Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Zahrádka domácí SMART GARDEN 3 MELLOW BEIGE

Zahrádka domácí SMART GARDEN 3 MELLOW BEIGE
Cena nyní (s DPH):
2517,28Kč
bez DPH
2080,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Nezařazené t

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: t_08858209

  • Zahrádka domácí SMART GARDEN 3 MELLOW BEIGE
    Mini pěstírna CLICK AND GROW SMART GARDEN pečuje o rostliny ve dne v noci, automaticky 24 hod. denně tak, že zajistí rostlinám dostatek vody, světla a živin po celou dobu pěstování! Speciálně vyvinutá inteligentní půda zajistí rostlinám optimální konfiguraci vody, kyslíku a živin, takže Vašim rostlinám se daří i s nulovým úsilím. Nejsou použity žádné pesticidy, rostlinné hormony, nebo jiné škodlivé látky. Součástí pěstírny je také kvalitní LED osvětlení podporující růst rostlin s modulárním ramenem pro umožnění změny výšky umístění zdroje světla nad rostlinou. Součástí základního balení je i sada 3 kapslí se semenem bazalky, takže můžete začít ihned pěstovat!

    Jednoduchý postup:

    - Vložte kapsle
    - Přidejte vodu
    - Zapojte do zásuvky

    Naše rostlinné kapsle jsou biologicky odbouratelné a neobsahují žádné škodlivé chemikálie. SMART GARDEN má vodní nádrž 1.2L, který zajistí dostatek vody na celý měsíc. Díky energeticky úspornému LED osvětlení systému SMART GARDEN je spotřeba pouze 6W. SMART GARDEN díky svěmu nastavitelnému LED osvětlení zajistí správný růst i rostlinám se zvýšenou světelnou citlivostí. Vylepšená modulární konstrukce svítidla umožní libovolné nastavení výšky svítidla od rostliny. Neexistuje žádný limit, jak vysoko Vaše rostliny porostou. SMART inteligentní půda je inspirována technologiemi NASA. Vytváří ideální prostředí, které rostliny potřebují pro svůj správný růst. Uvolňuje živiny v synchronizaci s životním cyklem rostliny, udržuje vyvážené pH půdy a díky malým kapslím kyslíku zaručuje rostlině dostatek volného prostoru a živin, i když je půda mokrá.

    Obsah balení:

    - Domácí pěstírna SMART GARDEN
    - 3x Sada kapslí bazalky
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku