Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Princess 01.182060.01.001 horkovzdušná fritéza, 1700 W, nepřilnavý povlak, funkce časovače, ochrana proti přehřátí, s displejem, černá/stříbrná

Princess 01.182060.01.001 horkovzdušná fritéza, 1700 W, nepřilnavý povlak, funkce časovače, ochrana proti přehřátí, s displejem, černá/stříbrná
Cena nyní (s DPH):
3540,- Kč
bez DPH
2926,-
ks


    3ks k dispozici
    Zboží doručíme do 4 pracovních dnů na Vaši adresu v rámci ČR i na Slovensko
  • Výrobce: Princess
  • Kód: c_2354053

  • Luxusní vzhled s krytem z nerezové oceli tohoto velkého digitálního aerodynamického modelu Deluxe XXL zajišťuje perfektní zařízení pro vaše kuchyňské nadšence. Můžete tak vytvořit li-po tep pomláďete do celé rodiny! Tento článek se snadno ovládá pomocí digitálního ovládacího panelu.

    Velký objem 5,5 l
    Kombinace velkého objemu 5,5L a vysokého výkonu 1700 W zajišťuje Princess digitální Aeroflyer Deluxe XXL je opravdovým havem do kuchyně. S tímto přístrojem si můžete bez problémů připravit jídlo pro větší skupinu. Kromě toho si můžete v co nejkratším čase připravit celé jídlo s protiskluzovou úpravou. Aerosol je opravdu vhodný pro každý čas. Můžete si připravit chutnou nádobu s občerstvením pro hosty o víkendu a připravit si zdravý jídlo i během týdne. S tímto aerodynamným Deluxe XXL jsou možnosti nekonečné! Je vhodný pro přípravu hranolků, masa, expelerů, snacků a dokonce pizz. Když hledáte inspiraci, podívejte se na nich až Cookwithprincess.com, kde jsou první nápady.

    Luxusní vzhled s digitálním ovládacím panelem
    Princess Aerofer má díky krytu z nerezové oceli a digitálnímu dotykovému ovládacím panelu luxusní vzhled, který vypadá jak v moderní, tak i v klasické kuchyni. Aerofrayer Deluxe XXL není jen „krása“, ale má také „kapičky“. Ovládací panel s 8 přednastavenými programy vypadá nejen elegantně, ale je také velmi snadno ovladatelný. Můžete nastavit např. funkci digitálního časovače (60 min) nebo automatické vypnutí. Stačí pouze stisknout tlačítko a Aerofrayer udělá vše ostatní.

    Různé praktické funkce
    Princess digitální eereyer Deluxe XXL má různé funkce, které činí obsluhu aerodynamického subjektu příjemným. Tento článek má například teplotní rozsah 80-200 stupňů. Tím se zajistí, že v něm můžete připravit mnoho různých soudů. Díky rychlé konvekci vzduchu lze bez použití oleje dosáhnout chutných výsledků. Odnímatelný koš s nepřilnavým povrchem se snadno čistí a lze jej mýt v myčce. Princess Aerofyer je snadno rozložitelný a díky protiskluzovým nožičkám zůstává stabilní. Díky ochraně proti přehřátí se nemusíte bát, že by došlo k přehřátí.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    Barva: černá/stříbrná
    Vnější výška: 335 mm
    Vnější délka: 405 mm
    Vnější šířka: 395 mm
    Vlastnosti kuchyňských spotřebičů: nepřilnavý povlak · funkce časovače · ochrana proti přehřátí · s displejem
    Výkon: 1700 W
    Teplota (max.): 200 °C
    Kapacita: 5.5 l
    Hmotnost: 7.8 kg
    Kategorie produktu: horkovzdušná fritéza

    Obsah dodávky

    Digitální horkovzdušná fritéza Princess

    Výhody

    Digitální spínací hodiny
    Teplotní rozsah 80 - 200 °C.
    Rozsah funkcí časovače: 60 min
    Automatické vypnutí
    Odnímatelný koš
    Digitální dotykový ovládací panel
    Rychlé cirkulace vzduchu
    Lze snadno demontovat
    Protiskluzové nožky

    EAN: 8713016103598
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku