Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Transcend Premium 800x karta CF 32 GB

Transcend Premium 800x karta CF 32 GB
  • Transcend Premium 800x karta CF 32 GB
  • Transcend Premium 800x karta CF 32 GB
Cena nyní (s DPH):
1206,- Kč
bez DPH
997,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Paměti a karty

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

  • Výrobce: Transcend
  • Kód: c_1396516

  • Na paměťovou kartu Transcends CF800 lze nasadit profesionální fotografy a filmové emulgovače, které chtějí nahrávat rychlé a akční scény v sériovém režimu nebo delší Full HD videa. Karta CF nabízí odpovídající kapacitu a rychlost. Hotové záznamy lze rychle a jednoduše přenést do počítače, takže máte více času na zpracování obrázků a videa.

    Vynikající kompatibilita a efektivní úprava
    , univerzální paměťová karta CF800x byla vyvinuta speciálně pro řadu zařízení kompatibilních s CompactFlash, včetně velmi kvalitních zrcadlových zrcadlových kamer, hybridních kamer a kamer Full HD. Díky vysoké přenosové rychlosti až 120 MB/s může každý uživatel efektivně využívat dodatečné doby na svých fotografiích nebo videích.


    Paměťové karty Video Performance Guarantee Transcends CF800 podporují Video Performance Guarantee (VPG-20), které díky minimální přenosové rychlosti 20 MB/s zaručuje bezproblémové pořizování videozáznamů. Tyto paměťové karty zajišťují dlouhou životnost a zaručený výkon díky zabudovaným čipům MLC NAND Flash a integrované technologii BCH ECC (Error Correction Code) s Read-Retry pro identifikaci a opravu chyb při přenosu dat.


    Bezplatný software RecoveRx
    podporuje paměťovou kartu CF800 s exkluzivním Reciální software RecoveRx, který lze bezplatně stáhnout na webové stránce Transcend. Uživatelsky přívětivá aplikace vám umožňuje důkladně vyhledávat paměťové médium a vyhledávat zbylé spáené soubory, které lze znovu získat.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    Rychlost přenosu (čtení): 120 MB/s
    Rychlost přenosu (zápis): 60 MB/s
    Kapacita paměti: 32 GB
    Kategorie produktu: karta CF

    Obsah dodávky

    Karta CF.

    EAN: 760557830023
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku