Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Speed Comfort 8719324414654 3.0 Duo-Set spodní ventilátor radiátoru

Speed Comfort 8719324414654 3.0 Duo-Set spodní ventilátor radiátoru
Cena nyní (s DPH):
4042,- Kč
bez DPH
3340,-
ks


    Více než 5ks k dispozici.
    Zboží doručíme do 4 pracovních dnů na Vaši adresu v rámci ČR i na Slovensko
  • Výrobce: Speed Comfort
  • Kód: c_2480911

  • Inteligentní radiátorový ventilátor s úsporou energie až 22 %
    SpeedComfort nabízí topných těles větší výkon a urychluje konvekci. Tímto způsobem získáte více tepla z radiátorů, místnost se zahřívá mnohem rychleji a vytváří lepší rozložení tepla. Tím se termostat vypne rychleji a teplotu vody lze díky tomu snížit. To šetří energii.

    Základní Duo sada je ideální startovací sada, pokud máte standardní topná tělesa o délce 75 až 120 cm. Sada obsahuje dvě SpeedComforts, adaptér a inteligentní termostat, který automaticky zapne nebo vypne SpeedComforts.

    Startovací sada SpeedComfort Duo:
    Zesilovací ventilátor chytrého topného tělesa pro topení s mezizubním prostorem 70mm pro upevnění pod topným tělese. V závislosti na délce topného tělesa nebo konvektoru nasadíte na topení více rychlokomfortních zařízení. V průměrně velkém obývacím pokoji potřebujete cca 5 až 3 rychlokomfortů. Pomocí dodaných propojovacích kabelů o délce 30 cm lze připojit další SpeedComforts.

    Funkce radiátorového ventilu:
    Díky zesílené cirkulaci vzduchu a lepšímu rozdělení tepla vzniká přibližně dvakrát tak rychlé příjemné a rovnoměrné klima v domě, was co se týče komfortu bydlení. Energeticky úsporný topný ventilátor zlepšuje díky ventilátoru cirkulaci vzduchu v místnosti a tím zvyšuje topný výkon. Tím snížíte energetickou účinnost a snížíte náklady na vytápění. Stačí jej jednou nainstalovat a pak si vychutnat bez obav. SpeedComforts se automaticky zapínají a vypínají. To je řízeno inteligentním senzorem (který není za ovládacím panelem viditelný). Díky bezztrátovému adaptéru nespotřebovávají SpeedComforts ve vypnutém stavu žádný proud. Ve zapnutém stavu spotřebuje téměř žádnou energii: Pouze 0,55 kWh na jednu speedComfort a rok. Stručně řečeno: Instalujte SpeedComfort a už na ně nemusíte dohlížet.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    Množství: 2 ks
    Sady (pro název): sada 2 ks
    Kategorie produktu: spodní ventilátor radiátoru

    Obsah dodávky

    Spojovací kabel
    Napájecí zdroj
    Spínač termostatu.

    Výhody

    Opěrné nohy pro konvektor a single Plate pro ploché a úzké radiátory.

    EAN: 8719324414654
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku