Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

TrueCam H7 kamera za čelní sklo s GPS WLAN, automatický start, WDR, GPS s detekcí radaru, časová prodleva, G-senzor, záznam smyčky, ochrana souborů, zobrazení

TrueCam H7 kamera za čelní sklo s GPS WLAN, automatický start, WDR, GPS s detekcí radaru, časová prodleva, G-senzor, záznam smyčky, ochrana souborů, zobrazení
  • TrueCam H7 kamera za čelní sklo s GPS WLAN, automatický start, WDR, GPS s detekcí radaru, časová prodleva, G-senzor, záznam smyčky, ochrana souborů, zobrazení
  • TrueCam H7 kamera za čelní sklo s GPS WLAN, automatický start, WDR, GPS s detekcí radaru, časová prodleva, G-senzor, záznam smyčky, ochrana souborů, zobrazení
Cena nyní (s DPH):
4480,- Kč
bez DPH
3702,-
ks


    Více než 5ks k dispozici.
    Zboží doručíme do 4 pracovních dnů na Vaši adresu v rámci ČR i na Slovensko
  • Výrobce: TrueCam
  • Kód: c_2376659

  • TrueCam H7 - tak nenápadný, že jste nezapomněli na to, co právě tady je

    Bez displeje, nenápadné, vynikající obraz a inteligentní funkce. To vše je v neuvěřitelně kompaktním pouzdře. Kamera TrueCam H7 je nenápadná kamera, díky své malé velikosti může být v autě ponechána bez problémů. Mobilní App se stará o všechny ovládací prvky a během několika sekund nabije videa přes nejrychlejší Wi-Fi síť 5 GHz.

    Lze ji umístit kdekoliv
    Protože TrueCam H7 nemá displej a je zcela ovládán App, můžete jej umístit kdekoliv ve vašem vozidle. Pro nevedení zpětného zrcátka jednoduše klikněte na horní hranu čelního skla. TrueCam H7 je ideální, nenápadný, Jednoduše jej nastavit a pak na to zapomenete.

    Obraz: 2,5 K.
    Uprostřed města a na souši je High-End materiál v kvalitě 2,5K, který je pro vás připraven. Výsledkem jsou spolehlivé a věrohodné snímky s důležitými detaily, jako jsou znaky a obličej jiných řidičů a chodců. S frekvencí obrazu 30 FPS nezmeškáte nic a přehrávání bude perfektně kapalné.

    Předem se informují o blikač
    Pevný bleskový překonejte rychlost při cestování. Kamera Dashcam vás na to upozorní včas a samozřejmě v němčině. Kromě monitorování rychlosti vás průběžně informuje i o všech monitorech červeného světla. Naše databáze obsahuje více než 40.000 internetových stránek z celé Evropy. S integrovaným GPS můžete sami zobrazit rychlost i přímo na videu.

    Ovládání pomocí App
    TrueCam H7 nemá displej a je řízen mobilní App na míru. Je zcela v němčině a umožňuje rychlé a snadné řízení všech nastavení. Díky výkonnému Wi-Fi pásmu 5 GHz pro bleskový přenos můžete vaše pořízené video jednoduše přenášet pomocí funkce Drag & Drop.

    Kondenzátor místo baterie
    Kamera má superkondenzátor místo běžných akumulátorů. To zaručuje delší životnost, maximální bezpečnost a díky změnám teploty není dotčeno. Kamera se nepoškodí horkou palubní deskou nebo mrazem na Morenda. TrueCam H7 musí být zapnutý, když bez přerušení zachytíte filmový materiál. To je však běžné v Dashcamse.

    Kamera Dashcam je dokonale vybavená
    Nový TrueCam je vybaven všemi funkcemi pro ochranu a usnadnění života. Například automatické spuštění znamená, že se nemusíte bát rozsvícení myšlenek. Nahrávání smyčky automaticky vymaže nejstarší a zbytečné nahrávání, aby se šetřilo místo. G senzor automaticky uzamkne video, pokud je zjištěn kolize, a ovládání je díky plnému anglickému menu velmi snadné.

    Chrání vás den i noc
    Pokud se dny zkracují a vy se můžete v šeru i ve tmě častěji pustit, budete mít k dispozici vysoce moderní čip TrueCam H7, který vás bude i za obtížných podmínek přesvědčivě nahrávat. WDR umožňuje kameře rozpoznat rozdíly mezi světlem a stíny mnohem rychleji - například pokud je můžete oslnit z opačného vozu.

    Můžete mít také zadní oči (volitelné)
    Nenechávejte nic náhodě a ochraňte zadní nárazník. S TrueCam H7 můžete dokoupit Full HD couvací kameru, abyste viděli was přehrávanou za vaším autem.

    Profesionální filmový materiál díky CPL (volitelný)
    Vaše videa se díky volitelnému polarizačního filtru perfektní. Polarizační, protože snižuje množství světla a v případě potřeby ponechává tolik slunečních paprsků. Samotný video získá lepší kontrast a barvy. Zároveň filtr CPL zabraňuje nežádoucím odrazům na čelním skle. Výsledkem je bezvadný a nasycený filmový materiál.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    Automatické zapnutí nahrávání: Ano
    Funkce Loop: Ano
    Vlastnosti autokamery: WLAN · automatický start · WDR · GPS s detekcí radaru · časová prodleva · G-senzor · záznam smyčky · ochrana souborů · zobrazení dat ve videu
    Kategorie produktu: kamera za čelní sklo s GPS

    Obsah dodávky

    Vč. Držáku 3M na sklo (2x)
    Adaptér pro autozásuvku se dvěma USB výstupy
    Nabíjecí microUSB kabel o délce 3 m.
    Datový micro USB kabel pro PC
    Držák 3M pro upevnění nabíjecího kabelu (5x)
    Elektrostatický štítek na čelní sklo
    Ochranné pouzdro pro skladování a přepravu

    Výhody

    Diskrétní kamera Dashcam pro Auto, rozlišení 2,5K (30 fps), rychlá Wi-Fi 5 GHz, databáze 40 tisíc radarů v Evropě, G senzor, integrovaná GPS, podpora microSD karet 128 GB, moderní kodek H.265, obsluha pomocí App v němčině, možnost připojení zadní kamery, možnost filtrování CPL
    nejrychlejší 5 GHz Wi-Fi
    S výkonnou Wi-Fi je streamování videí mezi mobilním telefonem a kamerou ještě rychlejší a pohodlnější. Nepotřebujete žádné kabely.

    App v němčině
    TrueCam H7 je zcela řízen App na míru. Je to v němčině, takže jej můžete okamžitě použít. Kromě změny nastavení lze výsledné video upravit.

    Moderní kodek H.265
    Kamera zaznamenává nejnovější kodek H.265. Videa v tomto formátu potřebují méně místa na disku, takže můžete mít více místa na přehrávání.

    128 GB
    Podporuje microSD karty 128 s GB kapacitou až

    Trvalý záznam
    Kamera sama vytvoří místo na mapě tím, že odstraní nejstarší nepotřebné záznamy. Nemusíte se tedy obávat.

    zrychlení;
    Umožňuje vytvoření videa se snímky 0,2 s, 0,5 s a 1 s. s trvalým napájením může dlouhodobě sledovat události kolem zaparovaného auta

    G senzor
    Videa lze také automaticky uzamknout. Vždy, když zabudovaný G senzor rozpozná náraz, ukládá video jako důkaz.

    Hlášení o pohybu
    Kamera zůstane i po parkování ve funkci. Jakmile detekuje pohyb, spustí se záznam. Získáte tak záznam o možném vandalismu.

    WDR (Wide Dynamic Range)
    Široký dynamický rozsah pomáhá vyrovnávat ostré kontrasty mezi světlem a stíny - i když jedete z tunelu nebo se v noci blížíte opačnému vozu
    Rozlišení videa: 2,5K (2560 × 1440) při 30 fps; Full HD (1920 × 1080) při 30 fps
    Zorný úhel: 140 °
    Formát videa: Komprese H.265, MP4
    Rozlišení fotografií: Až 4 MPx
    Formát fotografií: JPG
    Zvuk: Vestavěný mikrofon s funkcí ztlumení zvuku
    Paměť: Karta microSD až do 128 GB
    Přípojky: Wi-Fi, microUSB
    Volitelné příslušenství: Couvací Full HD kamera, CPL filtr
    Funkce: Rychlá 5 GHz Wi-Fi, GPS s rozpoznáním radaru (lze zapnout volitelně), WDR, časosběr, G senzor, záznam smyčky Ochrana souboru, automatický start, nastavitelný formát komprese (H.264, H.265), zobrazení dat ve videu (název řidiče, GPS souřadnice, rychlost, datum a čas)
    Jazyky aplikace: Česky, angličtina, němčina, slovenština, polština, Maďarština
    Napájecí zdroj: Superkondenzátor

    EAN: 8594175354119
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku