Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

X-mini™ UNO-keramika

X-mini™ UNO-keramika
  • X-mini™ UNO-keramika
  • X-mini™ UNO-keramika
Cena nyní (s DPH):
634,80Kč
bez DPH
525,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Nezařazené t

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: t_08890801

  • X-mini™ UNO-keramika
    NOVÝ model X-mini UNO s unikátním keramickým zvukovým driverem!
    To prostě musíte mít! Ještě lepší – nádherně široký plný a jiskřivý zvuk a tak malé rozměry, neuvěřitelné! Poslech jakékoliv hudby kdekoliv již není problém!

    Kvalita zvuku:
    Za prvé – použít technologii z profesionálních audio sestav a implementovat ji do unikátní technologie mobilního audia X-mini™. Díky keramickým zvukovým driverům získali reproduktory X-mini™ ostré hladné tóny vysokého rozsahu.
    Za druhé – provést revizi patentovaného Bass Xpansion systému™ a získat větší hloubku a rozměr v nízkém rozsahu pro ještě výraznější basy, které u takto malého reproduktoru skutečně ohromí!
    Za třetí – vmáčknout mocnější baterie pro výrazné zvýšení doby přehrávání, místo 10 hodin až na 20 hodin!

    X-mini ™ UNO a MAX nabízí nový standard pro přenosné reproduktory se zavedením keramického zvukového válce. Po měsících výzkumu, zkoušek a vývoje prototypu, tým v XM-I zjistil, že keramický driver je nejvhodnější materiál, aby zvuk X-mini ™ posunul na další úroveň.

    Keramický výškový reproduktor přináší několik výhod. Ve srovnání s hliníkovými výškovými reproduktory mohou keramické vydat širší frekvenční rozsah a krytí vyšších a nižších zvuků. V důsledku toho, zkreslení zvuku je také mnohem nižší, protože keramický driver je schopen odolat vysokým a nízkým frekvencím, aniž by produkoval nežádoucí trhliny ve zvuku.

    Když reproduktor hraje v nízkofrekvenčním pásmu zvuku, je obtížné udržovat hloubku a intenzitu reprodukovaných basů. Keramický driver je schopen produkovat čisté a jasné zvuky precizně právě proto, že je schopen vysokého účinku na výstupu i při nízkých frekvencích.

    V každém kmitočtovém místě, je keramický driver schopen dosahovat lepších výsledků a tím produkovat velkou jasnost zvuku, i když jsou různé kmitočty smíchány v jedné písni. S keramickým výškovým reproduktorem v UNO a MAX budou detaily a zvuk každého nástroje čistší a jasnější.

    ŽIVOTNOST BATERIE – neuvěřitelných 20 hodin poslechu !

    X-mini ™ Capsule Speakers ™ je znám pro neskutečnou schopnost vydržet celé hodiny hrát, a to nebude výjimka ani u novým UNO a MAX. Ve skutečnosti, životnost baterie UNO byly vylepšeny až na 20 hodin s každým nabitím, zatímco MAX nabízí čas přehrávání až 18 hodin. Vestavěné Lithium-iontové baterie jsou nabíjeny pomocí velmi rozšířeného micro USB kabelu, asi dvě až tři hodiny.
    ZATÍŽENÍ REZONANČNÍ ZÁKLADNY PRO X-mini ™ UNO mono

    X-mini ™ Capsule Speakers ™ jsou známé produkcí basového výkonu nad rámec toho, co se očekává od jejich velikosti! X-mini ™ používá technologii rezonujícího BXS ™ systému, který používá rozeznění podložky (rezonanci) pro zesílení basového efektu. Se silnými basy linoucími se z X-mini ™ Capsule Speakers ™ bylo běžné vidět je poskakovat po stole, když hrají těžké basové melodie. I když mnoho lidí by se jistě bavilo při pohledu na tancující X-mini ™ Capsule Speaker ™, nově byla zvýšena hmotnost tak, že zůstane na místě, zatímco si můžete vychutnat ještě lepší basové linky z vašich oblíbených skladeb.

    Specifikace:
    Rozměry: 60,0 mm x 47,5 mm (uzavřený rezonátor)
    Čistá hmotnost: 112 g
    Reproduktor: Magneticky stíněné 40mm (3.6.)
    Výstup na externí reproduktor: 2.5W
    Frekvenční rozsah: 150 Hz – 20 kHz Signal-to-Noise: 0,82 dB
    Zkreslení: .1.0%
    Doba přehrávání: Od 8 do 20 hodin
    Kapacita baterie: 500mAh
    Nabíjení baterie
    Napětí: 5V
    Doba nabíjení baterie: minimálně 2,5 hodiny

Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku