Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Samsung Galaxy Nexus 10 (P8110) 32 GB, šedá - GT-P8110HAHXEZ

Samsung Galaxy Nexus 10 (P8110) 32 GB, šedá - GT-P8110HAHXEZ
Cena nyní (s DPH):
10978,80Kč
bez DPH
9073,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Nezařazené t

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

DOPRAVA ZDARMA
    Kód: t_08851861

  • Samsung Galaxy Nexus 10 (P8110) 32 GB, šedá - GT-P8110HAHXEZZařízení je určeno pro Českou republiku. Vztahuje se na něj plnohodnotná záruka a podpora autorizovaného servisu v ČR.
    Uživatelské prostředí zařízení je v českém jazyce.

    10" tablet který vznikl ve spolupráci Googlu a Samsungu a poskytuje maximální uživatelský požitek, který je zaručen posledními aktualizacemi, skvělým displejem a naprostou plynulostí systému.
    Nexus 10 je nejnovějším zařízením z řady Nexus od společnosti Google a jde o první tablet vybavený operačním systémem Android 4.2 Jelly Bean. Představuje to nejlepší od Googlu - nejvyšší rozlišení obrazovky na světe, podpuru více uživatelů, bohatý obsah a nejlepší Google aplikace - prostě vše, co vás jen napadne.

    S oslnivým displejem, který ohromuje rozlišením o velikosti 2 560×1 600 bodů si užijete každou akci v maximální ostrosti. Při velikosti PLS panelu 10,1" dosahuje jemnost displeje na 300ppi. Tablet je rovněž vybaven dvou-jádrovým procesorem, který zaručuje maximální výkon při hraní her i sledovaní filmů. Kapacita operační paměti narostla až na 2 GB.

    Neuvěřitelný výkon
    Tenký, lehký a výkonný. Nexus 10 ukrývá ty nejvýkonnější dostupné komponenty. Tloušťka 8.9 mm a hmotnost 603 gramů z něj činí nejoblíbenějšího společníka na cesty. Nexus 10 byl stvořen společně se Samsungem a je vybaven dvouádrovým procesorem ARM Cortex A15, díky kterému je rychlejší úplně všechno - stránky se rychleji načítají, hraní her je plynulejší a spuštění několika úloh současně je dílem okamžiku. Grafická karta Mali T604 se čtyřmi jádry zajišťuje vskutku mimořádný grafický výkon nejen tehdy, když ho potřebujete, ale také výjimečné energetické úspornosti ve chvílích, kdy vysoký výkon není potřeba.
    Síla Nexusu 10 tkví ale hlavně v jeho operačním systému. Tablet je dodáván s aktuální verzí operačního systému Google Android, a to 4.2 Jelly Bean, kterou bude možné v co nejbližší době updatovat na verzi 4.3. Běh Nexusu 10 nakonec nezatěžuje ani žádná kustomizace.

    Sdílení a přizpůsobení
    Každý uživatel si může nastavit své pracovní prostředí a v případě, že tablet využívá více osob, jedním stisknutím můžete jednoduše přepnout svůj profil. Vaše domovská stránka, tapety, palikace a uložené dokumenty nyní budou viditelné pouze tomu uživateli, ketrý je právě přihlášen. Sdílení fotografií nebylo nikdy jednodušší - jedním kliknutím či přetažením můžete sdílet fotografii v sociálních sítích či přemístit ji na vaši domovskou obrazovku.
    Maximální důraz tablet klade na všechny online potřeby uživatele. Nechybí sta tisíce aplikací na Google Play nebo propracované nástroje pro komunikaci. Samozřejmostí je pak multitasking nebo možnost nastavení několika soukromých účtů, například pro každého člena rodiny, který tablet používá.

    Jako tablet, který je chloubou Googlu nechybí Google Hangouts, který zaručuje srozumitelné telefonování přes internet i při nižších rychlostech, nebo naopak velmi kvalitní video-hovory, o které se mimo jiné stará **1,9 MPx přední kamera***.

    Nexus 10 disponuje interní pamětí 32 GB, která je plně dostačující pro všechna uživatelská data, která v sobě zahrnují i třeba několik filmů. Tablet má dále primární 5 MPx fotoaparát, který je schopen natáčet video ve Full HD rozlišení – 1 920 1 080 bodů při 30 snímcích za sekundu.

    K připojení k internetu tablet disponuje Wi-Fi, s datové výbavy se nezapomnělo ani na GPS, Bluetooth, NFC nebo video výstup.

    Specifikace:

    Operační systém: Android 4.2 Jelly Bean
    Displej: 10,1" dotykový displej, 2 560×1 600 bodů, Super PLS TFT
    Procesor: Dvou-jádrový, 2×1,7GHz, Samsung Exynos 5250
    Fotoaparát: 1,9 MPx
    Přední kamera: 5 MPx (natáčení videa v HD rozlišení – 1 280×720 bodů)
    Natáčení videa: Schopnost natáčet videa ve Full HD rozlišení – 1 920×1 080 bodů při 30 snímcích za sekundu
    Paměť: 32 GB vnitřní paměť, 2 GB RAM
    Konektivita: Bluetooth 3.0, Wi-Fi, microUSB, 3,5 jack, GPS + GLONASS, NFC, video výstup, microHDMI
    Baterie: 9 000 mAh, Li-Pol
    Rozměry: 263,9×177,6×8,9 mm
    Hmotnost: 603 g
    Další funkce: Google Maps, Google Play Store, Google Plus, YouTube, Google Navigation, Gmail, Youtube, Google vyhledávání, Facebook, kalendář, kontakty
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku