Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

5MPx IP mini PTZ H265 HICO venkovni mini s 4x zoom, IR35m, PTZ4XC50

5MPx IP mini PTZ H265 HICO venkovni mini s 4x zoom, IR35m, PTZ4XC50
  • 5MPx IP mini PTZ H265 HICO venkovni mini s 4x zoom, IR35m, PTZ4XC50
  • 5MPx IP mini PTZ H265 HICO venkovni mini s 4x zoom, IR35m, PTZ4XC50
  • 5MPx IP mini PTZ H265 HICO venkovni mini s 4x zoom, IR35m, PTZ4XC50
  • 5MPx IP mini PTZ H265 HICO venkovni mini s 4x zoom, IR35m, PTZ4XC50
  • 5MPx IP mini PTZ H265 HICO venkovni mini s 4x zoom, IR35m, PTZ4XC50
Cena nyní (s DPH):
4239,- Kč
bez DPH
3503,-
ks


    1ks k dispozici
    Zboží doručíme do 3 pracovních dnů na Vaši adresu v rámci ČR i na Slovensko
  • Výrobce: Sebury
  • Kód: et_0712

  • Venkovní kovová mini PTZ IP kamera s rozlišením 5MPx, kompresí H265 a 4x optickým zoomem s vysokou rychlostí pohybu otáčení a zoomu. Zoom je 100% autofocus, obraz je tedy vždy doostřován tak, aby byl nejlépe čitelný. S POE napájením 802.3af.  Udávaný 4x optický zoom je reálné číslo, nejedná o přepočítanou teoretickou hodnotu, tedy námi dodávané kamery mají skutečně optický zoom 4x, viz promněná ohnisková vzdálenost f=2,8 - 12mm. Jsme solidní firma a proto zákazníkům sdělujeme relevantní technická data - tedy 4x optický zoom.

    Kamera má velmi kvalitní kovové zpracování, které přesvědčuje, že kamera patří do mnohem vyšší cenové kategorie. Zpracování je pevné, vodotěsné IP67, kamera působí ja u nás bývá zvykem velice robustně. Bez obav lze použít i pro venkovní montáž.

    Obraz kamery je 5MPx tedy px, komprese H265 s možností přeponout na H264 čímž se kvalitou a technologickými možnosti v rámci mini speed dome kategorie řadí mezi absolutní špičky mezi IP PTZ kamer.

    Hlavní výhodou kamery je velmi dobře propracované ovládání PTZ (tedy otáčení / zoom). Kamera se, narozdíl od jiných statických kamer, otáčí a přiblížuje - cca otáčení 25°/s, naklápění 20°/s. Navíc lze ke kameře zakoupit i speciální ovládací panel s joystickem. Kamera je tak plně připravena do profesionálního nasazení. Pokud máte zájem o ovládací pult, určitě se nám ozvěte.

    Kameru lze nastavit, aby automaticky projížděla předdefinované body včetně úrovně přiblížení (tzv. hlídka). A to i v případě, že kamera nebude připojena k počítači nebo rekordéru. Pokud kameru připojíme k rekordéru Zoneway, otevřou se nové možnosti automatizování hlídky. Bude možné určit jednotlivé body díky včetně doby, jak dlouho má kamera setrvat na místě. Tyto funkce bývají přítomny pouze u několikrát dražších kamer. Kamery mini PTZ nejsou vhodné pro provoz pro NONSTOP otáčení - NONSTOp hlídku. Jejich minimalistická konstukce bohužel zahrnuje kompromis i ve smyslu že kabel uvnitř kabely je neustále namáhán při otáčení ohybem. Ačkoliv je na otáčení konstukce i kabeláž konstruována, pri NONSTOP hlídce a otáčení - tj. opotřebení dojde velice rychle k jeho opotřebení/ošoupání a tzv. překlesání. Doporučujem tedy vhodnost kamery pro NONSTOP hlídku konzultovat s prodejcem.

    Ukázka otočných funkcí + zoom: Přednastavené pozice, které kamera automaticky projíždí - přepněte na MAXIMÁLNÍ kvalitu

    Kamera má plný autofocus + možnost ručního doostření. Pokud tedy kamera neoostří ideálně, lze nastavit-doostřit ručně.

    K IP kameře se lze samozřejmě připojit i ze smartphonu nebo tabletu. K dispozici je aplikace pro připojení bez veřejné IP adresy (P2P) nebo po veřejné IP adrese, lze se tak připojit opravdu odkudkoli. Pro přístup ke kameře bez veřejné IP adresy z počítače je dodáván sledovací software "Network video monitoring software (anglicky)", který se dokáže připojit přes P2P. Mobilním telefonem lze ovládat i přiblížení. Kameru lze připojit i do oblíbeného programu IPcamViewer.

    Kamera podporuje i detekci pohybu a následné upozorňování. Na základě detekce pohybu tak dokáže kamera odeslat email s přiloženou fotografí nebo nahrávat fotografie na FTP. Pokud se na fotografii něco děje, může si majitel spustit aplikaci s podívat se na obraz. Detekce pohybu ovšem není určena monitorování objektu, má jen upozornit.

    Součástí dodávky je i plnohodnotný počítačový software, který zvládně připojit až 64 různých kamer. Pozor, software je v češtině. Software se dokáže automaticky spustit po startu systému, automaticky se přihlásit a automaticky připopojit kamery. Lze jej provozovat na libovolných počítačích i bezobslužně. Software samozřejmě podporuje rozsáhlé možnosti nahrávání. Pokud na CD nemáte českou verzi softwaru, kontaktujte nás.

    IP kamera iSeetec je plně kompatibilní s rekordéry NVR Zoneway, HIKVISION, DAHUA a dalších. I rekordér Zoneway dokáže využít rychlé otáčení a zoom funkce.

    Ukázka dodávaného softwaru v češtině

    Ukázka webového rozhraní kamery (IE)

     

    Oficiální specifikace od výrobce:

        IMAGE SENSOR 1/2.7" APTINA AR0521 EFFECTIVE PIXEL 2592(H)×1944(V) @18fps Video compression H265/H.264/MJPEG ELECTRONIC SHUTTER 1/25s~1/50,000s , 1/30s~1/60,000s TV SYSTEM PAL/NTSC,Progressive VIDEO FRAME RATE 18/25fps/30fps@ 5MPx MIN. ILLUMINATION 0.01Lux@F1.2(AGC ON), 0Lux IR on IR LED Nano-tech IR LED: 4x IR Array, IR Range: 35M PAN RANGE 0°~355°, Horizontal, rychlost 25°/sek PAN SPEED 25°/s TILT RANGE 0°~80°, Vertifcal. rychlost 20°/sek TILT SPEED 20°/s QUANTITIES OF PRESETS 220 FOCAL LENGTH 2.8-12mm APERTURE F1.2 MOUNT M12 FOCUS AUTO ZOOM Motorized AF Network protocol TCP/IP, HTTP, DHCP, DDNS, RTP,RTSP, PPPOE ,SMTP,  NTP, UPNP, POE 802.3af Interface protocol ONVIF Hikvision XM jovision personal protocol Network interface Built in RJ45network interface support 10M/100M IP DATA Application interface Provide Linux NindoNs SDK develop bag and CGI protocol can be second fast develod BROWSER  Support IE7 IE8  IE9 Chrome8+ Firefox3.5+ Safari5+ INGRESS PROTECTION IP67 POWER SUPPLY DC12V±10% WORKING ENVIRONMENT -10°C~+50°C / Less than 95%RH (no condensation). Protection grade TVS3000V lightning protechtion ,surge protection and voltage transient protection weather proof WEIGHT 450g.  

    Rychlý postup připojení do webového rozhraní:

    1. Připojit kameru do routeru
    2. Spustit vyhledávací program a zjistit IP adresu kamery
    3. Ujistit se, že je IP adresa shodná pro mou síť (případně nastavím)
    4. Poklepat na adresu (případně adresu zadat do prohlížeče IE)
    5. nainstalovat ActiveX plugin a přihlásit se do kamery (admin - admin)
    6. Hotovo

    Pro provoz v počítačovém softwaru není nutné vstupovat do webového rozhraní.

    Obsah balení:

    • IP kamera
    • Doporučujeme CD v elektronické podobě - KE STAŽENÍ
    • Poslední verze CD v elektronické podobě - KE STAŽENÍ  5/2018
    • přehled CGI příkazů ZDE 
    • CZ návod ke stažení ZDE

     

Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku