Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Router WiFi TENDA A6

Router WiFi TENDA A6
Cena nyní (s DPH):
459,- Kč
bez DPH
379,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: WIFI routery

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: t_08855369

  • Router WiFi TENDA A6
    Bezdrátový mini Wi-Fi router A6 společnosti Tenda Technologies poskytuje jedinečné řešení na cesty. Podporuje standard 802.11n-lite v pásmu 2,4 GHz, který umožňuje při konfiguraci s jedinou anténou komunikaci rychlostí až 150 Mb/s. Tenda A6 obsahuje na nový chipset Broadcom, který byl vyvinut pro reálné přenosové rychlosti až do 80 Mb/s. A to vše při maximální spotřebě 3 Watt! Nový chipset s sebou přináší "zelený Wi-Fi režim", který dynamicky vypíná komponenty čipu a tím snižuje aktivní spotřebu energie.

    Zařízení se řídí heslem "Easy to Use" a klade tak důraz především na co nejjednodušší nastavení. Díky přiloženému průvodci v českém jazyce vám instalace a konfigurace vašeho nového Wi-Fi routeru zabere jen pár minut.

    Tenda A6 má implementovány tuto funkce:

    - Access Point: kabel je připojený do portu RJ45, jednotka je součástí stávající sítě LAN, a vytváří vlastní zabezpečenou WiFi síť (např. pro zvýšení pokrytí WiFi při připojení přes kabel)
    - Client: jednotka přijímá WiFi signál ze stávající WiFi sítě a distribuuje konektivitu do portu RJ45 (např. pro připojení inteligentní TV k vaší domácí WiFi síti, TV která nemá WiFi přijímač ale pouze port RJ45)
    - Universal Repeater: jednotka se připojí ke stávají WiFi síti buď napřímo nebo pomocí funkce WDS, tento signál "zopakuje" a distribuuje jej do vlastní WiFi sítě a portu RJ45 (např. pro rozšíření stávající WiFi sítě)
    - WISP: jednotka se připojí na stávají WiFi síť a sdílí ji dále do vlastní WiFi sítě bez možnosti připojit kabel do portu RJ45 (např. pro rozšíření stávající WiFi sítě)
    - Router: do WAN portu je připojen kabel RJ45, jednotka tuto konektivitu routuje do vlastní WiFi sítě (využití jako klasický WiFi router)
    - Tenda A6 využívá vlastností Wi-Fi routeru, domácí internetové brány a firewallu v jednom. Tenda A6 je vhodná jak do menších firem, tak i do domácností pro bezdrátové sdílení připojení k Internetu od vašeho poskytovatele.
    - Tento mini router se díky svým kompaktním rozměrům výborně hodí také na cesty. Pokud se vám někdy stalo, že např. v hotelu bylo dostupné pouze kabelové připojení a vy jste nutně potřebovali připojit váš chytrý telefon nebo tablet, stačí pouze zapojit Tendu A6 do zásuvky nebo do portu USB, připojit kabelovou konektivitu a je to!

    Tenda A6 podporuje nejsilnější zabezpečení WPA2-PSK, filtrování MAC adres, přesměrování portů a další standardní síťové funkce. Filtrování obsahu zajišťuje kontrolu přístupu k nevhodným webovým stránkám. Zařízení je vybaveno integrovanou anténou.

    Vlastnosti:

    - Wi-Fi standardy: 802.11b/g/n
    - Frekvence: 2,4GHz
    - Bezdrátové režimy: AP, Wireless Router, WISP, Client, Universal Repeater
    - Přenosová rychlost: 150 Mb/s
    - Modulace: DSSS, OFDM
    - Šířka kanálu: 20 MHz, 40 MHz
    - Výstupní výkon: < 20 dBm (EIRP)
    - Regulace výstupního výkonu: ne
    - Citlivost: -68 dBm @ 150 Mb/s, -72 dBm @ 54 Mb/s, 87 dBm @ 11 Mb/s
    - Zabezpečení: WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK, MAC ACL, URL filtering
    - Způsob ovládání: HTTP
    - Síťové funkce: UPnP, SNTP, virtual server, DMZ host, DHCP server/client, WDS
    - QoS: 802.11e WMM
    - Centrální management: ne
    - PoE: ne
    - Rozhraní: 1x LAN/WAN
    - Anténa: 1x integrovaná
    - Antenní konektor: ne
    - Provedení: vnitřní, do zásuvky, do USB
    - Materiál obalu: plast
    - Napájení: 5V DC 700 mA
    - Spotřeba: 3 W
    - Chlazení: pasivní
    - Provozní teplota: 0° až 40 °C
    - Rozměry (v x š x h): 56mm x 56mm x 17.3mm

    Obsah balení:

    - 1x Tenda A6
    - 1x Stručná instalační příručka (CZ,SK,PL)
    - 1x Adaptér 230V - USB
    - 1x Kabel USB - miniUSB
    - 1x Kabel RJ45
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku