Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Samsung T3100 Galaxy Tab 3 8.0 White WiFi, 16GB (SM-T3100ZWAXEZ)

Samsung T3100 Galaxy Tab 3 8.0 White WiFi, 16GB (SM-T3100ZWAXEZ)
Cena nyní (s DPH):
7788,01Kč
bez DPH
6436,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Nezařazené t

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

DOPRAVA ZDARMA
    Kód: t_08851855

  • Samsung T3100 Galaxy Tab 3 8.0 White WiFi, 16GB (SM-T3100ZWAXEZ)Zařízení je určeno pro Českou republiku. Vztahuje se na něj plnohodnotná záruka a podpora autorizovaného servisu v ČR.
    Uživatelské prostředí zařízení je v českém jazyce.

    Galaxy Tab 3.0 je optimální zařízení pro sledování videa, hraní her, čtení knih i surfování po internetu. O plynulost všech operací se stará dvou-jádrový procesor a operační paměť o velikosti 1,5 GB. Tato kombinace zvládne i videa ve Full HD rozlišení nebo graficky velmi náročné hry.

    Dotykový displej o velikosti 8" s rozlišením 1280×800 je vyroben technologií TFT LCD a je vybaven funkcí pro automatickou změnu podsvícení. V kombinaci s tenkým bílým rámečkem zaručuje optimální světelné podmínky pro dlouhé čtení. . Tablet vybaven technologií Wi-Fi. V tabletu se nachází systém s ohromnou paletou možností využití, Android 4.2 Jelly Bean je přehledný a graficky líbivý mobilní systém od Googlu. Jeho výhody představují především možnost doinstalování aplikací, vylepšená synchronizace s webovými aplikacemi od Googlu, podpora multitasking či podpora pro prohlížení a úprav dokumentů Office.

    Ohromný prostor pro všechna data zajistí 16GB interní paměti, který lze rozšířit až o 64GB. Kapacita baterie 4 450 mAh slibuje dlouhou výdrž i při maximálním využitím výkonu. Samozřejmostí jsou aplikace pro sociální sítě Facebook či Twitter.

    Vyšší výkon s úžasnými funkcemi.
    Tenčí, lehčí, ale výkonnější.

    Nový tablet GALAXY Tab 3 (8") od společnosti Samsung je tenčí, ale poskytuje vyšší výkon! Tento tablet se širokou obrazovkou a bohatou nabídkou aplikací si zamilujete, zatímco si ve své ruce budete užívat zábavu, ať jste kdekoli. Díky fyzickému tlačítku si navíc budete moci vychutnávat jakoukoli zábavu zcela bez problémů. Bez ohledu na to, zda využíváte více nástrojů současně, sledujete média nebo prozkoumáváte aplikace, s tímto tabletem zažijete radost z ryzího výkonu na zcela nové úrovni!

    Nejlepší přenositelnost ve své třídě s tenkým a lehkým designem.
    Rozměry mimořádně tenkého tabletu GALAXY Tab 3 8.0 se širokou obrazovkou byly nastaveny tak, aby umožňovaly nejlepší uchopení a pohodlné používání a abyste si tento tablet mohli bez obav brát s sebou kamkoli. Stačí ho vzít a můžete vyrazit! Díky tenčímu rámečku poskytuje obrazovka maximální prostor pro vaši zábavu a praktická, vždy připravená funkční hardwarová tlačítka zase nabízejí pohodlný zážitek jako při používání inteligentního telefonu.

    Vyšší výkon s úžasnými funkcemi.
    Díky výkonnému dvoujádrovému procesoru s frekvencí 1,5 GHz a paměti RAM s bohatou kapacitou 1,5 GB si nevšimnete žádné prodlevy. Používejte více aplikací současně bez zaváhání! Aby byl váš zážitek z vysokého výkonu maximální, úžasný displej nabízí rozlišení WXGA se strhujícími barvami a křišťálovou čistotou. Technologie Samsung Sound Alive™ a Dolby Surround zase vytvářejí špičkový zvuk s čistými dialogy, konzistentní úrovní hlasitosti a velkolepým přehráváním hudby. Tento neuvěřitelný výkon můžete získat, aniž byste museli obětovat tenký a lehký design.

    Dokonalý multimediální zážitek s inteligentními možnostmi použití.
    Tento tablet nabízí vše potřebné k tomu, abyste si mohli vychutnávat své zážitky z multimédií! Režim čtení automaticky nastaví optimální parametry zobrazení, čímž zabraňuje únavě očí při delším čtení. Aby bylo používání více aplikací současně ještě jednodušší, je vám k dispozici duální zobrazení, ve kterém lze sledovat dvě obrazovky současně. Nemusíte tak přepínat mezi aplikacemi a jediným pohledem obsáhnete úplné zobrazení. Díky funkci Pop-up Video zvládnete drobné úkoly během sledování filmu. Zobrazí se malé okno, takže vám neunikne žádná scéna a zároveň dokončíte svou práci! Pomocí funkce Group Play může každý uživatel ve skupině snadno sdílet a vytvářet obsah.

    Dokonalý multimediální zážitek s inteligentními možnostmi použití.
    Získejte exkluzivní, snadno použitelné a úžasné zábavné aplikace od společnosti Samsung, které si můžete vychutnávat na široké obrazovce s úhlopříčkou 8". Aplikace WatchON vám v tabletu nabídne přehledné výsledky hledání a doporučené televizní pořady, videa na vyžádání a webová videa, která můžete jediným kliknutím přehrát na velké televizní obrazovce. Aplikace Fotopříběh vám na široké osmipalcové obrazovce poskytne lepší zážitek při vytváření vašeho vlastního alba. Už nemusíte používat různé aplikace pro přístup k hudbě, filmům a hrám se složitým uživatelským rozhraním. Aplikace Samsung Hub s uživatelským rozhraním ve stylu časopisu představuje jediné místo, ze kterého můžete vyhledávat a vybírat obsah snáze a intuitivněji.

    Specifikace:

    Hmotnost [g]: 314
    Rozměry [mm]: 123,8 x 209,8 x 7,4
    Operační systém - typ: Google Android
    Operační systém - verze: Android 4.2.2 (Jelly Bean)
    Klávesnice QWERTZ/QWERTY: Ne
    Zvýšená odolnost: Ne
    Frekvence procesoru [MHz]: 1500
    Počet jader procesoru [počet]: 2
    Hlavní displej - úhlopříčka [palce]: 8
    Hlavní displej - rozlišení [pix]: 1280 × 800 (WXGA 8:5 (16:10))
    Hlavní displej - další parametry: TFT, 16 mil. barev
    Paměť flash [GB]: 16
    Čtečka paměťových karet: Micro SD
    Max. kapacita paměťové karty [GB]: 64
    Konektor datový: Micro USB
    Konektor nabíjecí/napájecí: Micro USB
    Konektor audio: 3,5 mm
    Konektor video - digitální: MHL - micro USB (5pinový, standardní) s podporou výstupu HDTV
    Bluetooth: Ano
    Bluetooth - specifikace: A2DP, AVRCP, HSP, OPP, HID, PAN
    Wi-Fi: Ano
    Wi-Fi - specifikace: 802.11 a/b/g/n
    Senzory (čidla): Snímač zrychlení, geomagnetický snímač, světelný snímač
    Kapacita baterie [mAh]: 4450
    Výdrž za provozu: Prohlížení internetu: až 11 hodin, přehrávání videa: až 10 hodin, poslech hudby: až 96 hodin
    Rozlišení fotoaparátu [Mpix]: 5
    Hlavní fotoaparát: 5 Mpix, CMOS, AF
    Vedlejší fotoaparát: 1,3 Mpix, CMOS
    Přehrávání videa: Full HD (1080p), 3GP, ASF, AVI, MPEG4, MP4, WMV, FLV, MKV, WebM
    Přehrávání hudby: AAC, AMR, IMY, M4A, MP3, OGG, WAV, WMA, 3GP, 3GA, MP4, FLAC, MID, XMF, MXMF, RTTTL, RTX, OTA, ASF
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku