Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Tablet PRESTIGIO MultiPad PMP7280C3G, 8" - bílý (WiFi + 3G)

Tablet PRESTIGIO MultiPad PMP7280C3G, 8" - bílý (WiFi + 3G)
Cena nyní (s DPH):
4990,- Kč
bez DPH
4124,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Nezařazené t

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: t_08851789

  • Tablet PRESTIGIO MultiPad PMP7280C3G, 8" - bílý (WiFi + 3G)Zařízení je z oficiální distribuce pro Českou republiku. Vztahuje se na něj plnohodnotná záruka a podpora autorizovaného servisu v ČR.
    Uživatelské prostředí zařízení je v českém jazyce.

    Povedený osmipalcový tablet, který nabídne oblíbený Android ve verzi 4.1, rychlý dvoujádrový procesor, velkou interní paměť a další skvělé funkce.
    Tablet je doslova stvořený k prohlížení internetu a díky podpoře 3G a Wi-Fi se k němu hravě připojíte.

    Tablet Prestigio Multipad PMP7280 nabízí maximální zábavu a služby v tenkém těle. Tablet můžete využít pro zábavu, přehrávání videa, poslech hudby, nebo i pro práci. Možnosti Prestigio Multipad PMP7280 jsou velké i díky možnosti doinstalování aplikací z obchodu Google Play. Prestigio Multipad PMP7280 využívá 8" obrazovku s rozlišením 1024×768 pixelů. Tablet je vybaven rozhraním WiFi i Bluetooth. V jeho srdci tepe dvoujádrový procesor ARM Cortex A9, který společně s 1GB paměti RAM dává všem vašim činnostem tu správnou rychlost. 16GB Flash paměti určitě skvěle postačí na všechen multimediální obsah, pro náročnější uživatele je připraven i slot pro MicroSD karty.

    Nová generace tabletů
    Tento 8palcový tablet je vybaven LED IPS technologií s displejem o rozlišení 1024x768 pixelů and 16 millionech barev. Obraz je proto pozoruhodně ostrý, živý a zářivý se skvělým kontrastem a jasnou distinkcí barev. Rychlá odezva tabletu zabraňuje rozmazání pohyblivého obrazu, a přehrávání videa je proto kvalitnější. Displej je zasazen do těla ve dvou barevných variantách. Můžete si vybrat mezi klasickou business černou a glamour bílou.

    Dvojnásobný výkon
    Procesor Dual Core ARM Cortex-A9 poskytuje MultiPadu dvojnásobek výkonu, zlepšuje rychlost a efektivněji využívá energii. Díky tomu se aplikace načítají rychleji, můžete spouštět více procesů najednou a snadno přehrávat rychlá videa a náročné hry.

    Úžasná grafika
    Sledujte filmy ve Full HD 1080p s ohromující čistotou obrazu a plynulým přehráváním a hrajte na svém MultiPadu nejdynamičtější hry ve 3D.
    Prestigio MultiPad podporuje většinu formátů textu, obrázků i videí.

    Předinstalovaný operační systém Android 4.1 Android 4.1 Jelly Bean je nejrychlejší a nejlépe běžící verzí Androidu, jež dosud byla vydána. Užijte si extra rychlé načítání stránek, mimořádně citlivý dotykový displej, vylepšený výkon, efektivní využití baterie a další výhody nejnovější verze OS Android.

    Na MultiPadu jsou předinstalovány nejužitečnější aplikace, z nichž většina je v obchodu Google Play zpoplatněna. Prestigio MultiPad je připraven k okamžitému používání, jakmile ho rozbalíte z krabice. Kromě jiného v něm naleznete populární kancelářský balík Office Suite Pro, díky němuž můžete prohlížet a upravovat dokumenty; díky aplikaci eReader Prestigio budete moci číst elektronické knihy - na výběr máte více než 270 000 knih ve 22 jazycích - a upravovat si uživatelské prostředí; aplikace SugarSync Vám poskytne 5GB cloudového prostoru pro zálohování, sdílení souborů a přímý přístup k Vašim datům přímo ze zařízení s Androidem; Barcode Scanner pomocí skenování čárového kódu pomáhá vyhledávat ceny produktů a recenze pro snazší nákupy; a nechybí ani nejpopulárnější mobilní hra Angry Birds!

    Veškeré aplikace, které potřebujete, najdete v obchodě Google Play. Díky více než 700 000 aplikací budete moci poslouchat oblíbenou hudbu, číst poutavé knihy a časopisy, sledovat nejnovější filmy a populární seriály, umělecky upravovat fotky, hrát hry a mnoho dalšího.

    Dvě kamery
    MultiPad 2 ULTRA DUO 8.0 je vybaven dvěma zabudovanými kamerami. Přední webkamera pro videohovory má nadstandardní rozlišení 0,3 MPx a díky zadní 2MPx kameře můžete pořizovat kvalitní fotografie jako památky na všechny výjimečné okamžiky. Kamera umožňuje i natáčení HD videa.

    Dostaňte z něj to nejlepší
    Celou svou mediální kolekci můžete mít stále u sebe - filmy, hudbu, fotogalerii, elektronické knihy i ostatní datové soubory. Vnitřní 4GB paměť lze pomocí micro SDHC/micro SD karet rozšířit až o 32 GB a předinstalovaná aplikace SugarSync Vám přinese 5 GB prostoru v cloudu.
    Získejte více za méně peněz – k micro USB portu připojte 3G adaptér a užívejte si mobilní internet 3. generace přímo na tabletě MultiPad.
    Pro snadnější ovládání doma i v kanceláři můžete ke svému MultiPadu připojit klávesnici pomocí kabelu OTG (není součástí balení). Stejným způsobem můžete k tabletu připojit USB paměť pro přenos dat.

    Vysokorychlostní mobilní internet
    Vysokorychlostní připojení přes (802.11b|g|n) Vám umožní rychlý přístup ke všem informacím, jež Vás zajímají - ať už se jedná o výsledky fotbalového zápasu, recept na oblíbené jídlo, online nákupy nebo rezervace hotelu - a pomůže Vám zůstat v kontaktu s rodinou, přáteli a obchodními partnery díky e-mailu, sociálním sítím a videohovorům s použitím vestavěné kamery.

    Ultra moderní design
    Nadstandardní technologické prvky doplňuje moderní design a vysoká kvalita zpracování i použitých materiálů. Zařízení je k dispozici ve dvou barvách, černé a bílé. Součástí balení je i stylové kožené pouzdro pro bezpečné přenášení.

    Specifikace:

    Operační systém: Google Android
    Verze operačního systému: Android 4.2 (Jelly Bean)
    Technologie displeje: IPS

    Funkce:
    3G modem, GPS

    Velikost úložiště: 8 GB
    Počet jader procesoru: 4×
    Grafický čip: PowerVR SGX 544

    Paměť:
    Velikost úložiště: 8 GB
    Operační paměť: 1 024 MB (1 GB)
    Typ interního úložiště: Flash
    Slot pro paměťovou kartu: Micro SDHC

    Procesor:
    Model procesoru: ARM Cortex A9
    Frekvence procesoru: 1,2 GHz
    Počet jader procesoru: 2×
    Grafický čip: PowerVR SGX 544

    Rozhraní tabletu:
    USB Micro 2.0

    BALENÍ OBSAHUJE
    • USB kabel a napájecí adaptér
    • OTG kabel
    • Stylové kožené pouzdro
    • Rychlého průvodce
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku