Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Sony Xperia Z Ultra, Black - CZ distribuce

Sony Xperia Z Ultra, Black - CZ distribuce
Cena nyní (s DPH):
20988,01Kč
bez DPH
17345,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Nezařazené t

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

DOPRAVA ZDARMA
    Kód: t_08890532

  • Sony Xperia Z Ultra, Black - CZ distribuceZařízení je z oficiální distribuce pro Českou republiku. Vztahuje se na něj plnohodnotná záruka a podpora autorizovaného servisu v ČR.
    Uživatelské prostředí zařízení je v českém jazyce.

    Přivítejte chytrý telefon, který se pyšní největším displejem na světě. Zařízení, které pomalu překračuje hranici mezi telefony a tablety, a tak mu jméno phablet (tabletofon) pasuje tak, jako ještě žádnému jinému.

    Síla Sony Xperia Z Ultra rozhodně není pouze v displeji, telefon se pyšní monstrózním výkonem, zvýšeným stupněm krytí, extrémně nízkou tloušťkou a velkokapacitní baterií.

    Srdcem telefonu je vysoce taktovaný čtyř-jádrový procesor Qualcomm Snapdragon 800, který je plně podporován 2 GB operační paměti. S touto sestavou se z Xperia Z Ultra stává nepřekonatelná mašina, pro kterou nejsou problém nejnáročnější hry, filmy ve vysokém rozlišení a prohlížení internetu bez jediného zádrhelu. Samozřejmostí je i baterie s kapacitou 3 000 mAh, která slibuje i pár desítek hodin častějšího používání. Velkým přínosem pro dlouho výdrž je i úsporný systém STAMINA, který ve svém základu potlačuje připojení k internetu a všechny nepotřebné aplikace. Jeho výhodou je ale velké množství nastavení a uzpůsobení přesně na míru potřebám.

    Nejen vysoké rozlišení – 1 920×1 080 bodů, ale také použitá technologie Bravia jsou přesně tím pravým pro 6,44" displej. Společně s technologií X-Reality a Triluminos displej poskytuje i naprosto přesnou interpretaci barev bez sebemenšího šumu nebo zkreslení.

    Tělo telefonu bylo vyrobeno z důrazem na absolutní přesnost, detail a harmonii. Kromě tloušťky pouhých 6,5 mm vás uchvátí i použití kvalitních materiálů. Přední a zadní strana byla osazena ultra-tenkým odolným sklem. Celá konstrukce pak byla zapečetěna certifikacemi IP55 a IP58.

    S 8 MPx fotoaparátem se snímačem Exmor RS. Tento fotoaparát nabízí HDR (High Dynamic Range), který umožňuje fotografovat nebo natáčet i v silném protisvětle. Další výraznou funkcí je mód Superior Auto, ten má předdefinované ty nejlepší hodnoty pro focení bez složitého nastavování jakýchkoliv parametrů.

    Sony Xperia Z Ultra přichází na trh s poslední verzí operačního systému Google Android, a toí 4.2 Jelly Bean. Jeho největší přednost je zejména v možnosti doinstalovávání nejrůznějších aplikací a her. Samozřejmostí je předinstalování aplikací jako Facebook, Twitter nebo ovládacího centra pro ostatní produkty Sony. Dalším velkým plusem Z Ultra je i možnost skutečného multitaskingu. Nezapomnělo se nakonec ani na Bluetooth 4.0, NFC nebo podporu těch nejrychlejších dat – LTE.

    Sony Xperia Z Ultra - nejtenční Full HD smartphone
    Představujeme Vám dosud nejtenčí smartphone s Full HD displejem od Sony - Xperia Z Ultra. Úchvatné linie a štíhlý design smartphone doslova bere dech. Vysoce kontrastní barvy s úžasným zobrazením poskytuje precizně zpracovaný displej ohromné velikosti 6,4" a Full HD rozlišení, zatímco výkon smartphonu udává extrémně rychlý čtyřjádrový procesor, u kterého je oproti Xperia Z ještě navýšena frekvence. Sony Xperia Z Ultra je proto naprosto ideální pro uživatele hledající výkonný telefon pro nejnáročnější použití.

    Báječné fotografie
    Objevte fascinující fotoaparát, se kterým pořídíte naprosto reálné fotografie. Snímač Exmor RS s HDR (High Dynamic Range) poskytuje přirozené barvy za jakéhokoliv světla. 8 MPix fotoaparát zachytí detailní, ostré a zároveň nerozmazané snímky. Foťte, ať už jste kdekoliv! Díky voděodolnosti smartphonu můžete fotit z moře či bazénu. S pokročilou generací světelného senzoru BSI budou Vaše fotografie vždy jasné.

    6,4" TRILUMINOS displej
    Exkluzivní 6,4" TRILUMINOS displej poskytuje revoluční Full HD rozlišení a jemnost 342 ppi. Velmi brzy objevíte nečekaný luxus, který Vám displej nabízí. Ostré detaily, přirozené barvy, vynikající jas a kontrast a široké barevné spektrum Vás osloví. Displej TRILUMINOS s funkcí X-Reality používá podobnou technologii jako televizory Sony Bravia, tudíž poskytuje nejlepší zážitky ze sledování obrázků, filmů a prezentací.

    Odolnost a design
    Jak může mít smartphone 6,4" velkou obrazovku a navíc být tak štíhlý a lehký? Sony to vyřešila eliminací překrývání hran a přichycením displeje co nejvíce k dotykovému sklu, které je ve výsledku mnohem citlivější a navíc i odolnější. Superúzké tělo smartphone je jen 6,5 mm štíhlé, takže se krásně drží, je lehké a pěkně vypadá. Navíc je Xperia Z Ultra také voděodolný až do 1,5 metru a prachuvzdorný. Splňuje normy IP55 a IP58 zaručující voděodolnost a prachuvzdornost. Nemusíte se proto obávat z kapek deště a fotografování z bazénu.

    Klíčové vlastnosti
    Sony Xperia Z Ultra je poháněn výkonným 2,2 GHz čtyřjádrovým procesorem, který je doplněn 2 GB pamětí RAM. Data a aplikace se ukládají na 16 GB interní paměť, kterou je možné rozšířit pomocí micro SD slotu (až 64 GB microSDXC). Dotykový LCD displej má velikost 6,44" a Full HD rozlišení 1920 x 1080 bodů. Podporovány jsou sítě GSM GPRS/EDGE při frekvencích 850/ 900/ 1900/ 2100 MHz. Ve výbavě nechybí standardní microUSB konektor, 3.5mm stereo jack pro sluchátka, GPS navigace a technologie NFC, Bluetooth, ANT+, MHL, Screen mirroring a Wi-Fi. Velikost komunikátoru odpovídá rozměrům 179 x 92,2 x 6.5 mm a hmotnost s baterií činí 212 gramů. Správu systému zajišťuje platforma Google Android 4.2 (Jelly Bean).

    Hlavní přednosti:

    - obrovský 6,44" displej s FUll HD rozlišením
    - čtyř-jádrový procesor a 2 GB RAM
    - pokročilá technologie ovládání
    - odolnost vůči vodě a prachu – IP55, IP58
    - skutečný multitasking – více běžících aplikací v jednu chvíli na displeji.

    Technická specifikace:

    - procesor: čtyř-jádrový procesor Qualcomm MSM8974 4×2,2 GHz, Arendo 330
    - operační systém: Android™ 4.2 Jelly Bean
    - displej: dotykový 4,66" Triluminos diod TFT displej s Full HD rozlišením (1 920×1 080)
    - fotoaparát: 8 Mpx, autofocus, a 2Mpx přední kamera pro videohovory
    - video: natáčení videa ve Full HD (1 920 × 1 080)
    - paměť: 16 GB, RAM 2 GB
    - paměťové karty: microSD, až 64 GB
    - konektivita: Bluetooth 4.0, microUSB (MHL 2.0, s redukcí HDMI, USB host), Wi-Fi (DLNA), GPS (GLONASS), 3,5 audio jack, NFC
    - baterie: 3 000 mAh, Li-Ion
    - rozměry: 179,4×92,2×6,5 mm
    - hmotnost: 212 g

    Další funkce:

    - Google Search, Google Maps, Gmail, Google Messenger, Google Play Store, Google Plus, YouTube, Google Talk, Google Local, Google Navigation, Voice Search, Chrome
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku