Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Tablet PRESTIGIO MultiPad PMP5670, 7"

Tablet PRESTIGIO MultiPad PMP5670, 7"
Cena nyní (s DPH):
3228,- Kč
bez DPH
2668,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Nezařazené t

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: t_08851796

  • Tablet PRESTIGIO MultiPad PMP5670, 7"Zařízení je z oficiální distribuce pro Českou republiku. Vztahuje se na něj plnohodnotná záruka a podpora autorizovaného servisu v ČR.
    Uživatelské prostředí zařízení je v českém jazyce.

    Prestigio PMP5670C je moderní tablet s kompaktními rozměry, díky kterým si jej můžete vzít kdekoliv s sebou. Řemeslné zpracování tabletu je na velmi vysoké úrovni. V balení samozřejmě naleznete kvalitní kožené pouzdro, které tablet ochrání před prachem a opotřebením. Přední části dominuje ostrý a jasný 7" displej s rozlišením 1280 x 800 pixelů. Skvěle zobrazí veškerý Váš mobilní obsah.

    Pod kryty tepe dvoujádrový procesor s taktem 1.5 GHz. Nabízí vysoký výkon při nízké spotřebě energie. Dvoujádrová grafická karta posune zážitek z her a videa na zcela novou úroveň. Zařízení pracuje na platformě Androidu ve verzi 4.1 Jelly Bean. V přístroji naleznete velké množství předinstalovaných aplikací. Dalších 700 000 jich je pak dostupných na portálu Google Play. Pro Vaše data je připravena 8GB paměť, kterou snadno rozšíříte o microSD paměťové karty.

    Pořizujte kvalitní snímky zadním 2Mpx fotoaparátem. Čelní fotoaparát je určen převážně k videohovorům. Tablet zvládne přehrát hudbu a videa v různých formátech. Připojte k němu klasická sluchátka a zvyšte tak svůj požitek z hudby.

    Baterie má kapacitu 4000 mAh a tablet je možné nabíjet také pomocí microUSB kabelu. Výrobce slibuje výdrž až 5 dní v pohotovostním režimu. Díky podpoře Wi-Fi se budete moci připojit k internetu.

    Elegantní a cenově dostupný, po všech stranách moderní tablet skrývající se v tenkém hliníkovém těle. Láká zejména na špičkový 7" IPS displej s nejvyšším rozlišením 800 x 1280 bodů, přinášející živé barvy. K tomu bude obraz viditelný bez zkreslení i při pohledu z boku. Spolu s mimořádně jemným rozlišením si naplno užijete veškerý obsah kdekoliv. Výkonný dvoujádrový procesor v kombinaci s rychlou dvoujádrovou grafikou zaručí bezproblémový chod a spoustu výkonu pro nikdy nekončící zábavu. Nezalekne se ani vizuálně pokročilých her.

    Dokonalá kombinace výkonu
    Tablet je vybaven dovujádrovým procesorem ARM Cortex-A9 s frekvencí 1,5 GHz a s funkcí Dual Boost, která zaručuje vyšší výkon při nižší energii. V kombinaci s dvojádrovou grafikou a operační pamětí 1 GB RAM přináší skvělý výkon pro sledování filmů ve FullHD 1080p kvalitě, plynulé brouzdání po internetu či hladké hraní dynamických her ve 3D. Pozvedněte své multimediální zážitky na novou úroveň.

    Rychlý a jednoduchý systém
    S operačním systémem Andorid 4.1 Jelly Bean a řadou předinstalovaných aplikací si můžete plně uzpůsobit uživatelské rozhraní a užívat si tablet hned po vybalení. mezi aplikacemi najdete Office Suite Pro, pro který není problém upravit jakýkoliv dokument a také eReader Prestigio s výběrem více než 7 tisíc knih ve 24 jazycích. K dispozici je však i velká spousta dalších aplikací, dostupných na Google Play.

    Volnost a mobilita
    Díky bezdrátovému připojení Wifi můžete kdykoliv komunikovat se svými přáteli, přes přední webovou kameru, či sdílet své zážitky díky fotoaparátu s rozlišením 2 Mpx. Pro užitečné aplikace a vaše soubory poslouží 8GB vnitřní flash paměť, která lze zvětšit pomocí microSD karty až na 32 GB. Mějte přístup k vašim souborům odkudkoliv díky 5GB cloud úložišti s aplikací SygarSync. Dlouhou výdrž zaručí baterie s kapacitou 4000 mAh, kdy lze tablet nabíjet i přes microUSB port.

    Specifikace:

    Operační systém:
    - Android 4.2

    Displej:
    - 7" 1280×768
    - IPS displej

    Procesor:
    - Dual Core ARM Cortex A9 1.5 GHz
    - 2 jádra

    Paměť:
    - RAM: 1 GB DDR3
    - Interní datová: 8 GB
    - Micro SD karty: až 32 GB

    Bezdrátová konektivita:
    - Wi-Fi 802.11 b/g/n

    Fotoaparát:
    - Přední: 0,3 Mpx
    - Zadní: 2 Mpx

    Funkce:
    - Wi-Fi
    - Přední kamera
    - USB Host

    Senzory:
    - Pohybový senzor

    Rozhraní:
    - 1x micro USB
    - 1x 3.5mm Audio Jack
    - 1x micro SD slot

    Baterie:
    - Vestavěná Li-pol (4000 mAh) až 3 h

    Provedení:
    - Rozměry: 192,4 x 119 x 9,7 mm
    - hmotnost: 360 g

    BALENÍ OBSAHUJE
    • USB kabel a napájecí adaptér
    • kožené pouzdro v balení
    • OTG kabel
    • Rychlého průvodce
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku