Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Termoláhev LAMART LT4067 Bande

Termoláhev LAMART LT4067 Bande
Cena nyní (s DPH):
371,- Kč
bez DPH
307,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Termoláhev, termokonve

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: t_06436290

  • Termoska vyrobena z vysoce kvalitní nerezavějící oceli.

    Technické parametry:

    - Šroubovací mechanismus otevření termosky se silikonovým těsněním a madlem.
    - Nerezová dvojitá vložka činí termosku téměř nerozbitnou.
    - Snadná manipulace a čistění.
    - Materiál: nerez
    - Barva: tmavě šedá
    - Rozměr: Ø7,5 cm, výška 29,6 cm
    - Objem: 750 ml

    Vážený zákazníku,
    do rukou se Vám dostává: termoska vyrobena z vysoce kvalitní nerezavějící oceli. Šroubovací mechanismus otevření termosky se silikonovým těsněním. Nerezová dvojitá vložka činí termosku téměř nerozbitnou. Šroubovací mechanismus zabraňující nečekané otevření. Snadná údržba a čištění.
    Návod k použití:
    1.) Výrobek z velmi kvalitní nerezové oceli. Vnitřní vložka termosky také z nerezové oceli pro uložení studených i teplých nápojů.
    2.) Termosku vždy před každým použitím vymyjte teplou nebo studenou vodou dle nápoje, který bude do termosky nalit.
    3.) Nádobu při použití plňte vždy max. ke spodnímu okraji vylévací části termosky a to nejméně 1-1,5 cm pod okraj termosky. Do termosky nelijte nikdy vroucí nápoje.
    4.) Teplota nápojů v termosce závisí na množství obsahu nápoje, častosti otevírání a teplotě v daném okolí. Pro dlouhé udržení teploty nápoje v termosce vždy řádné uzavřete a utáhněte uzávěr. Termosku ponechávejte ve svislé poloze.
    5.) Nespotřebovaný nápoj vždy vylijte, předejdete tím tvorbě usazenin uvnitř nádoby a případnému množení bakterií. Vždy buďte opatrní při manipulaci s teplou vodou ( nádobou).
    6.) Před prvním použitím výrobek vždy omyjte a utřete do sucha.
    7.) Pro odstranění lehkých skvrn nechte nádobí odmočit a následně utřete dosucha měkkým hadrem. V případě skvrn ohřejte trochu bílého octu a potom umyjte běžným způsobem. Tyto skvrny však v žádném případě nesnižují vlastnosti produktu.
    8.) Termosky se velmi dobře udržují a čistí, při ručním mytí používejte pouze měkké hadry a houbičky, které nepoškrábou daný povrch. Nepoužívejte agresivní chemické produkty.
    9.) Pro zachování dlouhé životnosti výrobku, zacházejte s termoskou opatrně – vyhýbejte se silným nárazům a otřesům. Skladujte vždy otevřenou.
    10.) POZOR: do nádoby nepatří sycené nápoje, kostky ledu nebo výrobky mléčné. Termoska není určena pro kojeneckou výživu.
    11.) Určeno pro použití v domácnosti
    12.) Záruka 3 roky se nevztahuje na : poškození pádem nebo úderem výrobku, technickou úpravou termosky.

    Bezpečnostní upozornění:
    Vlivem vysoké teploty může dojít k poškození nádoby nebo víka. Při použití ostrých kovových nástrojů může dojít k poškození (poškrábání) povrchu (např. nůž, vidlička). Při použití drsných a agresivních čisticích prostředků může dojít k poškození povrchu (např. žíravé prostředky na čištění trub). Při neopatrné manipulaci (např. s víkem) může dojít k poškození povrchu (otlučením). Tyto „stopy“ nemají sebemenší vliv na kvalitu přípravy jídla nebo nápojů ani celkovou životnost nádoby, pouze je narušen esteticky vzhled. Vlivem nastavení vysoké teploty zdroje tepla, může dojít k poškození povrchu.

    Ekologie:
    Dle velikosti produktu, jsou na všech výrobcích vytištěny znaky materiálů použitých na výrobu balení, komponentů a příslušenství, jakož i jejich recyklace. Správnou likvidací tohoto
    produktu pomůžete zachovat cenné přírodní zdroje a napomáháte prevenci potenciálních negativních dopadů na životní prostředí a lidské zdraví, což by mohly být důsledky
    nesprávné likvidace odpadů. Další podrobnosti si vyžádejte od místního úřadu nebo nejbližšího sběrného místa. Při nesprávné likvidaci tohoto druhu odpadu mohou být v souladu
    s národními předpisy uděleny pokuty. Igelitový sáček odkládejte mimo dosah děti, nebezpečí udušeni.
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku