Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Ravensburger GroviTrax FlexTube GraviTrax FlexTube 26978

Ravensburger GroviTrax FlexTube GraviTrax FlexTube 26978
Cena nyní (s DPH):
394,- Kč
bez DPH
326,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Hry v německém jazyce (DE verze)

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

  • Výrobce: Ravensburger
  • Kód: c_2390603

  • FlexTube vzájemně flexibilně spojuje různé výšky. Jednoduchým otočením lze tipTube nastavit v různých tvarech v krocích po 60°. Ať už ve tvaru u nebo s, FlexTube se přesně přizpůsobí aktuální situaci v dané dráze. V kombinaci se základní sadou tak můžete rychlosti v železniční trati ještě lépe kontrolovat. Pro ještě větší nadmořskou výšku je v rozšíření zahrnuto dalších 4 výškových stehen. Na kolik různých míst v kuse lze namontovat 4 FlexTubes?

    U GraviTrax má stavebnicovou zábavu volnou dráhu. Systém kulových drah GraviTrax lze rozšířit o nekonečno díky rozšíření, was které zaručuje neomezenou zábavu při stavbě a hraní. Díky volné koncipování kulových drah a prozkoumání pohybových vlastností koulí je pro vědu lepší a lépe pochopitelné. Značka STEM na našich produktech signalizuje hru kategorii, se kterou se věda hravě zažije. STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) odpovídá německému MINT (matematika, informatika, přírodní vědy, technika).

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    Věkové omezení: 8 Jahre
    Doporučený minimální věk: 8 Jahre

    Obsah dodávky

    GroviTrax FlexTube

    EAN: 4005556269785
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku