Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Prestigio MultiPhone 4055 DUO černý (PAP4055DUO)

Prestigio MultiPhone 4055 DUO černý (PAP4055DUO)
Cena nyní (s DPH):
2989,99Kč
bez DPH
2471,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Nezařazené t

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: t_08890659

  • Prestigio MultiPhone 4055 DUO černý (PAP4055DUO)Zařízení je z oficiální distribuce pro Českou republiku. Vztahuje se na něj plnohodnotná záruka a podpora autorizovaného servisu v ČR.
    Uživatelské prostředí zařízení je v českém jazyce.

    Chytrý telefon s velkým výkonem a nadstandardně dlouhou výdrží baterie.

    Telefon je poháněn dvoujádrovým procesorem, který se spolu s 512MB RAM a operačním systémem Android 4.1 stará o pohon celého zařízení. Na kvalitním 4" displeji si pohodlně prohlédnete fotografie či zahrajete nejnovější hry. Pro pořizování fotek je připraven 8Mpx fotoaparát s bleskem a s automatickým ostřením, kterých na vnitřní paměť nahrajete až několik tisíc. Pro surfování na internetu či psaní na sociálních sítích můžete využít Wi-Fi, nebo vysokorychlostní 3G síť. Jeho dlouhou výdrž zajišťuje baterie o kapacitě 2 500mAh.

    Elegantní chytrý telefon Prestigio MultiPhone 4055 DUO běžící na oblíbeném operačním systému Google Android kombinuje skvělý výkon, výbornou výbavu a příznivou cenu. Nadchne všechny, kteří chtějí rychlý mobilní telefon se spoustou funkcí a také uživatele požadující maximální mobilitu díky možnosti vložení dvou SIM karet. Můžete tak jednoduše přepínat mezi soukromou a firemní SIM kartou, aniž byste museli používat dva telefony nebo karty zdlouhavě vyměňovat.

    Zvyšte svůj výkon pomocí OS Android 4.1, který vám zjednoduší každodenní úkomy. Odemykejte telefon pomocí funkce rozpoznání obličeje, posunkem prstu prohlížejte upozorněn, a mnoho dalšího.
    Na MultiPhone jsme vám předinstalovali mnoho šikovných aplikací, které jsou jinak v obchodě Google Play placené. Prestigio MultiPhone 4055 DUO si tak můžete začít užívat hned po vybalení z krabice.

    Nový 4palcový WVGA displej s více než 16 miliony barev nabízí široký zorný úhel a věrné vykreslení barev. Velká ostrá obrazovka zaručí pohodlné prohlížení obrázků i videí.

    Pokročilý procesor Dual MT6575 o frekvenci 1,2 GHz dodá vašemu telefonu ohromující výkon. Můžete si hrát náročné hry s bohatou grafikou, surfovat na internetu a sledovat videa v HD. I ty nejnáročnější operace poběží hladce a bez zasekávání.

    Nový 4palcový WVGA displej s více než 16 miliony barev nabízí široký zorný úhel a věrné vykreslení barev. Velká ostrá obrazovka zaručí pohodlné prohlížení obrázků i videí.

    Kontrolujte si poštu, přehrávejte živě hudbu, posílejte na obrázky a klidně zapoměňte na nabíjení. MultiPhone 4055 DUO nabízí baterii o kapacitě 2500 mAh, díky které se nemusíte omezovat.

    Díky kameře o rozlišení 8 MPx můžete natáčet video v HD kvalitě a LED blesk zajistí kvalitní fotografie i za horších světelných podmínek. S kombinací procesoru o frekvenci 1,2 GHz a 8Mpx kamery můžete fotit mimořádně rychle ai kvalitně.

    Specifikace:

    Úhlopříčka displeje (palce) ("): 4
    Typ displeje: dotykový
    Rozlišení displeje (bodů): 800 x 480
    Počet barev displeje: 16 milionů
    Počet jader: dvoujádrový procesor
    Frekvence procesoru (MHz): 1200
    Dual SIM - telefon na dvě SIM karty: ANO
    Konstrukce telefonu: dotykový
    Systém telefonu: Android 4.1
    Typ procesoru: ARM Cortex A9
    Interní paměť: 4 GB
    Podporované paměťové karty / typ karty: SD Card; SDHC (SD High-Capacity)
    GPS: ANO
    Síťová frekvence (MHz): 1800; 900
    Síťová frekvence (3G) (MHz): 2100; 900
    3G modem: ANO
    Bluetooth: ANO
    IrDa infraport: NE
    GPRS: ANO
    HSCSD/HSDPA: ANO
    EDGE: ANO
    WiFi: ANO
    Integrovaný fotoaparát: ANO
    Rozlišení fotoaparátu : 3264 x 2448 (8 Mpx)
    Integrovaný blesk/přisvětlení: ANO
    Automatické ostření: ANO
    Rozlišení videozáznamu: 640 x 480
    Typ akumulátoru: Li-Pol
    Kapacita aku (mAh): 2500
    3,5 jack: ANO
    FM rádio: NE
    Vibrace: ANO
    USB port: Ano
    HDMI: NE
    NFC: NE
    Akcelerometr (G-Sensor): ANO
    Typ Sim karty: miniSim
    Výměnné kryty: NE

Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku