Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Tablet Prestigio MultiPad Color 7.0, 3G, černý

Tablet Prestigio MultiPad Color 7.0, 3G, černý
Cena nyní (s DPH):
4188,- Kč
bez DPH
3461,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Nezařazené t

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: t_08852481

  • Tablet Prestigio MultiPad Color 7.0, 3G, černýPrestigio MultiPad COLOR 7.0 3G je moderní tablet s funkcemi klasického telefonu. Do tabletu stačí vložit SIM kartu a poté můžete snadno vyřizovat hovory, psát textové zprávy a surfovat po internetu. Díky kompaktním rozměrům a nízké hmotnosti si jej navíc budete moci vzít všude s sebou. Poslechněte si oblíbenou písničku, sledujte filmy, přečtěte si knihu, konverzujte s přáteli - to vše Vám tento tablet umožní!

    Tělo tabletu je po designové stránce velmi povedené. Zadní kryt má unikátní texturu, díky které velmi dobře vypadá a skvěle se drží v ruce. Přední části dominuje 7" IPS displej s rozlišením 1280 x 800 pixelů, který se postará o kvalitní zobrazení Vašich mobilních dat. Užijete si díky němu přirozené barvy, vysoký kontrast a široké pozorovací úhly.

    V útrobách tepe čtyřjádrový procesor Cortex A7 s taktem 1.3 GHz. Operační paměť RAM narostla na 1 GB. Tato kombinace zajistí plynulý chod pokročilých aplikací a oblíbených her ve 3D. Filmy a videa budete moci sledovat ve Full HD rozlišení. V přístroji je nainstalován operační systém Google Android ve verzi 4.2 Jelly Bean. Získáte díky tomu vstupenku do světa aplikací a her z portálu Google Play. V tabletu najdete velké množství předinstalovaných aplikací. K ukládání webového obsahu slouží 16GB paměť, kterou snadno rozšíříte microSD paměťovými kartami. K dispozici budete mít rovněž 200GB cloudové úložiště.

    Na zadní straně najdete 2Mpx fotoaparát, který pomůže zaznamenat všechny významné chvíle. V kontaktu s přáteli zůstanete díky webkameře, která se nachází nad displejem. Podpora 3G zajistí rychlý přístup k internetu. Budete si moci prohlížet oblíbené webové stránky nebo komunikovat s přáteli na sociálních sítích. Orientaci v neznámém terénu Vám výrazně usnadní GPS. Výměna digitálního obsahu a připojení elektronických zařízení je snazší než kdykoli dříve. Dotkněte se NFC zařízení, připojte, sdílejte a užívejte si. Výčet konektivity zahrnuje i Bluetooth, Wi-Fi a microUSB konektor.

    Základní údaje:

    Rozměry: 193 x 113 x 9.2 mm
    Hmotnost: 296 gramů
    Displej: IPS, 7", 1280 x 800 pixelů
    Paměť: 16 GB, 1 GB RAM, microSD, 200GB cloudové úložiště
    Procesor: čtyřjádrový, 1.3 GHz
    Operační systém: Google Android ve verzi 4.2 Jelly Bean
    Konektivita: Bluetooth, Wi-Fi, microUSB, GPS, NFC
    Fotoaparát: 2 Mpx
    Webkamera: 0.3 Mpx
    Baterie: 3500 mAh

Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku