Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

10913 LEGO® DUPLO® Kamenný box

10913 LEGO® DUPLO® Kamenný box
  • 10913 LEGO® DUPLO® Kamenný box
  • 10913 LEGO® DUPLO® Kamenný box
  • 10913 LEGO® DUPLO® Kamenný box
  • 10913 LEGO® DUPLO® Kamenný box
  • 10913 LEGO® DUPLO® Kamenný box
  • 10913 LEGO® DUPLO® Kamenný box
Cena nyní (s DPH):
737,- Kč
bez DPH
609,-
ks


    Více než 5ks k dispozici.
    Zboží doručíme do 4 pracovních dnů na Vaši adresu v rámci ČR i na Slovensko
  • Výrobce: LEGO Duplo
  • Kód: c_2181086

  • S LEGO® DUPLO® Classic je Steinebox garantována několikahodinová zábava. Při otevírání tohoto dolního sortimentu na LEGO® DUPLO® představuje kreativní a vývojový svět hry. Tato univerzální herní sada obsahuje mnoho nápadů pro malé děti. Auto, otáčející se kola, střecha, okno, květiny, chleba a další prvky lze kombinovat s různými kameny. První čísla se učí malým dětem číslovanými cihly (1, 2 a 3).

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    LEGO parts: 65
    Varování:: Pozor! Nevhodné pro děti do 1|ツ|5 roku. Balení obsahuje malé díly|ツ| které by dítě mohlo spolknout.
    Provedení: Kamenný box
    Věkové kategorie: od 1 roku
    Kategorie produktu: LEGO® DUPLO®

    Výhody

    LEGO® DUPLO® představuje způsob, jak podporovat kreativní myšlení, schopnost řešit problémy i prostorové vnímání a jemnou motoriku při stavbě a hraní her s malým dětem.
    Obsahuje 65 barevných kamenů a známých prvků pro sestavení chuti malých dětí. K dispozici je auto, otáčející se kola, střecha, okno, květiny, chléb, DuPLO® a očíslované kameny (1, 2, 3) pro učení čísel.
    Rodiče budou mít velkou radost z toho, že se budou podílet na důležitých vývojových krocích, když malí stavebníci spojí kameny a prvky a využijí nesčetné možnosti hry.
    S pestrou, bezpečnou a snadno ovladatelnou komorou a prvky se tento výukový hračka ukazuje jako skvělý dárek pro chlapce a dívky od 18 měsíců - o Vánocích, narozeninám a dalších příležitostech.
    Všechny fascinující barvy, tvary, objekty, figurky a platební kameny lze skladovat v praktickém boxu LEGO® DUPLO®. Lze jej kombinovat s jinými sadami DUPLO a nabízí tak ještě více zábavy.
    Žádné baterie - představivost malých dětí postačuje jako pohon! Tato hračka bez baterie podporuje jemnou motoriku a problémovou rozpustnost malých dětí díky aktivním konstrukcím a kreativním hrám.
    Hrací zábava s fantazii začne ihned po otevření boxu! Jednoduchý návod poskytuje rodičům a malým dětem mnoho nápadů. Když malé děti začnou s sestavením, už vám zábavnou hru neradí!
    Herní sady LEGO® DUPLO® jsou skvělým dárkem pro malé děti. Sady stimulují fantazii, povzbuzují k volnému hraní a podporují rozvoj malých dětí.
    Souprava LEGO® DUPLO® splňuje ty nejvyšší standardy v oblasti obchodu a zajišťuje, aby malé děti snadno uchopily, spojily a oddělily kamardy - a to již od roku 1969!
    U skupiny LEGO® LEGO ® DUPLO® testují vaše silné protipádové, tlakové, torzní, horko, bismity, ohýbání, poškrábání a tahání, aby každý DUPLO stavební hračky splňoval nejvyšší standardy v oblasti bezpečnosti a kvality na světě.

    EAN: 5702016617740
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku