Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Sada rádia k vestavbě bílá

Tento produkt zatím nemá obrázek
Cena nyní (s DPH):
4690,- Kč
bez DPH
3876,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Ostatní ceníkové zboží

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: c_613456

  • Rádio HLS 51 představuje ideální ozvučení místností se zavěšenými stropy s vestavěnými halogenovými bodovými svítidly, jako jsou např. kuchyně, koupelny, ordinace atd. Svými rozměry podobnými nízkonapěťovému trafu se hodí téměř do každého zavěšeného stropu a je tak "neviditelné". Toto rádio se prostě zasune do výřezu pro svítidlo a připojí ke zdroji 230 V. Samostatný IR přijímač se zasune do stropu, takže přístroj může být kompletně řízen pomocí infračerveného ovládání. Tuner s vestavěnými hodinami zajistí pomocí antény kvalitní příjem, který je možno dále zlepšit připojením k domácí anténě. Lze připojit až pět halogenových bodových reproduktorů HLS 51. Rádio se ovládá infračerveným dálkovým ovládáním (obj. č. 61 34 62) nebo ovládací jednotkou pod omítkou (obj. č. 61 34 64). Rádio vyžaduje napájecí napětí 230 V, které může být v případě potřeby vedeno přes externí spínač, takže se hudba zapne stejně snadno jako světlo.

    Vlastnosti:
    • Vč. dálkového ovládání

    Přiloženo k dodávce:
    • HLS 51 rádio, externí infračervený přijímač, anténa, dálkové ovládání, 2x halogenový bodový reproduktor HLS 51.

    Vybavení:
    • Infračervené ovládání zapnutí/vypnutí, regulace hlasitosti, volba vysílače (1-9), funkce skenování, uložení vysílače do paměti, přímé frekvenčních vstupy.

    Parametry:
    • Barva: Bílá
    • Obsah: 1 Set
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku