Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Alpenföhn Brocken 3 Black Edition chladič chipsetu s větrákem

Alpenföhn Brocken 3 Black Edition chladič chipsetu s větrákem
  • Alpenföhn Brocken 3 Black Edition chladič chipsetu s větrákem
  • Alpenföhn Brocken 3 Black Edition chladič chipsetu s větrákem
  • Alpenföhn Brocken 3 Black Edition chladič chipsetu s větrákem
Cena nyní (s DPH):
2665,03Kč
bez DPH
2203,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Nezařazené - nové produkty

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: c_1826543

  • Co je přitom, když se dvěma generací "nejtvrdšími přísadami" spojuje? Správně, nejtvrdšími přísadami 3 s vylepšenými gesteigertem úroveň výkonu! Chladič CPU disponuje přes velkoplošné chladič s aerodynamicky optimální lamelami a elegantní a s eloxovanými Top-Fins, jehož Finabstand na tichý provoz. V kombinaci s 5 6mm heatpipes a dva dodávané 140 mm PWM ventilátorů ze wing boost-3-série může tak enormní výkon Kuhlers. Tento rock Mount-2-montážní systém nabízí optimální a jednodušší instalaci Kuhlers.

    Výkonný alpen fén nejtvrdšími přísadami bílá edice CPU chladiče třetí generace
    Třetí generace dobře známých a odhadovaného obsahu Brocken-Kuhlers od alpen fén celkový obraz na obě jeho předchůdce v připomene může nastat situace, ale může být díky některých novinkami v kombinaci s lepším chladicím výkonu na protivníky díky dvěma pryč. Přitom ploutve jak vlastní zkušenosti s velmi úspěšného nejtvrdšími přísadami 1 & 2 do konstrukce s, jako i zpětná vazba zákazníků tisíců, e a přes online komunita se stará o Alpenfohn-Konstrukteure.

    Obzvláště auffalliger rozdíl pro přímé předchůdce, že z dvojitá věž design se opět zapne jednotlivých chladící věž, jehož obdržela Aerodynamicky optimalizovaná lamelová s angepasstem Finabstand pro mnohem lepší silent vlastnosti. Především ve spojení se dvěma wing boost-3 ventilátorů v 140 mm, které pevně integrovaný Leitrad pro vyrovnání proudění axialen, může ventilátor hlasitost a zlepšuje Drallminimierung proudu vzduchu na chladič. Výsledkem je příliš vernachlassigende výkonu se projeví ventilátor, čímž se maximální otáčky ve srovnání s tradiční konstrukce snižuje k jeho namočení.

    Včetně dvou wing boost-3 ventilátorů v bílé barvě (140 mm) s PWM připojení
    Na wing boost-3-zaujme především díky speciální pracovní úhel ventilátor listů, díky čemuž je na nižší byl optimalizován otáček a ve srovnání s jinými ventilátorů při stejném otáčky má výrazně vyšší objemového proudu, vyšší statickými tlaku a vyšší rychlost 0-90. Kromě toho to Aerodynamicky optimalizovaná geometrií axiální směru proudění a nabízí dimenzováno lepší Auffacherung proudu vzduchu, což z modelu chladiče větší plochou pro lépe odvádět mimo jiné jde.

    Samozřejmě lze ventilátor v 140 mm formátu přes PWM připojení přímo na zabudované základní desce a otáčí v závislosti na CPU-teploty s počtu otáček mezi 400 a 1050 otáček za minutu. Vybavena odolnými fluidní dynamické ložisko se při plných otáčkách úroveň hluku a malých 19 dB tak maximální Airflow od 103 m³/h. Pro mimořádně průvanu je tedy i na nejtvrdšími přísadami!

    Rovněž opět přitom je Gapless-H.D.T., při kterém je heatpipes přímo do měděné spodní deska, což umožňuje vyšší přenos tepla. Kromě toho je při nejtvrdšími přísadami 3 znovu zapnuto asymetrický chladící věž design, čímž se 5 třeba poniklovanými heatpipes tak do výšky, že jej radiátor není přesně položí na base plate je dozadu, ale snadno přemístitelné.

    Díky tomu se při všech většinu základní desky na trhu není jediný RAM slot na chladič blokuje, i tehdy, pokud není ventilátor - jako obvykle - vpředu a tím einblasend. S arbeitspeicher-vollbestuckung je zde tedy nic v cestě. Jako základní desky jsou všechny desek v každém, které AMD patice na4, AM3(+), AM2(+), FM2(+) a FM1 nebo intel patice 775, 1366, 115x a 2011 (V3). Díky Rock Mount-2-montáž systému lze instalace nejtvrdšími přísadami 3 znovu Ulehčené vkládání.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    Rozměr, hloubka: 150 mm
    Vnější výška: 165 mm
    Vnější šířka: 146 mm
    Vznik hluku: 10.1 dB - 20 dB
    Připojení (ventilátor): 4pinové PWM
    Rozměry ventilátoru: 140 x 140 mm
    Čerpací množství vzduchu: 125 l/h
    Hlučnost (max.): 20 dB
    Počet otáček (min.): 1000 ot./min
    Materiál chladiče: hliník
    Socket (PC): Intel® 1150 · Intel® 1151 · Intel® 1155 · Intel® 1156 · Intel® 1366 · Intel® 2011 · Intel® 2011-3 · Intel® 775 · AMD AM2 · AMD AM3 · AMD AM3+ · AMD AM4 · AMD FM1 · AMD FM2 · AMD FM2+
    počet otáček (max.): 1500 ot./min
    Hmotnost: 1000 g
    Kategorie produktu: chladič chipsetu s větrákem

    Obsah dodávky

    Větrák.

    EAN: 4250280369458
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku