Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

stojanový držák na stůl pro iPad The Joyfactory 006-3000162 N/A

stojanový držák na stůl pro iPad The Joyfactory 006-3000162 N/A
  • stojanový držák na stůl pro iPad The Joyfactory 006-3000162 N/A
  • stojanový držák na stůl pro iPad The Joyfactory 006-3000162 N/A
  • stojanový držák na stůl pro iPad The Joyfactory 006-3000162 N/A
Cena nyní (s DPH):
3408,- Kč
bez DPH
2817,-
ks


    Více než 5ks k dispozici.
    Zboží doručíme do 4 pracovních dnů na Vaši adresu v rámci ČR i na Slovensko
  • Výrobce: The Joyfactory
  • Kód: c_1054677

  • Držák se svorkou je nejlepším řešením pro upevnění na kulaté předměty a povrchy. Díky jednotlivým ramenům držáku z uhlíkových vláken je iPad vždy bezpečně upevněn. Ideální pro práce ve skladu na regálech nebo do vstupního prostoru firmy.


    Můžete používat iPad na stojanu mikrofonu nebo na kamerovém stativu v kombinaci s otočným držákem se svorkou, zatímco používáte mikrofon nebo kameru na stejném stojanu. Čtěte z něj pohodlně noty, využívejte živé efekty nebo sledujte záznam. Při záznamu videa nebo snímků použijte iPad jako velký hledáček nebo data zpracujte přímo.

    Vylepšená technologie
    Systém MagConnect™ představuje další krok ve vývoji mobilních držáků. Vložte iPad do plastového krytu (není součástí dodávky). Jakmile je produkt vložen do plastového krytu, další magnet zajistí bezpečné propojení s krytem. Pro ještě větší bezpečnost a bezpečné držení zajistěte šroubový uzávěr.

    Silný a lehký
    Držáky MagConnect™ sestávají z nejrůznějších velmi kvalitních dílů. Tyče jsou vyrobeny z nejkvalitnějšího uhlíkového kompozitu, který kombinuje nízkou hmotnost se stabilitou a odolností. Kombinace těchto karbonových tyčí a kvalitních kloubů zajišťuje jednoduchou manipulaci a odolnost.

    Kulové klouby
    Držáky MagConnect™ jsou vybaveny kulovými klouby pro flexibilní použití. Plastový kryt (není součástí dodávky) lze otočit o 360 ° do libovolné polohy. iPad tak není nutné vyjímat z držáku. V kombinaci s karbonovými tyčemi lze nastavit libovolný úhel. Systém MagConnect™ slouží také k ochraně iPadu, pokud není iPad upevněn v držáku. Použijte Apple® Smart Cover (lze objednat) nebo pro lepší ochranu pouzdra Folio 360 III (lze objednat). Pouzdro Folio 360 III lze díky systému MagConnect™ připojit přímo k plastovému krytu.

    Parametry

    Barva: černá
    Vhodný pro typ Apple: iPad
    Kategorie produktu: stojanový držák na stůl pro iPad

    Obsah dodávky

    Držák se svorkou The Joy Factory MagConnect™, pro iPad
    Kryt není součástí dodávky

    EAN: 817713010260
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku