Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Univerzální VR brýle 3D pro SMT OMEGA

Univerzální VR brýle 3D pro SMT OMEGA
  • Univerzální VR brýle 3D pro SMT OMEGA
  • Univerzální VR brýle 3D pro SMT OMEGA
  • Univerzální VR brýle 3D pro SMT OMEGA
  • Univerzální VR brýle 3D pro SMT OMEGA
Cena nyní (s DPH):
499,- Kč
bez DPH
412,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Nezařazené t

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: t_08898506

  • Univerzální VR brýle 3D pro SMT OMEGA
    Připravte se na virtuální svět bez omezení. Vše uvidíte jako skutečné, jako byste byli přímo součástí scény. Stačí si stáhnout aplikaci podporující 3D brýle (zdarma na ""Obchod Play"" nebo ""App Store""), vložit Váš smartphone do brýlí a můžete si vychutnávat oblíbené filmy, hry a seriály v režimu 3D. Unikátní vychytávka pro unikátní využití smartphonu - virtuální realita je na dosah. Vychutnejte si filmy, seriály a hry v režimu 3D, otočte hlavu v rozsahu 360 stupňů a přehrávaný obraz se točí s Vámi.

    Na ""Obchod Play"" a ""App Store"" najdete více jak 1000 aplikací podporujících režim virtuální reality. Aplikace podporují i zjednodušený režim bez virtuální reality, díky čemuž si můžete vychutnat multimediální obsah v režimu 2D. Brýle jsou kompatibilní s řadou smartphonů s úhlopříčkou obrazovky do 5,5 '. Vnitřek krytu je odvětrávané, aby nedocházelo k přehřívání samotného telefonu. Díky bočnímu otvoru v krytu brýlí, můžete mobilní telefon nabíjet, nebo připojit stereo sluchátka.

    Mějte na mysli, že kvalita virtuální reality závisí nejen na brýlích, ale i na použití správné aplikace a samozřejmě na výkonu a rozlišení použitého mobilního telefonu +Bezdrátový ovladač Bluetooth konektivitou, kompatibilní se všemi dostupnými hrami na Apple Store a Google Play, pro operační systémy Android a IOS.
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku