Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Renkforce PL1200D Powerline adaptér 1.2 GBit/s

Renkforce PL1200D Powerline adaptér 1.2 GBit/s
  • Renkforce PL1200D Powerline adaptér 1.2 GBit/s
  • Renkforce PL1200D Powerline adaptér 1.2 GBit/s
  • Renkforce PL1200D Powerline adaptér 1.2 GBit/s
  • Renkforce PL1200D Powerline adaptér 1.2 GBit/s
  • Renkforce PL1200D Powerline adaptér 1.2 GBit/s
Cena nyní (s DPH):
1522,- Kč
bez DPH
1258,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: WIFI routery

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

  • Výrobce: Renkforce
  • Kód: c_1496946

  • K vytvoření nejvýkonnější domácí sítě vám stačí jen elektrické vedení. Ke zdroji bezdrátového signálu s přenosovou rychlostí až 1,2 Gb/s můžete připojit všechna síťová zařízení a získat stabilní přístup k internetu. Adaptéry jsou kompatibilní se všemi běžnými routery a zajišťují stálý signál po celém domě.

    Náročné zapojování kabelů patří díky technologii Powerline minulosti - okamžitý přístup k internetu získáte přímo přes síťovou zásuvku.

    Nejrychlejší internet ze zásuvky s adaptéry Renkforce PL1200D „Powered by devolo“
    Adaptéry Renkforce Powerline umožňují flexibilní využití domácí sítě po celém domě. Prostřednictvím domovního elektrického vedení můžete všechna síťová zařízení (počítače, SmartTV či herní konzole) připojit ke zdroji bezdrátového signálu s přenosovou rychlostí až 1200 Mb/s. Využít k tomu lze každou zásuvku. Instalace je velmi jednoduchá: stačí připojit router přes adaptér Powerline k elektrické síti a propojit koncová zařízení s druhým adaptérem v libovolné zásuvce. Pak si už jen můžete vychutnávat výkonné připojení k internetu.

    Adaptér PL1200D je vybaven gigabitovou přípojkou LAN, prostřednictvím níž můžete snadno připojit k internetu Smart TV, počítač nebo herní konzoli, a to pomocí síťového kabelu. Použitá technologie range+ zároveň přináší stabilní připojení s výrazně větším dosahem. Díky tomu lze stálý a rychlý signál využívat i u vedení s délkou až 400 metrů.

    Mimořádně rychlý internet bez nutnosti nákladného pokládání kabelů
    S adaptéry Powerline si ušetříte náročné zapojování kabelů a budete moci využít všechny možnosti své domácí sítě prostřednictvím kterékoli zásuvky. Adaptér zapojte všude tam, kde potřebujete přístup k internetu: na pracovním stole u počítače, v obývacím pokoji u Smart TV nebo herní konzole. Internetový signál se přenáší přímo přes elektrické vedení, koncová zařízení je pak zapotřebí připojit jen pomocí síťového kabelu a adaptéru Powerline k další zásuvce.

    Integrovaná zásuvka - zapojením adaptéru do sítě nepřijdete o zdroj elektrického proudu
    S adaptérem Renkforce PL1200D nepřijdete o žádnou elektrickou zásuvku. Adaptér Powerline je totiž vybaven další zásuvkou, kterou můžete využívat podle potřeby. Na přístup k internetu to nemá žádný vliv.

    Technologie range+
    S technologií range+ od společnosti devolo si v budoucnu můžete vychutnávat hudbu, filmy a fotografie bez úmorného čekání na nabití a těšit se z optimálního požitku z domácí sítě. Využijte své připojení k Internetu v plné kvalitě v každé místnosti - s výrobky Powerline od společnosti devolo nebo Renkforce (powered by devolo) s technologií devolo range+. Běžné technologie Powerline využívá pouze dvě ze tří vedení v obvodu (fázi a nulový vodič). Inovativní technologie range+ od společnosti devolo s technologií MIMO (Multiple In Multiple Out - více vstupů a výstupů) může navíc použít i zemnicí vodič, a poprvé tak využít veškerý fyzikální potenciál elektrického vedení. Vlastní funkce vodiče tím není poškozena. Díky tomu je dosaženo nejen výrazně vyššího přenosového výkonu, ale i většího dosahu. Revoluční technologie range+ přináší užitek zejména pro připojení dLAN® Powerline, která fungují na delší vzdálenost, kvůli čemuž bývají vystavena rušivým vlivům. Obvyklými zdroji rušení, které mohou ovlivnit kvalitu datových přenosů v mnoha domácnostech, jsou například spínané síťové zdroje a energeticky úsporná svítidla. Dalším navázáním signálu pomocí zemnicího vodiče vám společnost devolo umožní dosáhnout optimálního přenosového výkonu. I na odlehlých místech ve sklepě či na půdě tak bude k dispozici připojení s vyšší přenosovou rychlostí. V zájmu maximálního dosahu a stability se pomocí patentované technologie, použité pouze u adaptérů Renkforce (powered by devolo) a originálních adaptérů devolo, se automaticky zvolí nejlepší způsob komunikace ve vaší elektrické síti.

    Parametry

    Přenosová rychlost Powerlline: 1.2 GBit/s
    Integrovaná zásuvka: Ano
    LAN rychlost přenosu: 1 GBit/s
    Rozhraní: LAN (základní deska): 1 x
    Kategorie produktu: Powerline adaptér

    Obsah dodávky

    1x samostatný adaptér Renkforce Powerline PL1200D
    1x ethernetový kabel (2 m)



    EAN: 4016139137735
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku