Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Xiaomi Scale 2 analyzační váha Max. váživost=150 kg bílá s Bluetooth

Xiaomi Scale 2 analyzační váha Max. váživost=150 kg bílá s Bluetooth
  • Xiaomi Scale 2 analyzační váha Max. váživost=150 kg bílá s Bluetooth
  • Xiaomi Scale 2 analyzační váha Max. váživost=150 kg bílá s Bluetooth
  • Xiaomi Scale 2 analyzační váha Max. váživost=150 kg bílá s Bluetooth
Cena nyní (s DPH):
1375,66Kč
bez DPH
1137,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Osobní váhy

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: c_2197599

  • Vážení si Smart
    s Mi Smart Scale, všech parametrů na jeden pohled. Hmotnost není váhy, nová MI body váha zobrazuje data jako hmotnost, podíl tělesného tuku, Body Mass Index (BMI), množství svalové hmoty, vody a kostí na celková hmotnost ve vašem tělu. Tyto údaje vyhodnocení poskytuje informace o stavu vašeho těla. Řízení se provádí snadno pomocí Mi Home aplikace, které lze prostřednictvím mobilního telefonu zcela pohodlně kontrolovat. V oblasti zdraví a ovládání různých parametrů je MI body váha užitečný průvodce ve vašem život.

    Vše na první pohled i na cesty
    hmotnost je nejen na váha, ale lze jej také pohodlně prostřednictvím mobilního telefonu. Všechny parametry jako hmotnost, podíl tělesného tuku, Body Mass Index (BMI), množství svalové hmoty vody a kostí vašeho těla se mimo jiné jako grafický v Mi Fit aplikace. Tak budete mít vaše vývoji na očích kdykoli k dispozici. Váha automaticky odesílá data do Mi Fit aplikace.

    Smart & vzácných
    Smart, vnitřní i venkovní použití. Ušlechtilý design MI body Composition Scale spojuje eleganci s přirozeným tvarem smartem Lifestyle. Díky extrémně ploché konstrukci je MI body váha kamkoliv a lze použít i na malém prostoru. Navzdory svým elegantním a minimalistickým designem váha měří až 150 kg a vejde se do každé koupelny. 4 měřicí elektrody z nerezové oceli s elektrostatickým výbojem na vysoce kvalitní ABS body. 4 pogumované nožičky zabraňují sklouznutí na hladké povrchy, dlaždice, také se dobře vyjímá naše MI váha pod nohama příjemně měkká. Dokonalým společníkem na začátku osmdesátých ráno.

    Jedna váha i pro velké rodiny
    vždy lze individuální profil s nezávislým (až 16 Profile). Tak má každý své tělesné hodnoty vždy na očích. Všechny hodnoty jsou díky Mi Fit aplikace kdykoli k dispozici. Díky tomu zb váš osobním trenérem rychlý přehled o vašich hodnoty.

    Nyní na plný plyn
    možnost naše MI body váha pomocí MI fitness tracker. Perfektní Dream Team (váha a fitness tracker) přesně přizpůsobit pro vaše zdraví, chcete-li ještě rychlejší k dosažení vyššího hmotnost podle vašeho přání, aby zdravé a fit způsobený životnost.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    Rozměry: (d x š x v) 300 x 300 x 14.75 mm
    Barva: bílá
    Vnější výška: 14.75 mm
    Vnější délka: 300 mm
    Vnější šířka: 300 mm
    Funkce tělní analýzy: hmotnost · zobrazení BMI indexu · hmotnost kostí · tělesný tuk · obsah vody v těle · hmotnost svalů
    Analýza dat: mobilní aplikace pro zarízení s Android
    Přenos dat: Bluetooth
    Materiál (plošina): bezpečnostní sklo
    Měrná jednotka: kg · lb
    Vlastnosti vah: s Bluetooth
    Přesnost: 100 g
    Váhová kapacita (max.): 150 kg
    Max. váživost: 150 kg
    Kategorie produktu: analyzační váha

    EAN: 6934177707452
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku