Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Sony Xperia Z1 White - CZ distribuce

Sony Xperia Z1 White - CZ distribuce
Cena nyní (s DPH):
20988,01Kč
bez DPH
17345,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Nezařazené t

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

DOPRAVA ZDARMA
    Kód: t_08890653

  • Sony Xperia Z1 White - CZ distribuceZařízení je určeno pro Českou republiku. Vztahuje se na něj plnohodnotná záruka a podpora autorizovaného servisu v ČR.
    Uživatelské prostředí zařízení je v českém jazyce.

    Dokonalost, která má jméno, to přesně je Xperia Z1. Pořizujte úžasné fotografie, žijte s inovativními aplikacemi a v neposlední řadě se nechte oslnit skvělým displejem. S tím nejelegantnějším balením a nejlepšími technologiemi, kterých je společnost Sony schopna se nechte zlákat k používání této japonské krásy.

    Fotoaparát Sony Xperia Z1 byl přímo inspirován výkonnými fotoaparáty Sony, takže zaručuje maximální kvalitu jakýchkoli pořízených fotografií. Fotoaparátu dominuje 20,7 MPx snímač s několika dalšími přelomovými technologiemi, které dělají z tohoto telefonu ideální nástroj pro zpracování těch nejlepších okamžiků. S funkcí Superior Auto se nakonec nemusíte starat ani o jakékoli nastavování focení. Samozřejmostí je pak pořizování videa v té nejlepší kvalitě při Full HD rozlišení (1 920×1 080 bodů) a diodový blesk.

    Přední straně zařízení dominuje 5,0" dotykový displej vyrobený technologií diod Triluminos s Full HD rozlišením (1 920×1 080 bodů), který oceníte zejména při sledování filmů nebo surfování po internetu. K plynulosti celého systému přispívá jeden z nejlepších procesorů současnosti, čtyř-jádrový Qualcomm Snapdragon 800 vytaktovaný na frekvenci 2,2 GHz. Nechybí ani operační paměť o velikosti 2 GB.

    Jak už u vlajkových lodí společnosti bývá zvykem i Sony Xperia Z1 je certifikována krytím IP58, se kterým se nemusíte bát ani 1,5 metru sladké vody po dobu 30 minut. K výrobě tohoto exkluzivního zařízení bylo použito kvalitní, odolné sklo, které ze „Zet jedničky“ dělá jeden z nejatraktiv­nějších zařízení na našem trhu.

    Po stránce konektivity Sony Xperia Z1 je přítomna podpora nejrychlejších datových sítí LTE, plnohodnotná Wi-Fi, Bluetooth ve verzi 4.0 a hluboká integrace bezdrátové technologie NFC, kterou uvítá každý nadšeny majitel originálního příslušenství Sony. Pro všechna uživatelská data je připravena interní paměť o velikosti 16 GB, kterou lze pomocí MicroSD karet rozšířit až o 64 GB.

    Sony Xperia Z1 běží na poslední verzi operačního systému Google Android, a to 4.2 Jelly Bean, který je obohacen o přehlednou a intuitivní nadstavbu Sony.

    Hlavní přednosti:

    Profesionální fotoaparát
    Odolnost certifikovaná krytím IP58
    5" displej s Full HD rozlišením
    Čtyř-jádrový procesor Qualcomm Snapdragon 800, 2 GB RAM
    Kvalitní skleněné zpracování

    Technická specifikace:

    Operační systém: Android 4.2 Jelly Bean
    Displej: 5,0" dotykový displej, Full HD rozlišení – 1 920×1 080 bodů, TFT diod Triluminos
    Procesor: Čtyř-jádrový, 4×2,2 GHz, Qualcomm (MSM8974) Snapdragon S800, Arendo 330
    Fotoaparát: 20,7 MPx, automatické ostření, detekce úsměvu a obličeje, blesk, Geo-tagging, HDR
    Přední kamera: 2 MPx (natáčení videa ve Full HD rozlišení – 1 920×1 080 bodů)
    Natáčení videa: Schopnost natáčet videa ve Full HD rozlišení – 1 920×1 080 bodů při 30 snímcích za sekundu
    Paměť: 16 GB vnitřní paměť, 2 GB RAM
    Paměťové karty: MicroSD, až 64 GB
    Datové přenosy: LTE, HSDPA, GPRS, EDGE
    Konektivita: Bluetooth 4.0, Wi-Fi, microUSB, 3,5 jack, GPS + GLONASS, NFC, video výstup, USB host
    Baterie: 3 000 mAh, Li-Ion
    Rozměry: 144×74×8,5 mm
    Hmotnost: 170 g

    Další funkce: Google Maps, Google Play Store, Google Plus, YouTube, Google Navigation, Gmail, Youtube, Google vyhledávání, Facebook, kalendář, kontakty
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku