Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Princess 01.353130.01.001 odvlhčovač vzduchu 1.25 l/h bílá, černá

Princess 01.353130.01.001 odvlhčovač vzduchu   1.25 l/h bílá, černá
  • Princess 01.353130.01.001 odvlhčovač vzduchu   1.25 l/h bílá, černá
  • Princess 01.353130.01.001 odvlhčovač vzduchu   1.25 l/h bílá, černá
Cena nyní (s DPH):
11649,40Kč
bez DPH
9628,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Odvlhčovače vzduchu

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

DOPRAVA ZDARMA
    Kód: c_2150160

  • Zdá se, že v určitém prostoru jste vždy něco málo otroctví? Pak je odvlhčovač vzduchu Princess Smart pro vás to pravé. Inteligentní odvlhčovač vzduchu reguluje obsah vlhkosti a zajišťuje příjemné klima v domácnosti. Nemáte po uschnutí žádné prádlo a chcete, aby vaše prádlo rychleji vyschlo? Inteligentní odvlhčovač vzduchu má „režim praček“, který rychleji suší vaše prádlo. Odvlhčovač lze použít také jako ventilátor. Je to vlastně druh zachránce života v horkých letních dnech.

    Zdravotní problémy způsobené vysokou vlhkostí vzduchu
    Vysoký obsah vlhkosti v domě může mít nepříznivý vliv na váš domov nebo zdraví. Pokud je vlhkost příliš vysoká, může se stát plíseň, která může z dlouhodobého hlediska způsobit zdravotní problémy. Zhoršení astmatu, revmatiky a alergií způsobených roztoči domácích prachu je jen jedním z příkladů. Inteligentní odvlhčovač vzduchu pomáhá předcházet zdravotním problémům při sledování vlhkosti vzduchu v domě. Ideální obsah vlhkosti je mezi 40 % a 60 %.

    Odvlhčte vzduch přes smartphone
    Odvlhčovač lze provozovat přes aplikaci HomeWizard Climate. App je k dispozici pro Android a iOS. V App můžete nakonfigurovat různé programy a odvlhčit vzduch v místnosti z dálky. App měří vlhkost v místnosti, ve které se přístroj nachází. Pokud během práce uvidíte, že vlhkost je více než 60 %, zapněte odvlhčovač, abyste zabránili tvorbě plísní a zajistili zdravé domácí klima. Kromě toho lze nakonfigurovat také spínací hodiny a časový plán.

    24 hodin denně příjemné klima v místnosti
    S chytrým odvlhčovačem vzduchu zjistíte své klima v místnosti. Jednoduše nastavte zvlhčovač v místnosti a vyberte jeden ze tří programů. Přístroj může minimalizovat vlhkost vzduchu v místnosti a sám můžete určit nebo automaticky regulovat požadovaný obsah vlhkosti. Navíc lze nastavit maximální a minimální hodnoty pro odvlhčovače.

    Užitečné doplňkové programy
    Smart odvlhčovač je ideální nejen pro prevenci zdravotních problémů nebo pro příjemné klima v místnosti, ale lze jej také použít k velmi rychlému sušení prádla. V režimu „prádelny“ rychleji vysuší vaše prádlo, protože vzduch zbavuje vlhkosti a urychluje proces sušení. Nemusíte tak čekat déle než den, než bude vaše prádlo vysušeno. Kromě toho má odvlhčovač také praktický režim ventilátoru. Je v létě příliš teplo ve vaší ložnici? V noci pak přenesete nehlučný odvlhčovač do režimu ventilátoru a vychutnejte si nádherný vánek při spánku.

    Skandinávský design
    Inteligentní odvlhčovač vzduchu je velmi praktický a lze jej použít v jakémkoli vnitřním zařízení. Přístroj má moderní, minimalistický design s skrytým displejem. To znamená, že pokud se nepoužívá, není vidět ani zobrazení vlhkosti vzduchu. Pokud je přístroj zapnut a používán, zobrazí se obsah vlhkosti v přední části LED. Kromě toho má inteligentní přístroj ukazatel hladiny vody. Tak můžete vidět, když je nádržka na vodu plná a potřebuje vyprázdnit.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    Rozměry: (d x š x v) 251 x 371 x 595 mm
    Barva: bílá · černá
    Vnější výška: 595 mm
    Vnější délka: 251 mm
    Vnější šířka: 371 mm
    Vlastnosti čističe vzduchu: lze ovládat prostřednictvím aplikace
    Odvlhčovací výkon (max.): 1.25 l/h
    Hlučnost: 44 dB
    Provozní napětí: 230 V
    Pracovní teplota: 5 - 35 °C
    Průtok vzduchu: 260
    Obsah nádrže: 6 l
    Hmotnost: 16.5 kg
    Kategorie produktu: odvlhčovač vzduchu

    Obsah dodávky

    Odvlhčovač vzduchu

    Výhody

    Automatické rozmrazování
    Regulace vlhkosti
    Funkce časovače
    Otočná kolečka

    EAN: 8713016091710
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku