Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

43185 LEGO® DISNEY Bound Bound

43185 LEGO® DISNEY Bound Bound
  • 43185 LEGO® DISNEY Bound Bound
  • 43185 LEGO® DISNEY Bound Bound
  • 43185 LEGO® DISNEY Bound Bound
  • 43185 LEGO® DISNEY Bound Bound
  • 43185 LEGO® DISNEY Bound Bound
  • 43185 LEGO® DISNEY Bound Bound
  • 43185 LEGO® DISNEY Bound Bound
  • 43185 LEGO® DISNEY Bound Bound
  • 43185 LEGO® DISNEY Bound Bound
Cena nyní (s DPH):
1384,91Kč
bez DPH
1145,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: LEGO® Disney

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: c_2305151

  • Fanoušci Disney Films „Raya a poslední drache“ budou milovat LEGO® na dezintní sadu „Bounder Bounder Bound Bounder Bound Bound Bounder Bound (43185). Inspirace pro kreativní hry s kladkou u velkých člunů a 2 menších modelů. Kromě tištěného návodu jsou v App LEGO Building Instructions k dispozici i instrukce Plus. Přistaveniště dává i mladým dětem skvělý pocit, že je opravdový stavebník!Megass sada obsahuje detailní člun s zdobením korun, pestrou palubou, padlem a padákovým dveřmi. Na trhu se nachází také malý trh. Tato menší loď může naložit online. Skvělina dárková sada obsahuje Disney vyprvky Sisu (v lidské menze) a Boun jako hrací figurku a 3 Ongis jako LEGO figurky. Perfektní dárek pro mladá módní díla stimuluje kreativní hry na role a umožňuje dětem napodobit filmové scence a prožít nová dobrodružství.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    LEGO parts: 247
    Varování:: Pozor! Nevhodné pro děti do 3 let. Balení obsahuje malé díly, které by dítě mohlo spolknout.
    Provedení: Bound Bound
    Věkové kategorie: od 6 let
    Kategorie produktu: LEGO® DISNEY

    Výhody

    S touto fascinující sadou ohromit kreativitu dítěte. LEGO® Disney Bound člun (43185) obsahuje množství příslušenství a funkcí, které podporují děti v fantazii na hraní..........“ model LEGO® a její příslušenství a funkce jsou důležité pro to, aby děti hrály na roli fantazie.
    Sada skládající se z velké korunky, menší člun a kobylka je založena na novém filmu „Raya a poslední drache“ od Disney. Součástí dodávky jsou také SISU v lidské formě a Boun jako hrací figurky a LEGO® Ongi FUGI 3.
    3 modelů v této sadě vzbudí fantazii a lze je kombinovat s jinou funkcí LEGO® Mézda Disney Set na film „Raya a poslední drak“ pro ještě větší zábavu.
    Skvělá odměna pro chlapce a dívky od 6 let. Fanoušci klubu Disney Films „Raya a poslední drache“ budou mít v této sadě milé milovníky, protože úžasné modely umožňují mnoho fantazických kotoučových her.
    Loď je 13 cm vysoká, 8 cm široká a 28 cm dlouhá. Fantazie vzbudí mnoho skvělých detailů a pokaždé si užijete spoustu zábavy.
    Skutečný prohlížeč! Tento jedinečný model můžete kombinovat s jinými stavebnicemi LEGO®,Disney-Set na podporu fantazie dětí. Tento skvělý dárek se rychle rozhovor.
    Ještě užitečnější než tištěný návod je digitální instrukce Plus App LEGO®. Mladší staveniště mohou během stavby zvětšovat a sledovat digitální pohled do modelu.
    Tato kreativní souprava LEGO® můžete umístit děti do světa fantazie a dobrodružství Disney Films „Raya a poslední drache“. Děti mohou napodobit dobrodružství z filmu.
    Prvky LEGO® splňují přísné normy kvality v tomto odvětví již od roku 1958, takže jsou konzistentní a kompatibilní a lze je pokaždé spolehlivě sestavit a znovu oddělit.
    LEGO® prvky jsou podrobeny případům, testu horka, tlaku a torzních zkoušek a jsou důkladně analyzovány, aby splňovaly přísné celosvětové bezpečnostní normy.

    EAN: 5702016746914
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku