Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Svíčka vonná CANOVA VINTAGE TIN ŠAMPAŇSKÉ A POMELO

Svíčka vonná CANOVA VINTAGE TIN ŠAMPAŇSKÉ A POMELO
Cena nyní (s DPH):
249,01Kč
bez DPH
206,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Vonné svíčky

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: t_08857914

  • Svíčka vonná CANOVA VINTAGE TIN ŠAMPAŇSKÉ A POMELO
    Přeneste přírodní vůni šampaňského a pomela i do Vašeho bytu s touto luxusní svíčkou Canova Vintage Tin. Svíčky této série jsou vyrobeny tak, aby se zamlouvali i přírodě. Jejich vůně je pronikavá, dlouho trvající, ale nijak umělá. Pro výrobu jsou totiž použity ty nejkvalitnější materiály a prestižní přírodní vůně, které jen tak nevyprchají. Vše je navíc vloženo do designově originální plechovky, kterou můžete klidně rovnou někomu darovat.

    Všechny svíčky výrobce Canova jsou vyrobeny v souladu s přírodou, pravě proto je na ně použit 100% přírodní sójový vosk, který je zdravější alternativou klasickým parafínovým voskům. Sójový vosk je nejen šetrnější k našemu zdraví, ale je i ekologičtější. Díky tomu, že hoří pomaleji, vosk vydrží delší dobu než běžné parafínové vosky. Sójové svíčky produkují mnohem méně sazí a žádné CO2 než svíčky parafínové, jsou tedy vhodnější pro alergiky. Kombinace kvalitního sójového vosku a přírodního bavlněného knotu, zajistí dodávku exkluzivní vůně pro Vaše čichové smysly. Tu bude svíčka schopna dodávat po celou dobu svého hoření, která činí cca. 40 hodin. Vosk se navíc rozehřívá už při nízké teplotě, takže při kontaktu s pokožkou nepálí. Všechny produkty výrobce Canova jsou vyrobeny ve Velké Británii, jejich ušlechtilý vzhled je dosažen precizní ruční přací, na které si výrobce zakládá. Poznejte i jiné produkty tohoto výrobce a vyzdobte svůj byt originálními dekoracemi, nebo si pořiďte domácí zahrádku a vypěstujte si vlastní bylinky i zeleninu.

    Vlastnosti:

    - Vyrobeno ze 100% ekologického sójového vosku
    - Doba hoření: cca. 40 hodin
    - Precizní provedení díky ruční výrobě ve Velké Británii
    - Nízká teplota tání vosku zamezuje popálení při kontaktu s pokožkou
    - Minimální produkce sazí a žádné CO2
    - Bez ftalátů, parabenů a sulfátů, bezolovnatý knot z bavlny
    - Pronikavá, intenzivní a dlouho trvající vůně šampaňského a pomela
    - Rozměry: průměr 6,5 cm, výška 8 cm
    - Hmotnost: 230 gramů
    - V luxusní dárkové plechovce
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku