Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Princess 01.182055.01.001 horkovzdušná fritéza, 1700 W, nepřilnavý povlak, s displejem, funkce časovače, černá

Princess 01.182055.01.001 horkovzdušná fritéza, 1700 W, nepřilnavý povlak, s displejem, funkce časovače, černá
Cena nyní (s DPH):
2662,- Kč
bez DPH
2200,-
ks


    Více než 5ks k dispozici.
    Zboží doručíme do 4 pracovních dnů na Vaši adresu v rámci ČR i na Slovensko
  • Výrobce: Princess
  • Kód: c_2353997

  • S Digital Family Aeroflyer Princess 182055 si příprava jídel pro celou rodinu užijete dopření. V této horkovzdušné fritéze můžete připravovat nejen hranolky o hmotnosti až 1500 g, ale také čelisti, grilované pokrmy a všechny vaše oblíbené pokrmy. Na digitálním displeji s dotykovým displejem si můžete zvolit jedno z naprogramovaných nastavení nebo jednoduše nastavit požadovanou teplotu. V dodávané formě můžete dokonce péct vaše oblíbené koláče nebo si na ní můžete dousnout. Tím je jíst ještě snazší a zdravější.

    Všestranný a uživatelsky přívětivý díky osmi předprogramovaným nastavením
    Princess Digital Family Aerofyer s digitálním displejem má 8 předprogramovaných nastavení, která stisknutím tlačítka na hranolky, fritézy, maso, ryby, krápy, kuřata Steak, sýr a pečivo. Digitální Aerofraer je perfektním řešením pro hranolky, ale také pro zdravější přípravu ryb, masa a zeleniny.

    Nejnovější technologie pro zdravý horkovzdušný vzduch
    Princess Digital Family Aerofyer s digitálním displejem kombinuje cirkulační horký vzduch s perfektní teplotou vaření, pečení, grilování a pečení. Příprava díky rychle cirkulujícímu horkému vzduchu zajišťuje, že pro dokonalé a křupavé výsledky nepotřebujete tuk. Kromě toho nezpůsobuje žádné nepořádku, takže můžete přístroj používat pro každodenní použití v kuchyni. Kromě osmi programovaných nastavení můžete také manuálně regulovat teplotu v rozmezí 80 °C až 200 °C a dosáhnout tak perfektního výsledku. To umožňuje velmi snadnou přípravu pečiva, masných míčů a kviche.

    Horký vzduch místo oleje
    Potřebujete jen velmi málo oleje nebo vůbec žádný olej, protože se v případě přípravy hranolků, masa, ryb a zeleniny cirkuluje horký vzduch. V případě čerstvých brambor je vhodné dát polévkové lžíci olej, aby se brambory ještě více rozpadly. Přístroj může ohřívat i soudy, aniž by vyschl z mikrovlnné trouby. S chladicí rukojetí lze bezpečně vyjmout vložky do nádoby a připravovat pokrm na stůl.

    Jednoduché ovládání
    Díky odnímatelnému koši a stále chladné rukojeti je podávání přísad snadné a bezpečné. Odnímatelný koš a nepřilnavý povrch digitální rodiny Princess jsou omyvatelné v myčce. Díky protiskluzovým nožičkám se Aerofreyer seje téměř na každé ploše a nemůže vyklouznout či vyklouznout. Dalším bezpečnostním opatřením je ochrana proti přehřátí, která zajišťuje, že se aerofrayer nepřezahřívá. Pro chutné a zdravé pokrmy se horkovzdušná fritéza Princess rychle stane novým oblíbeným kuchyňského zařízení.

    Bezplatná pečící forma na pečivo a triche je součástí dodávky
    Díky obzvláště velkému použití se do vnitřní nádoby na aerosol Princess vejde o velikosti 22 cm. S přiloženým tvarem můžete pečovat o jablečné koláče nebo o cvrček pro celou rodinu. Kromě toho můžete s Aerofrayer zeleninou nebo masem snadno spatříte méně tuku a tím i zdravější pleti. S Aerofrayer netrácí nepříjemné pachy či popraskané vývěry. Jednoduché a zdravé vaření kdykoli během týdne.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    Barva: černá
    Vlastnosti kuchyňských spotřebičů: nepřilnavý povlak · s displejem · funkce časovače
    Výkon: 1700 W
    Teplota (max.): 200 °C
    Kapacita: 5.2 l
    Kategorie produktu: horkovzdušná fritéza

    Obsah dodávky

    Princess Digital Family Aerofyer XXL
    Pečicí forma 22 cm

    Výhody

    Obzvláště velký koš: 24 cm
    Fritovací kapacita 1,5 kg
    Přednastavené programy: 8
    Teplotní rozsah 80 - 200 °C.
    Ovládací panel: Digitální
    Dotykový displej
    Rychlé cirkulace vzduchu
    Pečení bez oleje
    Rukojeti s tepelnou izolací
    Žáruvzdorné pouzdro

    EAN: 8713016082145
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku