Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

10920 LEGO® DUPLO® Elsas a Olafs EIS-Café

10920 LEGO® DUPLO® Elsas a Olafs EIS-Café
  • 10920 LEGO® DUPLO® Elsas a Olafs EIS-Café
  • 10920 LEGO® DUPLO® Elsas a Olafs EIS-Café
  • 10920 LEGO® DUPLO® Elsas a Olafs EIS-Café
  • 10920 LEGO® DUPLO® Elsas a Olafs EIS-Café
  • 10920 LEGO® DUPLO® Elsas a Olafs EIS-Café
Cena nyní (s DPH):
660,46Kč
bez DPH
546,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: LEGO® DUPLO

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: c_2181114

  • Disney heldy Elsa a OLAF hrají ve sněžení - a malé děti díky své velikosti a tvaru postav si malé ruce na oběda! Vychutnejte si chutnější LED postavy, po hrách ve sněhu se s lahodnou horkou čokoládou! Rodiče mohou žít důležité vývojové kroky, když děti přehrají tyto jednoduché scény, vylíhnou se do rolí a vymyjí si své pohádky.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    LEGO parts: 17
    Varování:: Pozor! Nevhodné pro děti do 1,5 roku. Balení obsahuje malé díly, které by dítě mohlo spolknout.
    Provedení: Elsas a Olafs EIS-Café
    Věkové kategorie: od 2 let
    Kategorie produktu: LEGO® DUPLO®

    Výhody

    Disney Helden Elsa a OLAF z klubů Disney Kinoúspěchy inspirují fantazistické dobrodružství a učení hrou. Zábava začíná ihned po vybalení - a díky vývojovým stádiu mohou malé děti využívat celý život!
    Disney-Heldin Elsa a jeho přítel OLAF, nikoho sněhulák, hrají ve sněhu a sestavují ledový dům! Čajová konev, horká čokoláda a koláče na stole!
    S hravou hru z Disney Helsy a OLAF si děti užijí fantazii. Nesčetné napínavé hry na roli tvůrčího myšlení, jemné motoriky, emocionálních schopností a prostorového vnímání.
    Startovací sada LEGO® pro začátečníky a malé fanoušky mušků ledu. Bezpečné, malé děti dělají z této fantazie úžasný dárek pro každou příležitost pro malé děti od 2 let.
    Sestavené zařízení na výrobu zmrzliny je 12 cm vysoké. Tato sada na sestavení a hraní je tak dostatečně velká, aby mohla hrát se vší vážností, a dostatečně malá na to, aby byla všude s sebou vezena.
    Nejsou potřeba baterie. Protože tato skvělina slouží jako hnací prvek pouze představivosti malých dětí, podporuje kritické myšlení a schopnost řešit problémy. Malé děti vedou režsi při hraní, takže zábava nekončí!
    Po otevření boxu můžete ihned začít rolny. Nic není třeba zdlouhavě sestavovat nebo sčítat. Jednoduchý návod umožňuje rychlou zábavu a pomáhá dětem.
    LEGO® DUPLO® představuje ideální nástroj pro kreativní hry a pro volný sebeobranný schopnost, umožňuje dětem seznámit se s každodenními scénáři, známi charakteristickými rysy a menšími zvířaty a podporuje samostatné myšlení LEGO.
    LEGO® DUPLO® představují nejvyšší standardy v oblasti obchodu........ LEGO® a Baukets mají stejné nebo vyšší nároky na kvalitu. Díky tomu mohou malí prst snadno uchopit, skryt a opět je odpojit - a to již od roku 1969!
    V rámci LEGO Group jsou LEGO® DUPLO® testovány na vysoké standardy bezpečnosti a kvality, které jsou pro DDUPLO herní sady malých stavebnic nejpřísnější na světě.

    EAN: 5702016618105
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Zákaznící, kteří si koupili toto zboží, objednávali také...
Recenze & Hodnocení výrobku