Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Samsung Galaxy Note 3 White - CZ distribuce

Samsung Galaxy Note 3 White - CZ distribuce
Cena nyní (s DPH):
22788,01Kč
bez DPH
18833,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Nezařazené t

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

DOPRAVA ZDARMA
    Kód: t_08890683

  • Samsung Galaxy Note 3 White - CZ distribuceZařízení je určeno pro Českou republiku. Vztahuje se na něj plnohodnotná záruka a podpora autorizovaného servisu v ČR.
    Uživatelské prostředí zařízení je v českém jazyce.

    Přivítejte nový Samsung Galaxy Note 3! Zařízení, které přináší obrovský dotykový displej, nový, inovovaný stylus S Pen a dosud nevídaný výkon s jediným cílem vám zjednodušit a zrychlit každodenní úkoly.
    Tvořte svět podle sebe se smartphone Galaxy Note 3. Objevte nové pokročilé funkce AirCommand, Action Memo, Scrapbook, rozdávejte hlasové příkazy, zachyťte každou akci a sdílejte. 5,7" Super AMOLED displej, Full HD rozlišení 1920 x 1080 bodů; 13 MPix fotoaparát; 32 GB interní paměť, 4jádrový 2,3 GHz procesor; komunikace: bluetooth 4.0, Wi-Fi, NFC, IR, aGPS modul; Android 4.3 (Jelly Bean).

    Zařízení dominuje obrovský Super AMOLED displej s úhlopříčkou 5,7" a Full HD rozlišením, který je uzpůsoben pro ovládání revolučním stylusem S Pen. Ten nabízí několik převratných inovací, mezi které patří Action Memo, funkce umožňující ovládání telefon pouhým psaním hesel, nebo například Screen Write, který umí pořizovat fotografii obrazovky a následné do ní vpisovat poznámky, Dále Note 3 disponuje několika pokročilými funkcemi, jako Scrapbook, který filtruje obsah s tisíce zdrojů a poskytuje vám tak ucelený přehled o nejnovějším dění nebo S Finder, který bleskurychle vyhledává jakékoli informace kdekoli.

    Srdcem české verze zařízení Galaxy Note 3 je čtyř-jádrový procesor Qualcomm Snapdragon 800, který patří k aktuálně nejlepším na trhu, dále telefon disponuje neuvěřitelnou operační pamětí, a to o velikosti 3 GB. Pro všechna uživatelská data je připraveno 32 GB interní paměti, kterou lze pomocí MicroSD paměťových karet velikost úložiště rozšířit až o 64 GB.

    Po stránce datové výbavy je telefon vybaven schopností přenášet data v nejrychlejší LTE síti. Dále jistě potěší přítomnost microUSB verze 3.0 nebo video výstup. Nechybí ani podpora NFC nebo IR LED pro ovládání televizí a rádií.

    V zařízení je poslední verze operačního systému Google Android 4.3 Jelly Bean, který je obohacen o populární nadstavbu TouchWiz. Samozřejmostí je dále 13 MPx fotoaparát nebo natáčení videa ve Full HD (1 920×1 080 bodů).

    Samsung GALAXY Note 3
    Tvořte svět podle sebe. Přichází Samsung GALAXY Note 3. Nyní bude vše mnohem jednodušší - akce, telefonování, posílání zpráv, zábava a informace. Objevte nové pokročilé funkce, rozdávejte hlasové příkazy, zachyťte každou akci a sdílejte. A co víc? Pomocí stylusu můžete pohodlně psát poznámky a usnadnit si práci. Ohromující design sází na překrásné tradiční linie Samsungu, které nikdy neomrzí.

    AirCommand
    S novým stylusem S Pen bude nyní ovládání mnohem jednodušší. Pomocí příkazu Air Command získáte rychlý přístup k pěti užitečným funkcím - Action Memo, Scrapbook, S Finder, Pen Window a Screen Write. S funkcí Action Memo můžete například napsat pomocí S Pen telefonní číslo, označit ho a poté bez zbytečných kroků číslo vytočit. Pomocí Scrapbook si zorganizujete důležité informace, zatímco s funkcí S Finder vyhledáte data pomocí klíčového slova. Vyhledejte si obrázky, videa, hudbu, osobní poznámky nebo třeba dokumenty. S funkcí Pen Window zadávejte jednoduché úkoly nebo přidejte k obrázkům poznámky s funkcí Screen Write.

    Nové poznámky
    Nové S Note poznámky vám poskytnou snadný a rychlý přístup ke všemu, co potřebujete. Napište si rychlou poznámku, vyhledejte si ji a editujte. New S Note může být synchronizován s Vaším počítačem nebo tabletem.

    Pokročilé ovládání
    Samsung GALAXY Note 3 rozpozná Váš hlas, tvář a dokonce i pohyby. Nepotřebujete doteky prstů, naopak můžete ovládat displej pohledem s funkcí Samsung Smart Pause. Pokud sledujete video a otočíte se jinam, video se automaticky zastaví a spustí se až se podíváte zpět na obrazovku. S funkcí Samsung Smart Scroll můžete procházet emaily nebo internet dle reakcí. Telefon vnímá pohyby vašeho zápěstí a rozpozná Váš obličej - podle toho se budou stránky posouvat nahoru a dolů. Funkce Samsung WatchOn zajistí, že se z GALAXY Note 3 stane infračervený dálkový ovladač.

    Báječné sdílení. Inovativní funkce.
    Sdílejte hudbu, fotografie, dokumenty a hry pomocí funkce Group Play, aniž byste potřebovali Wi-Fi nebo mobilní signál. Aplikace S Translator Vám nabídne okamžitý překlad aplikací a textových zpráv, zatímco s funkcí Music Share můžete s několika přáteli najednou přehrávat stejnou hudbu na několika mobilních telefonech. Novinkou je program S Health, který Vám pomůže monitorovat Vaše zdraví a zlepšovat kvalitu Vašeho života.

    Full HD Super AMOLED displej
    Vysoce kvalitní Super AMOLED displej telefonu Samsung GALAXY Note 3 je zárukou vysoké kvality. Jeho velikost je pěkných 5,7" a rozlišení Full HD 1920 x 1080 bodů.

    Zachyťte každý okamžik
    Kvalitní 13 Mpix fotoaparát nabízí 13 jedinečných režimů snímání. Například Sound and Shot ukládá spolu s fotografiemi zvuky a hlasy, zatímco režim Drama Shot umožňuje vytvořit jednotný kontinuální časový záznam. Díky funkci Dual Camera lze v jediný okamžik používat zadní i přední kameru a zároveň si vybrat několik způsobů, jak zkombinovat dvě fotografie.

    Klíčové vlastnosti
    Samsung GALAXY Note 3 je vybaven čtyřjádrovým procesorem s frekvencí 2,3 GHz. Super AMOLED displej s velikostí 5,7" má Full HD rozlišení 1920 x 1080 bodů. Pro Vaše data a aplikace je k dispozici 32 GB interní paměti. 13 MPix fotoaparát je doplněn o přední 2 MPix fotoaparát s možností souběžného použití. Báječná je také konektivita pomocí WiFi, NFC, Bluetooth nebo IR. Rozměry přístroje činí 151.2 x 79.2 x 8.3 mm a hmotnost dosahuje 168 gramů. Samsung GALAXY Note 3 využívá třetí verzi Android 4.3 Jelly Bean - dosud nejnovější verzi nejpopulárnějšího operačního systému pro mobilní zařízení.

    Technické parametry:

    Operační systém: Android 4.3 (Jelly Bean)
    Procesor - počet jader: 4
    Procesor - frekvence [MHz]: 2300

    Uživatelská paměť: 32GB
    Velikost RAM: 3GB
    Paměťové karty: MicroSD (až do 64GB)

    Displej - uhlolpříčka [palce]: 5,7" Full HD SuperAMOLED
    Displej - rozlišení [pix]: 1920 x 1080
    Dotykový displej: Ano
    Klávesnice: Ne

    Podporované sítě:
    2.5G (GSM / GPRS / EDGE): 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz
    3G (HSPA+ 42 Mbps): 850 / 900 / 1900 / 2100 MHz
    4G (LTE Cat 4 150/50 Mbps)

    Konektivita: BT 4.0 LE, Wi-Fi a/b,/g/n/ac , NFC, IR LED, MHL 2.0
    GPS: Ano
    Senzory:
    Fotoaparát: 13 Mpx + 2 Mpx s LED bleskem a inteligentní stabilizací, nahrávání UHD videa

    Baterie:
    Typ: Li-Ion
    Kapacita [mAh]: 3200
    Doba hovoru [hod]:
    Pohotovostní doba [hod]:

    Rozměry [mm]: 151,2 x 79,2 x 8,3
    Hmotnost [g]: 168
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku