Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Zahradní skládací altán 3 × 3 m + 3 stěny - béžový

Zahradní skládací altán 3 × 3 m + 3 stěny - béžový
  • Zahradní skládací altán 3 × 3 m + 3 stěny - béžový
  • Zahradní skládací altán 3 × 3 m + 3 stěny - béžový
  • Zahradní skládací altán 3 × 3 m + 3 stěny - béžový
  • Zahradní skládací altán 3 × 3 m + 3 stěny - béžový
Cena nyní (s DPH):
3542,01Kč
bez DPH
2927,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Nezarazene hdx

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: h_v400a

  • Altán se uplatní na zahradě během večírků a jiných akci, ideálně chrání před sluncem. Vhodný na oslavy svateb, narozenin, prvního přijímání, rodinná setkání, grilování atp. Ale nejen to! Dokonalese uplatní také jako obchodní stan!

    Dokonalý zahradní altán – skládá se téměř sám! Montáž trvá pouhé 2-3 minuty, není k tomu zapotřebí žádná velká síla ani nářadí.

    Stačí nejprve roztáhnout altándo stran jako harmoniku, pak vytáhnout rohy nahoru, dokud nezacvaknou zámky. Teď už jen vysunout nohy do požadované výšky. Nohy stačí vytáhnout, dokud nezacvaknou do jednoho ze dvou otvorů nebo ještěvýš – nad zámek. Maximální výška altánu od špičky při nejvyšší úrovni nastavení noh je 2,6 m. Při skládání stačí stisknout kovová tlačítka zámku a prostě altán jen složit jako harmoniku. Složený altán v pouzdře zabírá jen velmi málo místa.

    Látka je odolná vůči povětrnostním podmínkám – chrání před rosou, tak i před sluncem! Háčky na koncích plachty se vkládají do jednoho z otvorů u nohy, podletoho, jak vysoký altán sestavujeme a podle toho, jak moc chceme látku napnout.

    Altán je vhodný na zahradu, na dvorek, ale je také mobilní, můžeme si jej brát s sebou na výlety, táboření, akce podširým nebem atp. - díky nevelkým rozměrům po složení se dá lehce přenášet, což ještě usnadňuje pouzdro se dvěma dlouhými uchy.

    Nohy altánů mají stabilní nožičky, které lze navíc zpevnit tak, že zatlučeme vždy dva kolíky na každou nohu do země, pak připevníme šňůru k vrcholu každého rohu a přivážeme jejich konce ke vzpěrám na zemi, k plotu atp.



    Specifikace:
    rám: kov + plast
    potah: 210Dpolyester
    profily trubek: 25x25 / 20x20 / 10x20mm
    rozměry (šířka / délka / výška): 300x300x260cm
    hmotnost: 12 kg

    Obsah balení:
    3 boční stěny (2 s okny, 1 plný)
    Altán

    Hobby stan. Je praktický především pro občasné použití, kdy není vhodné mít stan na zahradě dlouhodobě postavený. Naše stany nejsou vhodné do nepříznivých klimatických podmínek, jako je dlouhotrvající déšť, vítr a neustálé vystavování slunečním paprskům. Stan nenechávejte bez dozoru.
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku