Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Zásuvka POWERCUBE EXTENDED SWITCH s kabelem 1.5m GREY

Zásuvka POWERCUBE EXTENDED SWITCH s kabelem 1.5m GREY
  • Zásuvka POWERCUBE EXTENDED SWITCH s kabelem 1.5m GREY
  • Zásuvka POWERCUBE EXTENDED SWITCH s kabelem 1.5m GREY
  • Zásuvka POWERCUBE EXTENDED SWITCH s kabelem 1.5m GREY
  • Zásuvka POWERCUBE EXTENDED SWITCH s kabelem 1.5m GREY
Cena nyní (s DPH):
355,74Kč
bez DPH
294,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Nezařazené t

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: t_08710246

  • Zásuvka POWERCUBE EXTENDED SWITCH s kabelem 1.5m GREY
    Dodejte svému domovu či kanceláři elegantní a funkční rozbočovač PowerCube Extended + switch. PowerCube Extended + switch je jedinečné řešení nepřehledných prodlužovacích kabelů, pomocí jediného On/Off tlačítka na PowerCube Extended + switch připojíte nebo odpojíte od zdroje elektrické energie všechny vaše zařízení. Atraktivní design a moderní křivky se stanou ozdobou vašeho domova či kanceláře. Moderní barevné sladění se hodí do každého interiéru. PowerCube Extended + switch nabízí 4 zásuvky (250V~, 16A, 3680W), 1.5m prodlužovací kabel, montážní dok, dětskou pojistku a uzemnění. Zásuvky se vzájemně neblokují a nepřekážejí. Jednoduchá možnost kombinace s ostatními PowerCube verzemi.

    Prakticky rozložené zásuvky, které můžete využívat všechny současně. Zapojená zařízení si vzájemně nepřekážejí jako u běžných prodlužovacích kabelů či rozboček. Komplikace nenastávají ani v případě připojení rozměrově nestandardních přívodů v podobě adaptérů či nabíječek na baterie. Pohodlně zapojíte současně až 4 elektrická zařízení. Verzi Extended + switch můžete využít samostatně přímo do zásuvky, případně ji kombinovat s ostatními PowerCube verzemi. Designové rozbočovače PowerCube přichází s novinkou Powercube Extended + switch. Hlavním znakem produktové řady „SWITCH" je velké zelené tlačítko, pomocí kterého lze ovládat veškeré funkce. Jedním tlačítkem připojíte/odpojíte PowerCube Extended + switch od zdroje elektrické energie. Díky integrovanému LED indikátoru jednoduše zjistíte jestli jsou vaše zařízení připojena nebo odpojena. PowerCube Extended + switch, jak již název napovídá, disponuje prodlužovacím kabelem o délce 1,5 m. Na stůl, pod stůl, na zeď... jednoduše kdekoliv mějte zásuvku vždy na dosah. Verze Extended + switch obsahuje v balení montážní dok pro snadné umístění. Pokud budete potřebovat změnit místo uchycení, jednoduše odlepte lehce odnímatelnou pásku a dok umístěte jinde.

    Vlastnosti:

    - Barva: Bílá
    - Hmotnost: 0.449 kg
    - Rozměry balení: 7.7 x 7.7 x 22.3 cm
    - Vstupní napětí: 110 – 250V; 16A
    - Počet výstupů: 4
    - Počet USB portů: 0
    - Kabel: Ano, 1,5m
    - Montážní dok: Ano
    - Uzemnění: Ano
    - Dětská pojistka: Ano
    - On/Off funkce: Ano
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku