Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Samsung Galaxy S4 (i9505) Blue - CZ distibuce

Samsung Galaxy S4 (i9505) Blue - CZ distibuce
Cena nyní (s DPH):
14987,99Kč
bez DPH
12387,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Nezařazené t

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

DOPRAVA ZDARMA
    Kód: t_08890444

  • Samsung Galaxy S4 (i9505) Blue - CZ distibuceZařízení je z oficiální distribuce pro Českou republiku. Vztahuje se na něj plnohodnotná záruka a podpora autorizovaného servisu v ČR.
    Uživatelské prostředí zařízení je v českém jazyce.

    Nejmodernější funkce, perfektní displej a nadupaný výkon, který nic nezastaví. Přivítejte nového krále Androidu. Samsung Galaxy S 4!

    SGS4 – Zažijte zcela nový zážitek s dokonalým displejem Super AMOLED, který je zárukou jedinečné kvality zobrazení. 5" displej nabízí neskutečné Full HD rozlišení, díky čemuž si smlsnete na každém detailu zobrazeném na displeji. Galaxy S 4 disponuje naprosto zdrcujícím výkonem v čele se čtyř-jádrovým procesorem, kterému sekunduje 2GB RAM, což umožňuje přehrávání filmů ve vysokém rozlišení nebo hraní náročných her.

    Samsung Galaxy S 4 je prošpikován těmi nejmodernějšími funkcemi, které Vám usnadní každou chvilku. Galaxy S 4 rozpozná vaši tvář, hlas i pohyby. Telefon tak můžete například ovládat mávnutím ruky. Například program S Health monitoruje vaše zdraví, čímž pomáhá zlepšovat kvalitu vašeho života. Samozřejmě nechybí ani oblíbené chytré funkce známé z Galaxy S III.

    Tělo telefonu Galaxy S4 bylo vyrobeno s důrazem na příjemné používání, díky čemuž je ovládání zábavou. V telefonu se nachází systém s ohromnou paletou možností využití. Android 4.2 Jelly Bean je přehledný a graficky líbivý mobilní systém od Googlu. Jeho výhody představují především možnost doinstalování aplikací, vylepšená synchronizace s webovými aplikacemi od Googlu, podpora multitasking či podpora pro prohlížení a úprav dokumentů Office.

    Fotoaparát Samsung GS4 na zadní straně nabízí rozlišení 13Mpx a je schopný nahrávat videa ve Full HD s možností využití celé řady doprovodných funkcí. Za vyzdvižení zajisté stojí funkce Story Album, která automaticky rozřadí fotografie do fotoalb nebo 12 jedinečných snímacích režimů včetně režimu Drama Shot. V datové konektivitě nabídne Galaxy S 4 také to nejlepší. Využít můžete nejnovější technologie pro připojení k internetu LTE, Wi-Fi nebo pro přenos souborů Bluetooth 4.0 či moderní bezdrátové připojení NFC.

    Společník pro život.
    Mějte bohatší, snadnější a zábavnější život. Jako správný společník, GALAXY S4 nás umí sblížit a zachytit ony úžasné okamžiky, kdy jsme spolu. Každá jeho funkce je navržena tak, aby usnadnila náš každodenní život. Navíc se dokáže postarat o naše zdraví a celkovou pohodu. Jednoduše, GALAXY S4 je tu pro vás.

    GALAXY S4 zachytí všechnu zábavu.
    GALAXY S4 umí zachytit veškerou akci bez ohledu na to, kde zrovna jste. Na fotky se nemusíte pouze dívat. Poslechněte si co vám chtějí sdělit a oživte všechny ty úžasné vzpomínky. Zachyťte sérii snímků a upravte všechny zároveň pro dosažení zajímavého efektu. Poté můžete pobavit svou rodinu a přátele a svá alba s nimi okamžitě sdílet.

    Objevte obě strany příběhu.
    Dva fotoaparáty, jedna výjimečná fotografie. Použijte současně přední a zadní fotoaparát a zachyťte okamžiky ze svého života způsobem „byl jsem u toho“. S funkcí Dual Video mohou vaši přátelé a rodina prožívat vše s vámi bez ohledu na to, jak daleko se právě nacházejí.

    Bavte se společně s přáteli.
    Sejděte se s přáteli a užijte si vaši muziku společně. Propojte bezdrátově své GALAXY S4, hrajte hry a sdílejte fotografie nebo dokumenty. Spojte dohromady všechny GALAXY S4 a vytvořte výkonný hudební systém s bohatým zvukem, který rozproudí vaši party.

    GALAXY S4 sbližuje.
    GALAXY S4 je především o „sblížení“. Umí lidi spojit i když jsou vzdálení. Přátelé nyní mohou sdílet obrazovku, oblíbenou hudbu, soubory a hry. GALAXY S4 nejen překonává vzdálenosti, ale bourá i jazykové bariéry.

    Už žádné jazykové bariéry.
    Řekněte nebo napište, co potřebujete přeložit. GALAXY S4 odříká nebo zobrazí překlad. GALAXY S4 je šikovný společník při cestách do zahraničí, který vám umožní snadno se domluvit s místními, objevovat exotická jídla a skrytá zákoutí po celém světě.

    GALAXY S4 zjednodušuje každodenní úkoly.
    Mocný pracovní nástroj – GALAXY S4 je navržen tak, aby nabízel široké možnostmi pro lidi, kteří jsou stále ve spojení s ostatními a jsou zvyklí dělat více věcí zároveň. Zavolejte kamarádovi, přijměte hovor, ovládejte video, listujte emaily a zobrazte jejich náhledy. To vše, aniž byste se museli dotknout telefonu. Když připojíte GALAXY S4 k vašemu domácímu kinu, umí vám doporučit televizní pořady na základě toho, co máte opravdu rádi. Získejte přístup ke všem zařízením s osobním systémem HomeSync a jednoduše sdílejte na dálku se svojí rodinou a přáteli.

    Telefon který sleduje, co děláte.
    GALAXY S4 navazuje na funkci Smart Stay z Galaxy S3. Ví přesně, co děláte a intuitivně vás následuje. Pokaždé, když odvrátíte zrak, GALAXY S4 zastaví video, které jste sledovali, a tím zajistí, že o nic nepřijdete. Smart Pause poté pokračuje tam, kde jste skončili, jakmile se znovu podíváte na displej.

    Telefon který se přizpůsobí vám a ne naopak.
    GALAXY S4 ví, jak je naše zdraví důležité. Pomůže nám dosáhnout tréninkových cílů monitorováním naší fyzické kondice během cvičení a v průběhu celého dne. Stará se také o naše celkové pohodlí pomocí senzorů, které automaticky upravují nastavení displeje a hlasitosti v závislosti na tom, jak telefon používáme. Tím dosahuje optimálního zážitku.

    Dosáhněte víc když cvičíte.
    Zůstaňte aktivní a fit s GALAXY S4. Zaznamená údaje o vašem tréninku, denním příjmu a váze. Zjistěte aktuální stav okolí s funkcí Comfort level. GALAXY vám sdělí úroveň pohodlí na základě teploty a vlhkosti. Sledujte svůj pokrok s aplikací Health board a za pomoci různých přehledů. Díky GALAXY S4 získání motivace k dosažení lepšího zdraví nebylo nikdy tak jednoduché.

    Parametry:
    Hmotnost [g]: 130
    Rozměry [mm]: 136,6 x 69,8 x 7,9
    Operační systém - typ: Google Android
    Operační systém - verze: Android 4.2 (Jelly Bean)
    Klávesnice QWERTZ/QWERTY: Ne
    Zvýšená odolnost: Krycí sklíčko displeje z materiálu Gorilla® Glass 3
    Frekvence procesoru [MHz]: 1900
    Počet jader procesoru [počet]: 4
    Hlavní displej - úhlopříčka [palce]: 5
    Hlavní displej - rozlišení [pix]: 1920 × 1080 (HD 1080 16:9)
    Hlavní displej - další parametry: Full HD Super AMOLED, 5-inch, 441ppi, Gorilla® Glass 3
    Paměť flash [GB]: 16
    Čtečka paměťových karet: Micro SD
    Max. kapacita paměťové karty [GB]: 64
    Konektor datový: Micro USB
    Konektor nabíjecí/napájecí: Micro USB
    Konektor audio: 3,5 mm
    Konektor video - digitální: MHL - micro USB (5pinový, standardní) s podporou výstupu HDTV
    Bluetooth: Ano
    Bluetooth - verze: 4.0
    Bluetooth - specifikace: PBAP, PBA, A2DP, AVRCP, HFP, HSP, OPP, SAP, HID, PAN, MAP
    Wi-Fi: Ano
    Wi-Fi - specifikace: 802.11a/b/g/n/ac
    Funkce NFC: Ano
    Senzory (čidla): IR LED, Snímač zrychlení, geomagnetický snímač, gyroskop, světlo RGB, barometr, snímač vzdálenosti, snímač gest, teploměr a vlhkoměr
    Typ baterie: Li-Ion
    Kapacita baterie [mAh]: 2600
    Výdrž v pohotovostním režimu: Až 370 hodin
    Výdrž za provozu: Doba hovoru: až 17 hodin, přehrávání videa: až 11 hodin, přehrávání hudby: až 62 hodin, prohlížení internetu: až 10 hodin.
    Max. pohotovostní doba [hod]: 370
    Max doba hovoru [hod]: 17
    Typ SIM: Micro SIM
    Funkce Dual/Duo SIM: Ne
    Rozlišení fotoaparátu [Mpix]: 13
    Hlavní fotoaparát: 13 Mpix, blesk Power LED, AF, GPS značka, vyvážení bílé
    Vedlejší fotoaparát: 2 Mpix
    Přehrávání videa: MPEG4, H.264, H.263, DivX, DivX3.11, VC-1, VP8, WMV7/8, Sorenson Spark, HEVC
    Přehrávání hudby: MP3, AMR-NB/WB, AAC/AAC+/eAAC+, WMA, OGG, FLAC, AC-3, apt-X
    Reproduktor: Ano
    Mikrofon: Ano
    GPS nebo A-GPS: Ano
    Navigace: GPS, GLONASS
    Provozní frekvence sítí 2G [MHz]: 850 / 900 / 1800 / 1900
    Provozní frekvence sítí 3G [MHz]: 850 / 900 / 1900 / 2100
    Provozní frekvence sítí 4G [MHz]: LTE Cat 3, 800 / 850 / 900 / 1.800 / 2.100 / 2.600 *v závislosti na trhu
    Přenos dat: GPRS, EDGE, UMTS, 4G LTE, Wi-Fi,
    Max. rychlost 3G DL (stahování dat v sítích 3G) [Mbit/s]: 42 Mbit/s (HSPA+ downlink, DC)
    Přenos zpráv: SMS, MMS, E-mail,
    E-mail: Ano
    Internetový prohlížeč: Chrome
    Aplikace: Kalendář, poznámky, hodiny, budík, stopky, časovač, záznamník,

    Jiné funkce nebo parametry:
    Oboustranné snímání, Zvuk a Foto, Akční snímek, Fotopříběh, Group Play, S překladač, Dual video Call, Bezdotykový náhled, Bezdotykové ovládání, Inteligentní pauza, Inteligentní posouvání, S Voice, S Health, infraport

    Obsah balení:
    Samsung Galaxy S4 (i9505), baterie Li-Ion 2600 mAh, nabíječka 100-240 V (bílá, bez kabelu), datový a nabíjecí kabel (micro USB, stereo sluchátka (bílá, 3,5 mm), náhradní špunty, dokumentace.
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku