Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

15001001+10122345 HOMEPILOT bezdrátový startovací sada pro ovládání rolet

15001001+10122345 HOMEPILOT bezdrátový startovací sada pro ovládání rolet
  • 15001001+10122345 HOMEPILOT bezdrátový startovací sada pro ovládání rolet
  • 15001001+10122345 HOMEPILOT bezdrátový startovací sada pro ovládání rolet
  • 15001001+10122345 HOMEPILOT bezdrátový startovací sada pro ovládání rolet
  • 15001001+10122345 HOMEPILOT bezdrátový startovací sada pro ovládání rolet
  • 15001001+10122345 HOMEPILOT bezdrátový startovací sada pro ovládání rolet
  • 15001001+10122345 HOMEPILOT bezdrátový startovací sada pro ovládání rolet
  • 15001001+10122345 HOMEPILOT bezdrátový startovací sada pro ovládání rolet
  • 15001001+10122345 HOMEPILOT bezdrátový startovací sada pro ovládání rolet
Cena nyní (s DPH):
33333,- Kč
bez DPH
27548,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Nezařazené - nové produkty

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

DOPRAVA ZDARMA
  • Výrobce: HOMEPILOT
  • Kód: c_2973464

  • GATEWAY premium je domácí centrála pro Smart Home Smart Home. Díky tomu lze ovládat inteligentní produkty HOMEPILOT pomocí bezplatné App a nastavit řadu automatických zařízení.

    Celkem můžete přihlásit až 100 chytrých zařízení, seskupit je do skupin a zapojit je do všech automatických zařízení. Můžete si přitom nastavit vlastní tempo a svůj systém můžete krok za krokem rozšířit - ať už jde o rolety, markýzy, žaluzie, světlo nebo topení. S bezplatnou aplikací App HOMEPILOT je zcela jednoduché konfigurovat domácí automatizaci pomocí smartphonu nebo tabletu. Přehledná a intuitivní aplikace vám App umožňuje snadno sestavit individuální ovládací panel, takže budete mít kdykoli rychlý přístup k nejdůležitějším přístrojům, skupinám nebo rutinám. Díky připojení k asistentům s hlasovým asistentem jako Amazon Alexa, Google Google Assistant nebo Apple Apple Sportcuts je využívání inteligentní domácí automatizace ještě pohodlnější. Připojení žárovky Zigbee 3.0 s certifikací zajišťuje ještě větší flexibilitu a rozsáhlé možnosti. Čtecím čtením k tomu ještě více v oblasti: Kompatibilita. Základ pro domácí bezdrátový systém HOMEPILOT Smart-Home. Jedná se o zcela samostatný rádiový systém, který je založen na 10 letech zkušeností a je zcela% vyroben v Německu. Všechna množství zařízení, rutinní a automatické průběhy jsou uloženy lokálně na vašem zařízení, Smart Home můžete tedy kdykoli ovládat i bez připojení k internetu. Díky aktualizacím zůstává Gateway premium perspektivní a pravidelně se rozšiřují o nové funkce Smart Home, který se přizpůsobí vašemu životu.

    Sestavte si individuální scénáře podle přání a stisknutím tlačítka nebo nastavte automatické procesy. Chcete žaluzie spustit každé ráno? Poté lze rutinu „postavit“ umístit tak, aby se rolety rozjížděly podle přání, světlo v ložnici se rozsvítí a koupelna se zahřívá. V kombinaci s Gateway premium a inteligentními senzory lze také použít praktické sekvence tehdy, pokud je to možné: Měří například inteligentní senzor počasí Extreme sluneční záření, automaticky se stará o to, aby rolety byly staženy a aby vaše obytné prostory byly bezpečně chráněny před teplem.

    Chcete-li Gateway použít jako centrální ovládání, musí být připojen pomocí přiloženého LAN kabelu k volnému LAN konektoru vašeho routeru. Také je třeba zapojit napájecí zdroj. Po stažení bezplatné App HOMEPILLOT pro Android a iOS lze pak vaše inteligentní zařízení jednoduše přihlásit, konfigurovat a ovládat.

    K Gateway premium lze připojit všechny inteligentní výrobky HOMEPILOT - ať už se jedná o navíječe pásu, motory pro rolety, termostaty topných těles, spínací ovladače, spínací hodiny atd. Poznání těchto vlastností Smart v názvu produktu. Pomocí ADZ-Stick (nebo jiné Zigbee Gateway) lze také propojit naše LED svítidla ADDZ a LED světelné zdroje napříč výrobci jako Philips Philips Hue, Ikea Tradfri, LEDVANCE Smart+, Tint a Inr. Pomocí našeho skillu pro Amazon Alexa nebo služby Google Assistant lze své inteligentní produkty ovládat také jazykem a zapojovat do rutinních činností.
    Podporované jazyky: Němčina / angličtina / nizozemština / francouzština / italština / španělština / polština / čeština / švédština.

    Navíječ pásu RolloTron PURE Smart je elektrický bezdrátový navíječ pásu pro montáž pod omítku. S pomocí tohoto chytrého navíječe pásu můžete ovládat rolety bezdrátově, ale samozřejmě i ručně pomocí velkých ovládacích tlačítek.

    Navíječ pásu RolloTron PURE Smart se dodává v moderním designu s velkými tlačítky a dodává se v bílé barvě. Polohu slunce a ventilace můžete libovolně volit a stiskem tlačítka můžete jednoduše přepínat mezi automatickou a manuální obsluhou.

    Tento elektrický navíječ pásu lze kombinovat nejen s naším ručním vysílačem, ale také s Gateway premium a našimi nástěnnými tlačítky. Bezdrátový navíječ pásu tak disponuje mnoha automatickými funkcemi jako denní, týdenní a Astro program a funkcí náhodného spínání, aby se váš každodenní život stal smart Smart!

    Navíječ pásu RolloTron PURE Smart lze díky snadné montáži velmi rychle zprovoznit. S pomocnými instalačními sadami navíječe pásu lze navíc rychle a jednoduše nastavit automatické seřizování. Kromě toho lze inteligentní navíječ pásu díky běžné Euro zástrčce připojit přímo na síť 230 V. Tento elektrický navíječ pásu je vhodný pro montáž pod omítku a jednoduše se vyměňuje za starý ruční navíječ pásu. Je univerzálně použitelný, protože se hodí do všech běžných roletových skříní o šířce od 36 mm.

    Tento elektrický navíječ pásu pro rolety je možné ovládat Smart pomocí našeho dálkového ovládání, ale lze jej kombinovat s Gateway premium nebo navíječem pásu RolloTron premium smart. Smart.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    Rozměry: (š x v x h) 130 x 30.5 x 130 mm
    Rozměr, hloubka: 130 mm
    Vnější výška: 30.5 mm
    Vnější šířka: 130 mm
    Třída energetické účinnosti (kalk.): n.rel.
    Přenos dat Smart Home (název): bezdrátový
    Oblast použití (Smart Home): osvětlení · žaluzie a vrata
    Tok signálu (konektor A na B): obousměrný (bi)
    Přenos dat (Smart Home): bezdrátový
    Třída energetické účinnosti 2021: n.rel.
    Série (Domácí technika): HOMEPILOT
    Základní stanice (Smart Home): požadovaná|ツ| součástí dodávky
    Napájení: 230 V
    Bezdrátový standard (Smart Home): specifikace výrobce
    Max. dosah: 100 m
    Provozní napětí: 230 V
    Točivý moment: 10 Nm
    Frekvence: 2.4 GHz · 434.5 MHz
    Cloudová integrace (SmartHome): Alexa · Google Home
    Kategorie produktu: startovací sada pro ovládání rolet

    Obsah dodávky

    1x Gateway premium
    Napájecí zdroj (5 v / 3 a)
    LAN kabel
    Návod k obsluze
    5 x navíječ PURE Smart RolloTron
    10 x montážní šrouby (4 x 55 mm)
    5 x uvolňovací spona (v pouzdru)
    5 x připojovací kabel s eurozástrčkou
    5 x krytka navíjecího kola
    5 x kryt
    5 x odlehčení od tahu vč Montážní šrouby
    Návod k obsluze.

    EAN: 4064161304786
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku