Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

TomTom Rider 500 navigace na motorku 10.9 cm 4.3 palec pro Evropu

TomTom Rider 500 navigace na motorku 10.9 cm 4.3 palec pro Evropu
  • TomTom Rider 500 navigace na motorku 10.9 cm 4.3 palec pro Evropu
  • TomTom Rider 500 navigace na motorku 10.9 cm 4.3 palec pro Evropu
  • TomTom Rider 500 navigace na motorku 10.9 cm 4.3 palec pro Evropu
  • TomTom Rider 500 navigace na motorku 10.9 cm 4.3 palec pro Evropu
  • TomTom Rider 500 navigace na motorku 10.9 cm 4.3 palec pro Evropu
Cena nyní (s DPH):
13002,- Kč
bez DPH
10745,-
ks


DOPRAVA ZDARMA
    3ks k dispozici
    Zboží doručíme do 4 pracovních dnů na Vaši adresu v rámci ČR i na Slovensko
  • Výrobce: TomTom
  • Kód: c_1668320

  • OBJEVTE TOMTOM ROAD TRIPS
    Dopřejte si ulici s ručně čenými linkami - k synchronizaci s vaší rýží. Od kurvenských krav až po dechberoucí stoupla – získáte skvělé inspirace pro příští výlet, na kterém jsou všechny výhonky a výhyby vyznačeny.

    PŘIZPŮSOBTE SI SVOJI TRASU
    S pomocí webové stránky TomTom MyDrive a App můžete plánovat a zpracovávat perfektní trasu. S pomocí hodnocení TripAdvisor si můžete najít nejlepší restaurace a hotely a přidejte je do své cesty. Synchronizujte je s vaším zařízením přes Wi-Fi® a můžete se s ním jednoduše a bez problémů přejíždět.

    ZVOLTE SI VÝZVU
    Žádný přístup k počítači pro plánování své cesty předem? Žádný problém, protože i přes své zařízení najdete nejnapínavější trasy a nárůsty. Stanovte, jak se má stát ojížděním v horských oblastech nebo v kurvích: Málo, střední nebo silný. Vaše navigace vyřídí zbytek za vás, abyste si mohli užívat naplno své zázvrčné jízdy.

    VYTVOŘTE SI PERFEKTNÍ TRASU
    TomTom Rider vám automaticky vystačí na jinou zpětnou vyjížděnou cestu. Vyberte si jednoduše svůj počáteční a cílový bod a TomTom Rider zajišťuje, že v průběhu cesty není jiný než ten, který se zvolá ze zpátečky. Objevte nové trasy.

    VAŠE DALŠÍ DOBRODRUŽSTVÍ JIŽ ČEKÁ
    Objevte nejnapínavější exkluzivní nové trasy s Wi-Fi® TomTom Rider. Přizpůsobte si své trasy stoupkami a zatáčkami, synchronizujte je se zařízením a můžete se s ním ihned zatáčovat. Můžete komunikovat se smartphonem pomocí hlasového ovládání přes Siri a Google Now™.


    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    Rozměry: (š x v x h) 137 x 88 x 31 mm
    Rozměr, hloubka: 31 mm
    Vnější výška: 88 mm
    Vnější šířka: 137 mm
    Úhlopříčka displeje (v cm): 10.9 cm
    Úhlopříčka displeje (v palcích): 4.3 palec
    Aktualizace map v ceně: životnost
    Druh montáže (navigace): mobilní
    Materiál karty: pro Evropu
    Materiál štítků, detaily: Rakousko · Belgie · Andora · Bulharsko · Švýcarsko · Kypr · Česká republika · Německo · Dánsko · Španělsko · Estonsko · Finsko · Francie · Velká Británie · Gibraltar · Řecko · Chorvatsko · Maďarsko · Island · Irsko · Itálie · Lichtenštejnsko · Litva · Lucembursko · Lotyšsko · Monako · Černá hora · Malta · Nizozemsko · Norsko · Portugalsko · Polsko · Rumunsko · Rusko · Srbsko · Švédsko · Slovinsko · Slovensko · San Marino · Turecko · Ukraina · Vatikán
    Hmotnost: 280 g
    Kategorie produktu: navigace na motorku

    Obsah dodávky

    Přístroj TomTom Rider (4,3")
    Držák na motocykl
    Sada držáku RAM
    USB kabel
    Napájecí kabel
    Informace o výrobku

    Výhody

    TomTom Road Trips: Objevte ty nejúžasnější silnice na světě.
    Update přes Wi-Fi®: Získáte nejnovější mapy a software pro TomTom Rider přes integrovaný Wi-Fi®. Není potřeba počítač. Upozornění na smartphone: Nechte se přes sluchátka přečíst zprávy ze smartphonu. Kompatibilní se systémy Siri a Google Now™**: Použijte svůj smartphone pomocí hlasového ovládání, abyste mohli přistupovat ke hudbě, hovému volání, textovým textovým textovým textovým textovým textovým textovým textovým textovým textovým nánoži a k více.
    Rychlý čtyřjádrový procesor: Naplánujte trasy rychleji než kdy dříve.
    křivky a projížděcí tratě: Najděte nejnapínavější zatáčky a nástup a vyhněte se tak nudnému pažování. Plánování výletů na motocykl přes MyDrive: Naplánujte s MyDrive své vlastní napínavé trasy tím, že definujete, jak horské nebo kurvé. Poté můžete bezdrátově synchronizovat se svým zařízením. Celoživotní aktualizace map (Europa)*: Instalujte a aktualizujte po celou dobu životnosti vaší motocyklové navigace Eurotypů bez dodatečných nákladů. Plánování plavby: TomTom Rider najde automaticky jiný způsob, jak se vrátit zpět na cestu.
    celoživotní TomTom Traffic*: Použijte inteligentní trasy v reálném čase po celou dobu životnosti vaší motocyklové navigace, s nimiž můžete sledovat provoz.
    Moje trasy: Uložte a zpracujte své oblíbené trasy na vašem zařízení. Nyní s jednoduchou vyhledávací funkcí.
    Statistiky jízdy: Zde vidíte, jak rychle a jak dlouho jste jedli. Upozornění před těžimi nehody a po uložení: Díky výstrahám před těžimi nehody a prachu budete bezpečnější na cestách.
    protokolování jízdy: Zaznamenejte svoji jízdu a zažijte napínavou jízdu kdykoliv znovu.
    Cleveres displej: Tento dotykový displej funguje v silné a tenké rukavici. Plně interaktivní displej: Zoomujte dvěma prsty a rozmazejte na displeji, abyste mohli komunikovat s kartou. Formát na výšku: Otočte jednoduše přístroj, abyste přešli na formát na výšku, a prohlédněte si tak více křivek na své trase. Odolné proti povětrnostním vlivům provedení: Odolnost vůči nárazu, prachu a vodě (IPX7).
    čitelnost na slunečním světle: Vyberte různé možnosti pro různé denní časy.
    Track podpora: Nabijte GPX skladby jednoduše do vašeho zařízení a synchronizujte je.
    SD slot: Uložte si trasu na SD kartu a sdílejte ji s přáteli.

    EAN: 636926100526
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku