Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

3011 00 03 Aktionspaket "Heizen" Rademacher DuoFern startovací sada

3011 00 03 Aktionspaket "Heizen" Rademacher DuoFern   startovací sada
  • 3011 00 03 Aktionspaket "Heizen" Rademacher DuoFern   startovací sada
  • 3011 00 03 Aktionspaket "Heizen" Rademacher DuoFern   startovací sada
  • 3011 00 03 Aktionspaket "Heizen" Rademacher DuoFern   startovací sada
  • 3011 00 03 Aktionspaket "Heizen" Rademacher DuoFern   startovací sada
  • 3011 00 03 Aktionspaket "Heizen" Rademacher DuoFern   startovací sada
Cena nyní (s DPH):
14549,89Kč
bez DPH
12025,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Rademacher DuoFern

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

DOPRAVA ZDARMA
    Kód: c_1785612

  • Jednoduše - s HomePilot ® Smart Home
    Kdykoliv domů a se cítíte perfektně. Na cestách jeho a vědět, že ve vaší domácnosti vše je tak, jak má. Je to velmi jednoduché - s individuálních, bezdrátový založený Smart Home řešením HomePilot®. Si řídí vaše domácí automatizace přesně podle vašich osobních požadavků a návyků - nebo si jednoduše samo řídicí osazení

    Ať už pro vizuální a sluneční ochrana nebo pro osvětlení, pro větší bezpečnost nebo zapínání a vypínání elektrických přístrojů a pro efektivnější vytápění nebo optimální klima v místnosti, pouze v domě nebo na terase a v zahradě: Vyberte si svůj vlastní kompletní řešení v inteligentní spolupráci nebo zachyťte malý a rozšiřte své domácí automatizace krok za krokem. Přitom jsou vaše osobní nastavení v Rademacher HomePilot® a Zůstávají tak bezpečně ve vašich čtyřech stěnách.

    HomePilot® přehrává centrála role pro váš Smart Home. Ks managt všechny eingebundenen zařízení a funkce bezpečně a hosta. Všechny bezdrátových zařízení Rademacher HomePilot lze řídit® - automaticky nebo ručně. A ve spojení s internetový router kdekoli na světě pomocí aplikace Smart Home. S tímto můžete také na váš Smart Home pomocí smartphonu nebo tabletu přes intuitivní uživatelské rozhraní. Zda rolet, žaluzií, osvětlení, topení nebo kamery - můžete váš smarthome individuální název, skupinový, automat a scény připojení atd.

    HomePilot® Skill Alexa
    S HomePilot® Alexa Skill lze komponenty jako světla, rolety nebo topení zcela jednoduše pomocí jazyce. Amazon Alexa a HomePilot® Alexa Skill učení neustále. Pomocí ovládání jednotlivých přístrojů toho nabízí Amazon Alexa aplikace možnost vlastní skupin zařízení nastavit. Tyto lze poté pomocí jednoduchých příkazů řídit společně.

    Chcete se obyvatelé se ráno v jednom pocit temperierten integrovaných obvodů do koupelny, stačí stisknutí příkaz: "Alexa, místo topení v koupelně na 21 stupňů!"
    Snadno ohřeje si obytných místnost podle přání nebo snižte díky sledování stavu oken a dveří spotřebu energie.

    Sada"topení" se skládá nebem HomePilot® ze dvou dalších komponentů: DuoFern okenní/dveřní a dvěma DuoFern servopohonů topného tělesa.

    Příjemné obytné místnosti zajištěno stálé proudění podle přání čas a přitom ještě snadno úspora energie - to umožňuje topného tělesa DuoFern. Tak lze HomePilot® uživatele teplotu v místnosti individuálních zvyků přizpůsobit a automaticky regulovat. Jde například všechny obyvatel v určitém čase ráno z domu, se díky novému nastavení topného tělesa pohonu některé topení automaticky přepne do úsporného režimu. Než se opět večer domů, jezdí tyto teplotou opět. Elektronický termostat simuluje to všech 5 10 minut požadovanou teplotu s HomePilot®. Obyvatelé mohou DuoFern topného tělesa ručně obsluhovat přímo na přístroji nebo pomocí aplikace HomePilot® kdykoliv zasáhnout i na cestách a změny. Praktická funkce dělají z tohoto servopohon obzvláště účinně: ochrana proti mrazu zabraňuje vychladnutí pod 4 stupňů rozpoznání místnosti před kalcifikací ventilku chrání automatické ventilu a pro krátkodobý ohřev místnosti, je k dispozici funkce Boost.

    Okenní/dveřní je bateriemi poháněný bezdrátový senzor s technologií magnetického pole pro sledování stavu oken a dveří. Ks detekuje, zda jsou okna nebo dveře otevřené nebo zavřené a může být naklopeno/z toho v závislosti různé scény. Při otevření nebo zavření na okna nebo dveří vyšle senzor rádiový signál na HomePilot®. Tento signál může být v HomePilot® jako automatizace a umožňuje tak scény. Se např. balkonové dveře otevřené, deaktivuje HomePilot® přes scény balkonové dveře otevřené čas automatická na rolety na balkonové dveře. V Smart Home jedinečný rozsah je velmi úzký tvar okenní/Turkontakts. Díky tomu lze senzor nenápadně v okenní rámy a je ani zvenčí viditelné ještě zevnitř. Díky 2 provozní režimy lze přístroj použít na okna i na dveře. Je kromě topného tělesa je okenní/dveřní kontakt do DuoFern HomePilot® Smart Home, lze energie ještě dále. Bateriový bezdrátový senzor hlásí systému například, když je sklopeno nebo otevřen, topení se pak podle gedrosselt. Okno opět obnoví, jezdí opět topného tělesa. Kromě toho zajistí okenní/dveřní kontakt pro vyšší bezpečnost. Obyvatelé můžete např. na cestách zkontrolovat, zda opravdu všechny zavřené okno. Nebo si můžete nechat zaslat upozornění e-mailem upozornit, když jsou okna nebo dveře otevřené, i když nikdo doma. Tak mohou uživatelé jednat rychle a například policejní nebo bezpečnostní služba signalizace.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    Třída energetické účinnosti (kalk.): n.rel.
    Oblast použití (Smart Home): vytápění
    Tok signálu (konektor A na B): obousměrný (bi)
    Třída energetické účinnosti 2021: n.rel.
    Série (Domácí technika): Rademacher DuoFern
    Základní stanice (Smart Home): nepožadovaná, volitelně pro vzdálený přístup
    Bezdrátový standard (Smart Home): specifikace výrobce
    Frekvence: 434 MHz
    Cloudová integrace (SmartHome): Alexa
    Kategorie produktu: startovací sada

    Obsah dodávky

    HomePilot® - centrální ovládací jednotka
    Napájecí adaptér
    LAN kabel
    USB flash disk DuoFern
    2x servopohon topného tělesa
    2x kryt
    6 x adaptér Danfoss (RA / RAV / RAVL)
    2x šroub s maticí
    4 x baterie AA 1,5 V / AA / LR6
    Okenní/dveřní kontakt DuoFern
    Kryt pro senzoru
    3 V lithiová baterie, typ CR2032
    Magnet
    4x přilnavá podložka
    2x lepicí páska
    Hadřík na čištění
    Návody.

    Výhody

    HomePilot®Přístup přes televizor a smartphoneRozsáhlé možnosti připojení jako USB nebo slot pro SD kartu pro otevírání obrázků, videí a hudbyInstalace aplikací a přehrávání internetových médií, jako je YouTube, mediatéky, streamování rádia atd.Okenní/dveřní kontakt DuoFernBezdrátový senzor na baterie pro sledování stavu oken a dveří Detekuje, zda jsou okna a dveře vyklopené/otevřené nebo zavřené a v závislosti na spuštění scény 2 provozní režimy - lze použít jako okno i jako dveřní kontakt Malá, kompaktní a nenápadná, skrytá montáž v okenním rámu Jednoduchá montáž pomocí lepidla Snadná demontáž při stěhování nebo renovaciServopohon topného tělesa DuoFernMůžete používat HomePilot® pro zajištění požadované teplotySnadná instalaceRozsáhlé automatické funkce HomePilot® Ochrana proti zamrznutí a ochrana proti poškození vodního kamene

    EAN: 4031909023155
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku