Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Sada příborů G21 GOURMET SUPREME 24 ks

Sada příborů G21 GOURMET SUPREME 24 ks
  • Sada příborů G21 GOURMET SUPREME 24 ks
  • Sada příborů G21 GOURMET SUPREME 24 ks
  • Sada příborů G21 GOURMET SUPREME 24 ks
  • Sada příborů G21 GOURMET SUPREME 24 ks
  • Sada příborů G21 GOURMET SUPREME 24 ks
Cena nyní (s DPH):
1246,78Kč
bez DPH
1030,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Příbory

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: t_08859633

  • Sada příborů G21 GOURMET SUPREME 24 ks
    Pozdvihněte úroveň svého stolování a dopřejte si luxus, který si zasloužíte! Sada příborů G21 Gourmet Supreme vytvoří z každého jídla zážitek, ať už se jedná o běžný oběd, nebo slavnostní večeři s přáteli a rodinou. Jídelní příbory G21 Gourmet Supreme jsou vyrobeny z jednoho kusu nerezavějící jakostní oceli 18/10. Nerez ocel je absolutně zdravotně nezávadná. Kvalitní leštěný povrch je vysoce odolný proti poškrábání. Dokonalé masivní provedení řadí tuto soupravu do nejvyšší kategorie příborů pro stolování. Příbory můžete bez obav vložit do myčky nádobí. Jídelní sada G21 Gourmet Supreme bude zdobit váš jídelní stůl po celá dlouhá léta, proto k nim také získáváte prodlouženou záruku. Příbor není pouze nutným funkčním vybavením domácnosti, ale také prozrazuje něco o úrovni vašeho stolování. S jídelní sadou Gourmet Supreme dodáte každé tabuli nádech luxusu. Precizní zpracování každého jednotlivého kusu poznáte na první pohled i dotek. Klasický tvar příborů perfektně padne do ruky. Stolování se sadou příborů G21 není pouhou rutinou, ale opravdovým požitkem.

    V balení příborů G21 Gourmet Supreme naleznete vše potřebné pro pohodlné stolování. Balení obsahuje polévkovou lžíci, jídelní vidličku, jídelní nůž a čajovou lžičku. A to vše hned šestkrát! Těchto 24 kusů jídelních příborů dokonale dotvoří vaši tabuli. Sadu jsme zabalili do luxusní dárkové kazety, proto ji oceníte i jako dárek pro své milované.

    Vlastnosti:

    - Materiál: nerezová ocel
    - Počet kusů: 24
    - Rozměry balení: 36,5 x 6 x 26,5 cm
    - Hmotnost: 1,8 kg
    - Barevné provedení: stříbrná

    Obsah balení:

    - 6x jídelní vidlička
    - 6x jídelní nůž
    - 6x polévková lžíce
    - 6x čajová lžička
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku