Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Zyxel G-4100 v2 WLAN Hotspot- Gateway/Router

Tento produkt zatím nemá obrázek
Cena nyní (s DPH):
28122,82Kč
bez DPH
23242,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Ostatní ceníkové zboží

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

DOPRAVA ZDARMA
    Kód: c_971668

  • G-4100 v2 ZyXEL je Hotspot-Gateway vše v jednom, který umožňuje bezpečný přístup k internetu s nastavitelnou funkcí dohledu, zcela dle přání zákazníka. Pro klienty používající bezdrátové či pevné připojení jsou k dispozici funkce ověření a accountingu, a to až pro 100 uživatelů naráz. G-4100 v2 pracuje s SP-200E Statement Printerem; jedno stisknutí tlačítka a SP-200E vytiskne automaticky všechny informace o uživatelském kontu s heslem a stanoví délku přístupu k internetu. Všechny funkce služby Hotspot naleznete v G-4100 v2.·G-4100 v2 má integrovaný a jednoduše ovládaný ověřovací server, vlastník Hotspotu jako např. majitel kavárny, knihkupectví nebo hotelu, nepotřebuje již žádný další hardware nebo software k tomu, aby mohl službu Hotspot nabízet, všechny potřebné funkce má G-4100 v2. Dále G-4100 v2 podporuje RADIUS server pro použití služeb Hotspot ve velkém jako např. na letištních terminálech, kde centralizované ověřování a správa uživatelů zajišťují plynulý provoz.·Aby mohl G-4100 v2 poskytovat nejlepší Hotspot nabídku, je vybaven bohatými síťovými funkcemi jako např. IP-PnP, DHCP-Server, NAT, MAC-Adress-Filtering, IP-Adress-Filtering. Technologie IP-PnP umožňuje maximální využití „bez konfigurace“. Tato funkce se prakticky stará o IP síť. Zvyšuje spokojenost uživatelů a snižuje výdaje na technickou podporu. Uživatelé již nemusí měnit IP adresu, subsíťovou masku, Standardgateway, Web-Proxy a také SMTP server. Kromě toho zaručují funkce jako V-LAN ochrana pevných a bezdrátových klientů, NAT, Layer-2-Isolation a MAC- a IP-Adress-Filtering soukromí každého uživatele a ochranu dat.·Díky výkonným marketingovým funkcím G-4100 v2 mohou vlastníci zařízení měnit dle přání přihlašovací stránku a přesměrovat uživatele na reklamní URL link nebo umožnit jen omezený přístup na internet. Dále Hotspot-Gateway disponuje výkonnými správními funkcemi jako např. SSL přihlašovací stránkou, bezpečnou Remote funkcí, správou zařízení LAN a WLAN. Pro jednoduché zřízení disponuje 4100 v2 funkcí PoE a podporuje SP-200E Statement Printer. Nyní můžete váš Hotspot instalovat kdekoliv. G-4100 v2 je nejen na míru střiženým řešením Hotspotu, přizpůsobí se také individuálním potřebám majitele.

    Vlastnosti:
    • Hotspot-Gateway s tepelnou tiskárnou
    • 100 uživatelů naráz
    • Wi-Fi Protected Access (WPA)
    • RADIUS Client, Walled Garden, reklamní URL linky& přesměrování výchozí strany

    Přiloženo k dodávce:
    • Hotspot + tepelná tiskárna + Síťový kabel + 2 antény + 2 šrouby a hmoždinky pro upevnění na stěnu + 2 síťové zdroje + Role termo papíru + Instalační CD + Quickstart-Guide.

    Vybavení:
    • IP-Plug-and-Play für "Zero Configuration"
    • Ověření uživatele založené na webu, sledování nákladů, zúčtovací profily
    • Stisknutím tlačítka vytisknete účet s uživatelským jménem a heslem pro přednastavený čas a s částkou k úhradě
    • Není nutné žádné školení personálu.

    Parametry:
    • Připojení: 4x 10/100 MBit LAN porty + 1x 10/100 MBit WAN porty
    • Přenosová rychlost: 100 Mbit/s
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku