Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

TrueCam H5 kamera za čelní sklo, 130 ° displej

TrueCam H5 kamera za čelní sklo, 130 ° displej
  • TrueCam H5 kamera za čelní sklo, 130 ° displej
  • TrueCam H5 kamera za čelní sklo, 130 ° displej
  • TrueCam H5 kamera za čelní sklo, 130 ° displej
  • TrueCam H5 kamera za čelní sklo, 130 ° displej
  • TrueCam H5 kamera za čelní sklo, 130 ° displej
  • TrueCam H5 kamera za čelní sklo, 130 ° displej
  • TrueCam H5 kamera za čelní sklo, 130 ° displej
  • TrueCam H5 kamera za čelní sklo, 130 ° displej
Cena nyní (s DPH):
3177,90Kč
bez DPH
2626,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Palubní kamery

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

  • Výrobce: TrueCam
  • Kód: c_2104627

  • Hledáte spolehlivý Blackbox pro vaše vozidlo? Kamera TrueCam H5 je nejmenší kamera Dashcam, kterou jsme doposud vyráběli. Přesto skrývá všechny důležité funkce, které chrání vaše vozidlo na cestách i na parkovištích. Hlavní výhodou je kvalitní záznam ve Full HD 1080p a minimální rozměry. Detaily jako policejní označení nebo tváři chodců jsou vždy viditelné a současně nikdo nevšimne kamery - nemusíte se obávat, že byste se museli nechat ujít ve vozidle.

    Revoluční novinkou je také upevnění kamery ve vozidle. Poprvé jsme použili magnetický držák s integrovanou nabíječkou, který jsme vyvinuli. Díky tomu je každodenní upevnění kamery ještě snazší a rychlejší. S praktickým montážním systémem se můžete okamžitě vydat na cestu.

    Přenos videozáznamu je usnadněn díky vestavěné Wi-Fi. TrueCam H5 lze snadno propojit s mobilní aplikací LuckyCam a následně je můžete stahovat a měnit nastavení. Vložte kameru do auta ještě dnes a zabráníte tak zbytečným nepříjemnostem na cestách.

    „TrueCam H5 je neviditelný nájemce při cestování“

    čistý záznam v rozlišení Full HD
    , který TrueCam H5 i přes své malé rozměry umožňuje pořizovat kvalitní snímky. Ty mohou mít rozlišení až 1080p, was což umožňuje spolehlivé zobrazení malých objektů. Rychlé pohyby se díky vysoké frekvenci záznamu 30 fps kapalně zachytí. K dispozici je také nižší rozlišení HD 720p, při němž kamera poudělá až 60 snímků za sekundu.

    Nezastavte se instalací
    na TrueCam H5 během několika sekund na cestu. Upevnění jedinečného magnetického držáku, který připevníte na čelní sklo je velmi snadné. Kameru můžete jednoduše zasunout do kamery nebo ji vzít s sebou. S nabíjecím kabelem se nemusíte zabývat, protože ten je integrován do skutečného držáku. Po vložení kamery se kamera automaticky nabije.


    Neviditelný design krytu
    kamery má kompaktní rozměry a díky matné barvě na sobě nezapřitahuje pozornost. Je to vhodné, pokud chcete nechat TrueCam H5 ve vozidle, i když si chcete např. parkovat před nákupním centrem. Lidé, kteří jsou projíždějící, je velmi těžko vnímají. Stejně tak v dopravě neklesá a neomezuje ani vyhlídky.

    Samostatný systém detekce nehod
    Blackbox TrueCam H5 má citlivý G senzor, který rozpozná i lehký náraz. V takovém případě automaticky blokuje vytvořený příjem, aby nedošlo ke ztrátě. Tak zůstane ve vašich rukou cenný důkaz celé události.

    Paměť nikdy nezachází z
    autokamery, ale můžete ji chránit pouze tehdy, pokud pořízených záběrů zvládnete. Záznamy Full HD jsou velmi intenzivní v paměti. TrueCam H5 má funkci Nejstarší nahrávka, na které se nic nezajímá a která nebyla zablokována, aby se tak stalo místo pro nové nahrávky.

    Chrání také zaparkovené vozidlo
    , a to nejen po silnici, ale i po silnici. Jakmile je vozidlo postaveno, je to snadný cíl pro sandály nebo nezpozorné řízení vozidla. Během režimu parkování se kamera nachází v pohotovostním režimu a jakmile detekuje pohyb nebo nárazu, začne nahrávat. Tak vždy víte, was co se děje kolem vašeho vozidla. Plně nabitý je TrueCam H5 v pohotovostním režimu až 24 hodin.

    Wi-Fi přenáší videa
    TrueCam H5 díky vestavěné Wi-Fi. Můžete si fotoaparát jednoduše nabít pomocí mobilního telefonu a v aplikaci LukyCam můžete záznamy ihned upravovat. Aplikace je k dispozici pro mobilní telefony a tablety s operačními systémy Android a iOS. Usnadňuje také ovládání - pomocí dálkového přístupu lze nastartovat či zastavit nahrávání nebo změnit také základní nastavení kamery.

    LCD displej a ovládání v němčině
    práce s kamerou se díky přehlednému 1,5" LCD displeji zjednodušuje především celým ovládáním v němčině. Změna nastavení, manuální zablokování záznamu, přehrávání záznamu - to vám za pár okamžiků oka umožní. Menu je navrženo tak, aby se rychle prolínalo, i když jste nečetli návod k obsluze. Stačí rozjíždět.

    Udržujte
    TrueCam H5 ve stopě, takže funkce LDWS je sama o sobě varovným systémem Lane Departure. Tato varování vás upozorní, pokud nepálíte jízdní pruh. To se děje zejména při vteřině a při nepozornosti. Zvuk může zabránit velkým škodám.

    Funkce WDR
    je vybavena funkcí WDR (Wide Dynamic Range), která umožňuje lepší záznam obrazu v situacích, kdy je část oblasti záznamu lépe osvětlena a jiná část je nedostatečně osvětlena, čímž vzniká kontrast mezi světlem a stíny. Typickým příkladem jsou polouničné silniční záznamy, které zalesknou světlomety opačných vozidel. Kamera vás bude pozitivně překvapit i pod těmito ovládacími nastaveními.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    Automatické zapnutí nahrávání: Ano
    Horizontální zorný úhel: 130 °
    Funkce Loop: Ano
    Vlastnosti autokamery: displej
    Typ paměťové karty: microSD karta (až 64 GB)
    Optické rozlišení videa: 1920 x 1080 Pixel · 1280 x 720 Pixel
    Kategorie produktu: kamera za čelní sklo

    Obsah dodávky

    Full HD kamera TrueCam H5
    Magnetický 3M
    2x 3M náhradní páska
    5 x 3M držáky napájecího kabelu
    Dvojitá nabíječka do automobilu
    micro USB kabel
    USB adaptér microSD
    Ochranný kryt
    Návod k obsluze
    Karta pro rychlou instalaci

    EAN: 8594175353013
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku