Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

truelife NannyToneVM1 TLNTVM1 dětská chůvička bezdrátový 2.4 GHz

truelife NannyToneVM1 TLNTVM1 dětská chůvička bezdrátový 2.4 GHz
  • truelife NannyToneVM1 TLNTVM1 dětská chůvička bezdrátový 2.4 GHz
  • truelife NannyToneVM1 TLNTVM1 dětská chůvička bezdrátový 2.4 GHz
  • truelife NannyToneVM1 TLNTVM1 dětská chůvička bezdrátový 2.4 GHz
  • truelife NannyToneVM1 TLNTVM1 dětská chůvička bezdrátový 2.4 GHz
  • truelife NannyToneVM1 TLNTVM1 dětská chůvička bezdrátový 2.4 GHz
  • truelife NannyToneVM1 TLNTVM1 dětská chůvička bezdrátový 2.4 GHz
  • truelife NannyToneVM1 TLNTVM1 dětská chůvička bezdrátový 2.4 GHz
Cena nyní (s DPH):
1717,20Kč
bez DPH
1419,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Dětské chůvičky

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: c_2301409

  • Dětská chůvička s obousměrným přenosem zvuku, vestavěným teploměrem a nočním světlem. Ocení jej nejen doma, ale i na cestách. Napájení malé mono jednotky z elektrické zásuvky nebo powerbanky, ale i z běžných baterií. Rodičovská jednotka je pak vybavena 3 dobíjecími bateriemi ve standardním balení. Díky spolehlivému přenosu signálu s dosahem až 300 metrů je vaše dítě neustále pod dohledem a vám neunikne vám žádná úsměv ani rt. Systém Push-to-Talk umožňuje také dítěti reagovat pouhým stisknutím tlačítka ze sousední místnosti.
    Přehledný displej - displej rodičovské jednotky je snadno čitelný, intuitivní ovládání na chůvičce slouží pouze 4 tlačítek. Můžete tak ihned reagovat na potřeby vašeho dítěte, ať už si chcete popřít noční světlo, zkontrolovat teplotu nebo přehrát uklidňující melodii.
    NannyTone slouží nejen k odposlechu zvuků, které se přistanou z dětského pokoje vaší fontány. Funkce Push-to-Talk zajišťuje obousměrný přenos zvuku. V případě potřeby můžete své dítě uklidnit svým hlasem z jednoho místa, kde právě sedíte.
    Dětská jednotka je díky microUSB kompatibilní jak se zásuvkou, tak s powerbankou, a kromě toho je také možné napájení běžnými AAA bateriemi. To vše s 100% bezpečnostní zárukou pro vašeho miláčka. Rodičovská jednotka je opět vybavena třemi dobíjecími bateriemi ve standardním balení. Spolu s úsporným režimem VOX je NannyTone VM1 ideální dětská chůvička na cesty.
    Dosah až 300 metrů – stačí zapnout dětskou jednotku a umístit ji poblíž dítěte. Rodičovská jednotka u sebe. Přenos zvuku funguje spolehlivě až do vzdálenosti 300 metrů. Tak můžete například s přáteli na terase bez obav sedět, zatímco dítě právě spí.
    Dlouhá výdrž baterie a úsporný režim VOX - baterie dětské chůvičky NannyTone vydrží až 40 hodin díky režimu VOX, který automaticky mění dětskou chůvičku, když dítě spí. Dětská chůvička se opět aktivuje, pokud je rozeznán zvuk.
    Night Light - dětská jednotka je vybavena malým nočním světlem, které lze snadno ovládat pomocí tlačítek na rodičovské jednotce.
    Spolehlivý přenos a stabilní signál - na rozdíl od jiných nonyTone Babyphone není zapotřebí napájení ze sítě. Díky silné baterii a spolehlivému signálu se s rodičovskou jednotkou můžete bez obav pohybovat i mimo zdroj napětí.
    Sledování pokojové teploty – nemusíte se obávat, že baby bude chladné nebo naopak příliš horké. Aktuální teplota v dětském pokoji lze kdykoli zkontrolovat na displeji dětské chůvičky.
    Výběr ze 6 lučních melodií - kromě obousměrného zvuku, díky kterému můžete uklidnit vaše dítě svým hlasem, můžete pro vaše dítě přehrávat také jednu ze šesti uklidňujících melodií.
    Obousměrný zvuk - nejen, že z dětského pokoje neunikne žádný zvuk, díky obousměrnému přenosu zvuku můžete uklidnit vzrůstající dítě svým vlastním hlasem i ze sousední místnosti.
    Rozpoznání nízkého signálu - při ztrátě signálu v důsledku velké vzdálenosti od malé mono jednotky vás upozorní blikáním konve stylu signálu na displeji rodičovské jednotky nebo akustickým varovným tónem.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    Vlastnosti chůviček: funkce dobíjení akumulátorů · funkce kontroly akumulátorů · funkce kontoly příjmu · funkce hovoru
    Max. dosah: 300 m
    Rozměry (přijímač): 5,7 x 11,6 x 1,9 cm
    Rozměry vysílače: 6,5 x 3,4 x 5 cm mm
    Frekvence: 2.4 GHz
    Druh přenosu: bezdrátový
    Kategorie produktu: dětská chůvička

    Obsah dodávky

    Rodičovská jednotka + síťový adaptér
    Dětská jednotka + síťový adaptér
    3 × AAA dobíjecí baterie

    Výhody

    Přehledný displej
    Push to talk
    dosah do 300 M
    Dlouhá výdrž baterie a režim úspory energie VOX
    Noční světlo
    spolehlivé Přenos a stabilní signál
    sledování pokojové teploty
    Volba Ze 6 lučních melodií
    detekce nízkého signálu
    doba trvání baterie 40 h

    EAN: 8594175353518
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku