Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Tablet PRESTIGIO MultiPad PMP3670B, 7"

Tablet PRESTIGIO MultiPad PMP3670B, 7"
Cena nyní (s DPH):
2388,- Kč
bez DPH
1974,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Nezařazené t

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: t_08851888

  • Tablet PRESTIGIO MultiPad PMP3670B, 7"Zařízení je z oficiální distribuce pro Českou republiku. Vztahuje se na něj plnohodnotná záruka a podpora autorizovaného servisu v ČR.
    Uživatelské prostředí zařízení je v českém jazyce.

    Tablet Prestigio za přitažlivou cenu nabízí zajímavou výbavu v úhledném těle s tloušťkou 10,7 mm! Tablet je v 7" formátu displeje, a díky tomuto formátu se také může pochlubit příjemnou hmotností pouhých 305 g! Je tedy vynikajícím nástrojem pro uživatele trávící hodně času na cestách, kde poskytne všestranný multimediální přehrávač, čtečku dokumentů všeho druhu, herní zábavu a komfortní internetový přístup s mnoha službami včetně mailů, sociálních sítí, videokomunikace a mnohé další.

    Internetové aplikace a přehledný internetový prohlížeč připojíte k internetu přes rychlé WiFi. Poskytne také pohodlné videohovory přes integrovanou webkameru. Tablet má zabudovanou paměť o velikosti 4 GB. Pro další ukládání dat poslouží čtečka paměťových karet Micro SDHC do velikosti 32 GB, takže můžete mít vždy k dispozici solidní zásobu nejrůznějších dat. Vynikající možností je i micro USB s funkcí OTG. Dodávanou kabelovou redukcí připojíte nejrůznější příslušenství včetně flashdisků a 3G modemů.

    O multimediální výkon se stará procesor A13 Cortex A8 a paměť DDR3 s kapacitou 512 MB. Spolu s operačním systémem Google Android 4.1 vám poskytne plně přizpůsobitelné prostředí s možností obohacení o další žádané aplikace v obchodu Goole Play. Najdete tam tisíce praktických aplikací, osobité přizpůsobení a nápadité hry, ať již placené, tak i mnohé zdarma.

    Lehce přenosný
    Skvěle přenosný 7palcový kapacitní LCD Multi-Touch TFT displej o rozlišení 800x480 se snadno vejde do kabelky. MultiPad může cestovat s Vámi - poslouchejte hudbu cestou do práce, sledujte filmy v letadle, čtěte si elektronické knihy v kavárně, komunikujte přes MultiPad s přáteli během přestávkyx, nakupujte online z pohodlí svého domova nebo se pochlubte fotkami na návštěvě u přátel. Stačí se jen dotknout obrazovky!

    Předinstalovaný operační systém Android 4.1
    Android 4.1 Jelly Bean je nejrychlejší a nejlépe běžící verzí Androidu, jež dosud byla vydána. Užijte si extra rychlé načítání stránek, mimořádně citlivý dotykový displej, vylepšený výkon, efektivní využití baterie a další výhody nejnovější verze OS Android.
    Na MultiPadu jsou předinstalovány nejužitečnější aplikace, z nichž většina je v obchodu Google Play zpoplatněna. Prestigio MultiPad je připraven k okamžitému používání, jakmile ho rozbalíte z krabice. Kromě jiného v něm naleznete populární kancelářský balík Office Suite Pro, díky němuž můžete prohlížet a upravovat dokumenty; díky aplikaci eReader Prestigio budete moci číst elektronické knihy - na výběr máte více než 270 000 knih ve 22 jazycích - a upravovat si uživatelské prostředí; aplikace SugarSync Vám poskytne 5GB cloudového prostoru pro zálohování, sdílení souborů a přímý přístup k Vašim datům přímo ze zařízení s Androidem; Barcode Scanner pomocí skenování čárového kódu pomáhá vyhledávat ceny produktů a recenze pro snazší nákupy; a nechybí ani nejpopulárnější mobilní hra Angry Birds!

    Neomezené možnosti zábavy
    Sledujte filmy ve Full HD 1080p s ohromující čistotou obrazu a plynulým přehráváním a hrajte na svém MultiPadu nejdynamičtější hry ve 3D. Prestigio MultiPad podporuje většinu formátů textu, obrázků i videí.

    Více příležitostí
    Celou svou mediální kolekci můžete mít stále u sebe- filmy, hudbu, fotogalerii, elektronické knihy i ostatní datové soubory. Vnitřní 4GB paměť lze pomocí micro SDHC/micro SD karet rozšířit až o 32 GB a předinstalovaná aplikace SugarSync Vám přinese 5 GB prostoru v cloudu.
    Za méně získejte více - připojte 3G klíč k micro USB a vychutnejte si na svém MultiPadu připojení přes 3G mobilní internet.
    Pro snadnější ovládání doma i v kanceláři můžete ke svému MultiPadu připojit klávesnici pomocí kabelu OTG. Stejným způsobem můžete k tabletu připojit USB paměť pro přenos dat.

    Zůstaňte na příjmu
    Vysokorychlostní připojení přes Wi-Fi (802.11b|g|n) Vám umožní rychlý přístup ke všem informacím, jež Vás zajímají - ať už se jedná o výsledky fotbalového zápasu, recept na oblíbené jídlo, online nákupy nebo rezervace hotelu - a pomůže Vám zůstat v kontaktu s rodinou, přáteli a obchodními partnery díky e-mailu, sociálním sítím a videohovorům s použitím vestavěné kamery.

    Vždy v pohotovosti
    Svůj MutiPad nyní můžete dobíjet i pomocí micro USB portu. Připojte tablet k PC a nabíjení bude okamžitě zahájeno.
    Za méně získejte více - připojte 3G klíč k micro USB a vychutnejte si na svém MultiPadu připojení přes 3G mobilní internet.

    Specifikace:

    Operační systém: Google Android
    Verze operačního systému: Android 4.1 (Jelly Bean)
    Uhlopříčka displeje: 7"
    Rozlišení v pixelech: 800×480

    Technologie displeje: TFT

    Funkce:
    Wi-Fi, USB Host

    Fotoaparát
    Rozlišení fotoaparátu: 0,3 Mpx

    Paměť:
    Velikost úložiště: 4 GB
    Operační paměť: 512 MB (0,5 GB)
    Slot pro paměťovou kartu: Micro SDHC
    Maximální velikost paměťové karty: 32 GB

    Procesor:
    Model procesoru: ARM Cortex A8
    Frekvence procesoru: 1 GHz
    Počet jader procesoru: 1×

    Rozhraní:
    Rozhraní tabletu: USB Micro 2.0, Výstup pro sluchátka

    Barva: Černá

    Rozměry:
    Šířka: 192 mm (19,2 cm)
    Výška: 116 mm (11,6 cm)
    Hloubka: 10,7 mm (1,07 cm)

    Hmotnost: 305 g (0,31 kg)

    Obsah balení: Tablet, USB kabel, OTG kabel, Napájeci adaptér
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku