Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Vánoční osvětlení Laser Light /SHOWER/ LED projektor

Vánoční osvětlení Laser Light /SHOWER/ LED projektor
Cena nyní (s DPH):
1046,05Kč
bez DPH
865,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Vánoční osvětlení

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: h_v435

  • Napájení: 230V, AC100~240V 50/60 Hz, IP44, Pracovní teplota: -17 - 37°C, použití vnitřní i vnější, laser červeno-zelený, Osvítí plochu 300 m2 až do vzdálenosti 100 metrů.Laserová lampa je celosvětová novinka v oblasti světelné dekorace!
    S tímto geniálním světelným laserovým systémem za jedinou sekundu rozzáříte tisíce hvězd nejen v interiéry ale i v exteriéru.
    Ideální využití je o Vánocích, ale také při příležitosti široké škály rodinných i narozeninových oslav a to v každém ročním období!

    Ideální pro každou příležitost
    Odpočívejte s Vašimi blízkými na balkoně, nebo si vychutnávejte neodolatelnou krásu světelných efektů Star Shower s Vašimi přáteli na terase či zahradě!
    Vytvořte pro sebe a své děti nádherný svět fantazie! Úžasnou novinkou u tohoto systému je: že stačí jediný konektor, aby Váš domov zářil tak jako nikdy předtím! Určitě vyrazíte dech i vašim sousedům!

Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku