Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

3M Chladná / horká komprese N3071 1 ks

3M Chladná / horká komprese N3071 1 ks
  • 3M Chladná / horká komprese N3071 1 ks
  • 3M Chladná / horká komprese N3071 1 ks
Cena nyní (s DPH):
807,- Kč
bez DPH
667,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Náplasti, obvazový materiál

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

  • Výrobce: 3M
  • Kód: c_779111

  • S touto obličejovou a kosmetikou si vždy zachováte přehled. Ať už u migréna, chřipky nebo nechtěných očí - obličejová maska Nexcare™ ColdHot™ N3071 ochlazuje nebo ohřívá přirozeným způsobem a bez léků horní tii kolem očí a nosu. Díky dobře padnoucímu tvaru a měkkou povrchovou úpravou šetrnou k pokožce se přitom skvěle nosí. O odpovídající upevnění se stará páska se suchým zipem, která slouží pro prohledu kruhových vyplachování očí.

    Studená maska pomáhá při bolestech hlavy, migréna, únavě a nechtěném zraku a horečce. Díky tomu zmírňuje potíže při rýsování, chřipce a zánětu nosních dutin. Kromě toho je maska vhodná pro podporu kosmetického ošetření.

    Příprava je velmi jednoduchá: Pro chladné použití uložte masku nejméně na dvě hodiny v lednici (ne!). Pro tepelnou terapii ji krátce zahřívejte v mikrovlnné troubě. Obličejová maska je opakovaně použitelná a vyznačuje se vysokou kvalitou a dlouhou životností. Náplň je bezpečná i netoxická - pro děti i dospělé. Pozor: Maska se zahřeje v krocích po 10 sekundách při max. 650 W a protřepává se, aby teplo bylo rovnoměrně rozloženo. Poškozené masky již nepoužívejte.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    Množství: 1 ks
    Kategorie produktu: #####Kälte- /Wärme-Kompresse

    Výhody

    Rozměry 25 x 12 cm.

    EAN: 8711428070255
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku