Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

TechniSat Technistar S6 satelitní HD přijímač s funkcí nahrávání, CI+ slot, odblokování Conax, čtečka paměť. karet , podpora LAN počet tunerů: 1

TechniSat Technistar S6 satelitní HD přijímač s funkcí nahrávání, CI+ slot, odblokování Conax, čtečka paměť. karet , podpora LAN počet tunerů: 1
  • TechniSat Technistar S6 satelitní HD přijímač s funkcí nahrávání, CI+ slot, odblokování Conax, čtečka paměť. karet , podpora LAN počet tunerů: 1
  • TechniSat Technistar S6 satelitní HD přijímač s funkcí nahrávání, CI+ slot, odblokování Conax, čtečka paměť. karet , podpora LAN počet tunerů: 1
  • TechniSat Technistar S6 satelitní HD přijímač s funkcí nahrávání, CI+ slot, odblokování Conax, čtečka paměť. karet , podpora LAN počet tunerů: 1
  • TechniSat Technistar S6 satelitní HD přijímač s funkcí nahrávání, CI+ slot, odblokování Conax, čtečka paměť. karet , podpora LAN počet tunerů: 1
Cena nyní (s DPH):
3609,- Kč
bez DPH
2983,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: DVB-T2 přijímače, set-top boxy

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

  • Výrobce: TechniSat
  • Kód: c_1710297

  • TechniSat nabízí HDTV digitální satelitní přijímač. S rozsáhlými multimediálními schopnostmi, integrovaným rozhraním CI+ (kompatibilní s HD+ a Sky) a mnoha dalšími digitálními službami nabízí TECHNISTAR S6 maximální šířku funkcí a nejlepší uživatelský komfort.

    TechniSat Connect
    App TechniSat Connect umožňuje poprvé jednotné ovládání široké škály chytrých funkcí z centrální App aplikace. App můžete přitom pomocí různých aplikačních modulů individuálně přizpůsobit vašim potřebám. CONNECT je k dispozici pro mobilní zařízení s operačním systémem iOS a Android.

    „SiehFern INFO“ (SFI)
    TechniSat nabízí díky bezplatné elektronické programové informační službě (ePID) aktuální a podrobný přehled mnoha programů. Přehled programů pokrývá až sedm dní, lze jej individuálně přizpůsobit a je vždy k dispozici. Pomocí SiehFern INFO můžete snadno aktivovat časovač - stačí jedno stisknutí tlačítka na dálkovém ovládání.

    ISIPRO
    Bezplatný správce programových seznamů od společnosti TechniSat ušetří obtížné ruční vyhledávání stanic. V případě změn frekvence nebo odpojení programů poskytuje tato služba automaticky aktualizaci stávajícího seznamu programů. Tento postup se provede, pokud se aktualizace schválí. Individuální seznamy zůstanou zachovány a v případě potřeby budou upraveny.

    TechniMatic
    Tato bezplatná aktualizace softwaru od společnosti TechniSat udržuje zařízení na aktuální úrovni. Jakmile jsou k dispozici rozšíření nebo vylepšení operačního softwaru, bude v určeném čase (nastavitelná v menu přístroje) samostatně prováděna aktualizace softwaru. Tím se zajistí vysoká úroveň bezpečnosti budoucnosti a širší nebo lepší funkčnost.

    AutoInstall
    Při prvním uvedení zařízení do provozu je třeba provést několik důležitých nastavení (zejména přizpůsobení místním podmínkám). Průvodce instalací značky TechniSat v přehledných krocích probíhá snadno srozumitelnými dialogy, takže požadované konfigurace je nutné provést rychle a snadno. Zařízení je tak již po krátké době připraveno k použití.

    TechniFamily
    Se TechniFamily lze profilovat chráněné heslem. Pro každý profil lze definovat individuální možnosti přístupu a omezení, jako např. pro vybrané programy nebo denní televizní časy, a maximální dobu používání. Tak mohou rodiče svým dětem nastavit TV dle potřeby.

    DVRready
    Už nezmeškáte žádný pořad a nahrávejte své oblíbené filmy nebo oblíbenou hudbu beze ztrát na USB nosičích dat, jako jsou USB pevné disky nebo USB flash disky. Kompatibilní s USB pevným diskem TechniSat StreamStore 24, 1TB, USB 3.0.

    Perfect Recording
    Klasika v primárním čase: Fotbalová hra je součástí prodloužení naprogramované oblíbené kritiky - spontánní změna programu činí programování digitálního videorekordéru často hazardní hry. Perfect Recording rozpozná všechny posuny vysílacího času v režimu DVR a zaznamenává přesně ty obsahy, které opravdu potřebujete. Díky tomu už žádná zásilka nezmeškala - zcela pohodlně a plně automaticky.

    Možnost placeného televizního vysílání
    Toto zařízení umožňuje také příjem šifrovaných programových informací (placených programů). Pro příjem placeného televizního vysílání potřebujete předplatné příslušného poskytovatele placené televize.

    Universal Plug and Play (UPnP)
    Tento přístroj lze přes integrované ethernetové rozhraní - a to i přes Wi-Fi adaptér - bez problémů integrovat do domácí sítě. Tímto způsobem lze navzájem propojit různá multimediální zařízení a přímo je ovládat přes UPnP/DLNA (např. PC, televize, audio zařízení, digitální kamera).

    Funkce pro stříhání
    Zaznamenávané programy lze pomocí komfortních střih a úprav dodatečně upravovat (např. Odstranění reklamních bloků).

    Kompatibilita se zařízením TechniRouter
    Tento přijímač je kompatibilní se všemi produkty TechniRouter. Podporované normy SCR naleznete v technických údajích. SCR (Satellite Channel routing), technika, která v jednom kabelovém systému přenáší na konkrétní přijímací zařízení celou řadu SATELITNÍCH programů prostřednictvím nezaměnitelné frekvence.

    ISI mód
    Díky mnoha funkcím a mnoha hodnotám se může televizní vysílání TechniSat stát skvělým zážit ISI mód snižuje rozmanitost možností a je tak ideal pro děti nebo starší osoby, které se cítí být nebezpečně nastaveny při ovládání přístroje. Pokud je režim aktivován, nelze jej omylem nastavovat dálkovým ovládáním. Současně je ISI mód, který například zjednodušuje informace o programu na obrazovce pro osoby se slabým zrakem, a na přání zobrazuje dobře čitelnou digitální časovou indikaci.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    Rozměry: (š x v x h) 220 x 45 x 177 mm
    Barva: černá
    Rozměr, hloubka: 177 mm
    Vnější výška: 45 mm
    Vnější šířka: 220 mm
    Rozhraní: čtečka paměťových karet: 1 x
    Rozhraní: CI+ slot: 1 x
    Rozhraní: CI slot: 0 x
    Rozhraní: USB: 1 x
    Rozhraní (Počítač/Multumédia): HDMI™ · USB · CI+ slot · čtečka karet · digitální audio výstup (optický) · LAN (až 100 Mbit/s)
    Síťová / internetová funkce: LAN
    Funkce nahrávání: přes USB
    Vlastnosti TV přijímače: s funkcí nahrávání · CI+ slot · odblokování Conax · čtečka paměť. karet  · podpora LAN
    Provozní napětí: 230 V
    Počet SCART připojení: 0
    počet tunerů: 1
    Počet míst v paměti: 9999
    Hmotnost: 600 g
    WiFi (TV): ne
    Kategorie produktu: satelitní HD přijímač

    Obsah dodávky

    Dálkové ovládání (včetně baterií)
    Externí síťový zdroj
    HDMI kabel

    Výhody

    Nahrávání přes USB Funkce TimeShift - posunutí televizního vysílání
    funkce zpracování snímků
    Správa složek
    Bluetooth (audio výstup přes volitelný USB Bluetooth adaptér) Displej: 7-segmentový, 4-místný, bílá
    přehrávač médií
    Programová paměť celkem: 9999
    Volba regionálního programu Internetové rádio Teletext se 1000 bočními paměťmi
    titulky telextu
    Sleeptimer
    hodiny Internetové rádio
    Hotelový režim Chráněný přístup do hotelového režimu
    individuální stínící obrazovka při startu/přivítání
    možnost zablokování hlasitosti
    uzamčení menu
    blokovací ovládací panel
    integrované LED hodiny Možnost výběru zdroje
    možnost výběru startovacího programu
    Jednošňůrové řešení (SatCR): SCR1 = EN50494, SCR2 = EN50607
    jazyky OSD: Dánština, němčina, angličtina, francouzština, řečtina, V italštině, nizozemštině, norštině, polštině, portugalštině, Rusky, švédsky, španělsky, česky, turecky, Maďarština
    VIDEIDEKODÉR: MPEG-2 MP@HL/ML, H.264/MPEG-4 AVC
    Audiodekodér: MPEG-1 & MPEG-2 Layer I, II, III

    Podporované audio formáty: MP3, WAV, AAC, FLAC, MP2, OGG, DDAC3, AIFF
    podporované formáty obrazu: JPEG, BMP, GIF, PNG, TIFF
    podporované video kodeky: MPEG-4, MPEG-2, H.264
    podporované video formáty: MP4, M4V, MKV, MOV, MPG, TS, TS4, XVID, M2TS, AVI, ASF.

    EAN: 4019588047174
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku