Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Sušička ovoce G21 PARADISO CUBE WHITE

Sušička ovoce G21 PARADISO CUBE WHITE
Cena nyní (s DPH):
1622,85Kč
bez DPH
1341,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Ostatní kuchyňské přístroje

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: t_08855742

  • Sušička ovoce G21 PARADISO CUBE WHITE
    Sušička ovoce G21 Paradiso Cube je určena ke snížení obsahu vody v potravinách, jako je například ovoce, zelenina, maso, bylinky, houby, apod. Sušení prodlužuje možnou dobu skladování potravin a je zároveň jedním z nejzdravějších způsobů jejich uchování a konzervace. Je alternativou k jiným druhům konzervování, jako je např. mražení, solení či zavařování. Je vhodná k přípravě vynikajících zdravých svačinek, jako jsou například banánové chipsy, ovocné rolky, sušené hovězí, apod. Sušička G21 Paradiso Cube disponuje digitálním nastavením teploty, ukazatelem času, teploty a tlačítkem pro zapnutí a vypnutí. Je opatřena 6 výškově nastavitelnými pláty, každé s nosností 1 kg, na které můžete ovoce a zeleninu pohodlně vyskládat.

    K sušení používejte suroviny v co nejlepší kvalitě, tedy zdravé a čerstvé. Pokud ovoce není zralé, nedosáhne při sušení správné barvy, pokud je přezrále, bude zase příliš měkké a kašovité. Doporučujeme také plody začít sušit co nejkratší dobu po jejich sběru. Sušička G21 Paradiso Cube vám garantuje, že se všechny kousky potravin budou sušit rovnoměrně. Potraviny v ní absorbují teplo a následně uvolňují vlhkost v podobě vodní páry.

    Vlastnosti:

    - Počet výškově nastavitelných plat: 6
    - Rozměry: 343 x 343 x 210 mm
    - Digitální časovač
    - Výkon: 350W
    - Nastavení teploty: 40°C až 70°C
    - Napětí: 220-240V
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku