Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

71393 LEGO® Super Mario™ Antah

71393 LEGO® Super Mario™ Antah
  • 71393 LEGO® Super Mario™ Antah
  • 71393 LEGO® Super Mario™ Antah
  • 71393 LEGO® Super Mario™ Antah
Cena nyní (s DPH):
313,28Kč
bez DPH
259,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: LEGO® Super Mario

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: c_2359473

  • Díky balíčku Power Up „Beny Mario Antachet“ (71393) mohou fans svůj LEGO® Super Mario™ vytvářet úžasnější herní zážitek. Sada obsahuje interaktivní návlek od včel pro LEGO® Mario™ nebo LEGO® Luigi™ (postava není součástí dodávky). Hráči mohou získat další digitální mince, pokud se postaví do kostýmu „letět“ a „sumy“. Tato sada je ideálním dárekem pro mladá módní počasí. Ke hraní potřebujete LEGO Super Mario startovací sadu 71360 nebo 71387 s postavou LEGO Mario nebo s postavou LEGO Luigi. Skvělá App ilustrovaný návod k sestavení je k dispozici v sadě a v bezplatné App LEGO Super Mario. App nabízí mimo jiné tipy pro sestavení a hraní her a slouží jako bezpečné fórum, ve kterém mohou děti sdílet své nápady. Kreativní hry bez hranic LEGO Super Mario - užijte si legendární super Mario postavy na skutečným světě. Startovací sady, rozšiřující sady a Power-Up pakety dokáží vytvářet mimořádné vlastní úrovně, se kterým mohou poradit sami nebo s přáteli.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    LEGO parts: 13
    Varování:: Pozor! Nevhodné pro děti do 3 let. Balení obsahuje malé díly, které by dítě mohlo spolknout.
    Provedení: Antah
    Věkové kategorie: od 6 let
    Kategorie produktu: LEGO® Super Mario™

    Výhody

    Power Up Set „Beny Mario Anvlak“ (71393) poskytuje ve výrobku LEGO® Super Mario™ Levelen Hans mimořádnou zábavu s interaktivní návlekem pro LEGO® Mario™ nebo LEGO® Luigi™ (figurka není součástí dodávky).
    Tento doplněk LEGO® je vhodný jak pro LEGO® Mario™, který je výsledkem startovací sady „dobrodružství Mario“ (71360), tak pro LEGO® Luigi™, který se skládá ze startovací sady „dobrodružství s Luigi“ (71387).
    Pokud je LEGO® Mario™, když ho vyletí, získají další digitální mince. Když se postava rozpletená, uslyšíte součet.
    Balíček obsahuje květiny a prvky zelený LEGO® „tráva“, které mohou děti integrovat do své postavené úrovně. Ilustrovaný návod k sestavení umožňuje dětem zcela snadno postavit.
    App LEGO® Super Mario™ vynáší mimo jiné stavební návody a kreativní nápady na stavbu a hraní. Seznam kompatibilních zařízení se systémem Android a iOS je k dispozici na LEGO.com/devicecheck.
    Tento stavební hračka ke shromažďování a doplnění sady LEGO® Super Mario™ je fantastickou narozeninovou nebo vánoční dámskou pro kreativní děti od 6 let.
    K dispozici jsou také další sady LEGO® Super Mario™ Power-Up pakety, které kombinují startovací a rozšiřující sady, včetně Power-Up balíčku „FroschMario Antag“ (71392).
    LEGO® Super Mario™ Shrací sady ke sběru legendárních super Mario planžet poskytuje fanouškům nesčetné možnosti. Děti mohou postavit, rozšířit a změnit výjimečnou úroveň.
    Prvky LEGO® odpovídají již od roku 1958 vysokým branchboardstandardům, aby byly jednotné a kompatibilní a aby se pokaždé mohly pevně skládat.
    LEGO® kameny a části jsou důkladně kontrolovány, aby splňovaly přísné celosvětové bezpečnostní normy.

    EAN: 5702016912821
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku