Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Sterilizátor obuvi UV COMYAN

Sterilizátor obuvi UV COMYAN
  • Sterilizátor obuvi UV COMYAN
  • Sterilizátor obuvi UV COMYAN
Cena nyní (s DPH):
1187,49Kč
bez DPH
981,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Nezařazené t

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: t_08852632

  • UV sterilizátor obuvi COMYAN
    Konec zápachu! Mějte nohy v příjemném a zdravém prostředí! Sterilizátor je vhodný k prevenci a odstraňování různých nemocí chodidel plísní, zápachu apod. Lékařské výzkumy potvrzují vysokou účinnost ultrafialového záření při likvidaci různých druhů škodlivých mikroorganismů jako jsou bakterie, viry a plísně. Účinnost této metody při použití přenosného sterilizátoru obuvi UVCON-F01 dosahuje až 99%! Přístroj využívá profesionální technologii vysoce kvalitních UV lamp, která je prověřena více než desetiletou zkušeností.

    Vlastnosti:

    - Přístroj obsahuje vysoce intenzivní zdroj UVC 253,7 nm o výkonu více než 2000 µW/cm2, který spolehlivě usmrcuje bakterie, viry a plísně.

    - Ozon, který při provozu lampy vzniká se dostává do dutin a jiných těžko přístupných míst uvnitř obuvi a provádí tak další sterilizaci.

    - Odstranění zápachu a vysušení. Zničením mikroorganismů dochází k odstranění nepříjemného zápachu z obuvi. Při provozu lampy vzniká také teplo, které způsobuje v určité míře vysoušení sterilizovaného předmětu.

    - Úspornost a vysoká účinnost. Díky použité metodě sterilizace nevznikají žádné škodlivé znečišťující látky - jedná se o čistě fyzikální proces. Po 15 minutách provozu dojde ke zničení 99,9% mikroorganismů.

    - Dlouhá životnost a snadná údržba. Životnost zdroje záření je 8000 hodin.

    - Napájení UV lamp: adaptér 230V/22V
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku