Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Sušička ovoce ORAVA SU-103 A

Sušička ovoce ORAVA SU-103 A
Cena nyní (s DPH):
1118,- Kč
bez DPH
924,-
ks


    1ks k dispozici
    Zboží doručíme do 4 pracovních dnů na Vaši adresu v rámci ČR i na Slovensko
    Kód: t_06421199

  • Sušička ovoce ORAVA SU-103 A
    Zužitkujte plody podzimu nabité zdravím k prasknutí. Chutné na zakousnutí na vás počkají po celý rok ve spíži či komoře, pokud si je doma usušíte na sušičce potravin Orava SU-103. V usušených kouscích ovoce, zeleniny, v bylinkách či houbách se uchová velké množství vitamínů, minerálů, stopových látek i vlákniny, a to vše bez použití chemie či konzervačních látek. V pohodlí domova si tak připravíte chutné jednohubky v bio kvalitě. Pokud usušené kousky znovu namočíte do vody, získáte základ pro přípravu výborných omáček, specialit jako je guláš, salátů či polévek i během tuhé zimy.

    Orava SU-103 se ovládá jednoduše, stiskem jednoho knoflíku a je nastavena na univerzální teplotu sušení 50°C. Teplotu lze regulovat pomocí nastavitelných ventilačních otvorů. Kousky jablíček, banánů, citrusů, mrkve, bylinek či vlastnoručně natrhaných hřibů navrstvíme na 5 mřížek, které jsou součástí balení. Pokud si však dokoupíte ještě další 2 mřížky, sušení zdravých pochutin můžete doma zahájit "ve velkém". Výhodou této sušičky je nízká spotřeba elektrické energie.

    Orava SU-103 má příkon pouze 90 W a v manuálu na používání výrobku najdete cenné rady, jak se stát mistrem domácího sušení potravin. Určitě oceníte i praktický receptář, který vám ukáže nové možnosti využití sušené zeleniny či ovoce ve vaší kuchyni.

    Technické údaje:

    Napájení: 230V~ 50 Hz
    Příkon: max. 90 W
    Max. teplota sušení: 50°C
    Rozměry: 320 x 310 x 320 mm
    Hmotnost: 1,95 kg
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku