Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

75329 LEGO® STAR WARS™ Death Star™ Trench Run Diorama

75329 LEGO® STAR WARS™ Death Star™ Trench Run Diorama
  • 75329 LEGO® STAR WARS™ Death Star™ Trench Run Diorama
  • 75329 LEGO® STAR WARS™ Death Star™ Trench Run Diorama
  • 75329 LEGO® STAR WARS™ Death Star™ Trench Run Diorama
Cena nyní (s DPH):
2081,- Kč
bez DPH
1720,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: LEGO® STAR WARS

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

  • Výrobce: LEGO StarWars
  • Kód: c_2480990

  • S touto sadou LEGO Star Wars pro dospělé, Death Star Trench Run Diorama (75329) se můžete soustředit jako Jedi a vytvořit tak vzpomínný moment ze Star Wars: Novou naději. Umožňuje vytvářet a pořizovat snímky o své neutuchlé scéně ve všech detailech, od smrti až po modely postavené na kameni od Darth Vaders TIE Advanced Fighter a 2 TIE Fighter, kteří sledují LEGO Luke Skywalkers X-Wing. Kromě toho se na ní objevuje výraz Darth Vader (" the force is strong with this one), aby doplnila nostalgický STAR Wars Fanarks.Tento model Star Wars k sestavení je skvělým dárkem pro dospělé fanoušky a LEGO bameister nebo jako dekorace. Dodává se s návodem, který vás provede každý krok komplexního ústavu.Začal před dlouhou dobou, ve vzdálené galaxii. Nyní se stavebnicemi LEGO Star Wars Saga můžou jít i u vás doma. Objevte velký výběr sad, které byly vyvinuty speciálně pro dospělé, včetně dalších nových názvů diapozitivů pro květen 2022.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    LEGO parts: 665
    Varování:: Pozor! Nevhodné pro děti do 3 let. Balení obsahuje malé díly|ツ| které by dítě mohlo spolknout.
    Provedení: Death Star™ Trench Run Diorama
    Věkové kategorie: od 18 let
    Kategorie produktu: LEGO® STAR WARS™

    Výhody

    Prožijte legendární scénu ze Star Wars: Novou naději s touto sadou LEGO Star Wars pro dospělé, součást modelových funkcí DioramaPostavte smrtící hvězda a hrajte pronásledování Luke Skywalkers X-Wing díky Darth Vaaders TIE Advanced Fighter a 2 tygrůPro doplnění slavného varování je třeba také přeskočit nápis "The force is strong with this one"Manuál krok za krokem vám pomůže při dokončování tohoto komplexního modelu Star WarsStavebnice LEGO Star Wars pro dospělé jsou určeny pro lidi, kteří se rádi zabývají zábavou a kreativPro tebe nebo jako dárek. Toto memorandum je dokonalou hvězdou Star Wars!

    EAN: 5702017155555
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku